قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
کنسول های نسل ۸ واقعا قدرت اجرای بازیای جدید رو دارن فقط رزولیشن و فریم ریت رو نمیتونن مثل فایو یا سری ایکس ساپورت کنن تا الان بیشتر بازیا واسه نسل هشت هم اومدن بنظرم کسانی که کنسول نسل هشت رو نخریدن همچین عقب هم نیفتادن از بازیای روز
هیچ وقت اینجوری حساب کتاب نکنید چون اینجوری همیشه یک نسل عقب میمونید ...در کل ps5 از همه نظر نسبت به نسل قبل خودش پیشرفت داشته از کنترلر تا اجرای بازی ها با فریم بالاتر و ssd پر سرعت و ...و داشتنش خیلی بهتر از نداشتنش هست

هیچ وقت اینجوری حساب کتاب نکنید چون اینجوری همیشه یک نسل عقب میمونید ...
اتفاقا میخواستم بنویسم تو ایران همیشه باید یه نسل عقب باشی بخاطر ارزش پایین ریال هر بازی که بتونه دوپامین تو مغزت بترکونه و از فضا جدات کنه اوکیه حالا فرقی نداره نسل شش باشه یا نه صد البته که نسل های جدید بهترن بخاطر فناوری های جدید و عملکرد کنترلر های پیشرفته و غیره ولی خوب این در حالتی ایده ال هست که بتنونی بازیا یا گجت ها رو راحت و بدون درد سر تهیه کنی ولی خوب تو کشور ما فعلا این یده ال واسه همه فراهم نیست البته این نظر شخصیه

آخرین ویرایش:
اتفاقا میخواستم بنویسم تو ایران همیشه باید یه نسل عقب باشی بخاطر ارزش پایین ریال هر بازی که بتونه دوپامین تو مغزت بترکونه و از فضا جدات کنه اوکیه حالا فرقی نداره نسل شش باشه یا نه البته این نظر شخصیه
والا من خیلی گشتم اما دیدم جز گیم و کنسول و موبایل و تبلت مگر دلخوشی و تفریح دیگه ای هم میشه داشت ؟؟ !!! دیگه همینم با وجود اینترنت داغون که نمیشه از خودمون دریغ کنیم ...برای همین هست که اعلام کردن 40 میلیون گیمر توی ایران داریم ( یعنی بجز بچه های زیر 3 سال و پیرهای بالای 80 سال بقیه دارن گیم میزنن :D )

والا من خیلی گشتم اما دیدم جز گیم و کنسول و موبایل و تبلت مگر دلخوشی و تفریح دیگه ای هم میشه داشت ؟؟ !!! دیگه همینم با وجود اینترنت داغون که نمیشه از خودمون دریغ کنیم ...برای همین هست که اعلام کردن 40 میلیون گیمر توی ایران داریم ( یعنی بجز بچه های زیر 3 سال و پیرهای بالای 80 سال بقیه دارن گیم میزنن :D )
تفریح که حقیقتا زیاده ادم بخواد انجام بده ولی باید مانی داشته باشی که اینم با وضع تورم فعلی دور از دسترسه واسه قشر متوسط به پایین جامعه

• Like
Reactions: dooste.man83
دلخوشی که حقیقتا زیاده ولی باید مانی داشته باشی که اینم با وضع تورم فعلی دور از دسترسه واسه قشر متوسط به پایین جامعه
خوب همون دیگه بحث همیشه پوله ... پولم چیزی هست که ما نداریم و کی بدش میاد یک تور دور اروپا جهت رفع خستگی و گردش بره ...

باعث خوشحالی که قیمت ها نسبت به ماه های اخیر کاهش داشته امیدوارم بازم کاهشی باشه. نمیخوام بگم چه قیمتی خوبه و ارزش داره اینو جیب مبارک (!) باید بگه ٬ فقط میخواستم بگم اگر توانش رو دارید بخرید لذت ببرید ٬ در کل صبر کردن خیلی منطقی نیست ٬ نه به خاطر وضعیت اقتصادی ٬ بلکه به خاطر زندگی کردن. زندگی یعنی همین الان. نه سال دیگه ٬ واقعا بیخیال مدل اسلیم و Pro

یادمه اوایل این تاپیکم یه سری میگفتن چرا بخریم اینترنت قطع میشه و کنسول میشه یه تیکه پلاستیک.

سلام دوستان
من امروز کنسول رو میخوام بگیرم اول قصدم این بود 1200 بگیرم که سر ولتاژ برقش که زده 110V ترسیدم اتفاقی برای کنسول بیوفته تقریبا بیخیال شدم
الان بین 1216 و 1215 موندم . فرق خاصی با هم داره یا فقط چون امریکاس 800 گرونتره ؟
1200 : 23
1215 : 25
1216 : 24200

• Like
Reactions: Dead2021
سلام دوستان
من امروز کنسول رو میخوام بگیرم اول قصدم این بود 1200 بگیرم که سر ولتاژ برقش که زده 110V ترسیدم اتفاقی برای کنسول بیوفته تقریبا بیخیال شدم
الان بین 1216 و 1215 موندم . فرق خاصی با هم داره یا فقط چون امریکاس 800 گرونتره ؟
پاور های ps5 کلا یونیورسال هستن all PS5s have a full international 100v-240v power supply نیازی به چیز اضافی نداری
ریجن ها هم هیچ تفاوت کمی و کیفی ندارن، صرفا به دلیل اروپا و آمریکا بودن اینجا گرونتر میفروشن
تنها محدودیت در ریجن چین هست که فقط با اکانت چین می تونی لاگین کنی هر ریجنی به جز چین بگیری اوکیه و محدودیتی نداره

از مغازه pspro شعبه چارسو خرید داشتم و واقعا فروشنده های محترم و با شعور بالایی داره برای خریدار وقت میزارن و درست جواب میدن و اطلاعاتشونم درست و دقیقه و با مشتری هم صادق هستن واقعا دمشون گرم ( 3 تا دستگاه داشت گفت خودت برو هر کدوم رو میخوای بردار و بعدم اجازه میده خودت باز کنی و داخلش رو چک کنی و تایید کنی بعد کارت بکشی کاری که ندیدم فروشنده های دیگه بکنن و تا کارت نکشی نمیزارن دستت به دستگاه بخوره ...) البته قبلا از شعبه توپخونه شون خرید دیگه ای داشتم که راضی نبودم و فروشنده برخورد بد و زننده ای داشت یک کالایی میخواستم جعبه پاره بهم داد بهش گفتم جعبه سالمش رو بده میگفت نمیشه همینه که هست که با زور همکار دیگه اش مجبور شد کالا رو که جعبه سالم داره بهم بده که نتیجه اش این شد دیگه هیچ وقت از اون شعبه شون خرید نکنم. البته اینم در جریان باشید که جنس های pspro همگی قبلا باز شدن و چک شدن که خود فروشنده این رو اول کار به شما میگه ولی خوب جنس ها نو هست و حتی بوی نویی میده من دلیلی ندیدم به گفته اش شک کنم
البته مغازه تکسیرو روی جعبه ها لیبل آکبند داره و میگن تا حالا باز نشده دیگه خدا داند که باز شده یا نه چون این لیبل های دایره ای که در بازار ریخته
واقعا خرید کردن خودش یک پروسه ی نفسگیر شده و حتما توصیه اکید میکنم حضوری خرید کنید .
چیزی به اسم احترام دیگه توی ایران وجود نداره خصوصا تهران اگه برات وقت گذاشته چون بازارشون کساده همین ادم اگه بازارش خوب شه اصلا جواب سلامتم به زور می ده
تکسیرو هم 10 روز مهلت تستش خالی بندیه گرفتی بعدش دیگه جوابتم به زور می ده
کنسول های نسل ۸ واقعا قدرت اجرای بازیای جدید رو دارن فقط رزولیشن و فریم ریت رو نمیتونن مثل فایو یا سری ایکس ساپورت کنن تا الان بیشتر بازیا واسه نسل هشت هم اومدن بنظرم کسانی که کنسول نسل هشت رو نخریدن همچین عقب هم نیفتادن از بازیای روز
اتفاقا نسل 8 ضعیف ترین و بدترین نسل ممکن بود مگه سنتون اینقدر کم باشه که نسل ها رو اصلا ندیده باشید
علتش فقط پول هست و الا بازی های روز حتی روی 5 هم درست اجرا نمی شن چه برسه به نسل قبل

سلام دوستان
حقیقتا من ریجن اسیا دیدم هم دسته هم خود کنسول بی کیفیت تر بود مخصوصا دستش حالا شایدم شانسی بوده
خودم ریجن امریکا خریدم اما اون زمان از اروپاش ارزون تر بود
معمولا نباید تفاوتی بین ساختار تولید باشه اما توی ایران گوشی ها هم به 2 دسته هند با ویتنام تقسیم شدن البته اون دیگه خیلی مسخره س چون هر دو کشور بدبخت هستن و جفتشون پول کشورشون هم بی ارزه یعنی عملا 2 تا منطقه درپیت هستن حالا چرا اونو می گن ویتنام بهتره نمی دونم اما ps5 در کل کنسول به شدت بی کیفیتی هستن قشنگ توی مایه های برندهای گمنام چینی هست چه کیفیتش چه دوامش ابروی هر چی محصول ژاپنی هست رو برده من که به شدت ازش ناراضیم

چیزی به اسم احترام دیگه توی ایران وجود نداره خصوصا تهران اگه برات وقت گذاشته چون بازارشون کساده همین ادم اگه بازارش خوب شه اصلا جواب سلامتم به زور می ده
تکسیرو هم 10 روز مهلت تستش خالی بندیه گرفتی بعدش دیگه جوابتم به زور می ده

اتفاقا نسل 8 ضعیف ترین و بدترین نسل ممکن بود مگه سنتون اینقدر کم باشه که نسل ها رو اصلا ندیده باشید
علتش فقط پول هست و الا بازی های روز حتی روی 5 هم درست اجرا نمی شن چه برسه به نسل قبل
اتفاقا چون نسل های قبل رو تجربه کردم میگم شما اجرای بازی ها تو محیط های شلوغ و پر از جنب و جوش بازیا رو تو نسل های پیشین بی هیچ وجه تصور هم نمیتونستین بکنین شما در نظر بگیر این مقوله شلوغی و جزیات بازیا از نسل هشت به بعد به چه قدرت پردازشی نیاز داره برای مقایسه به بازیای ps1 و اون موقع برگردین تا براتون روشن بشه قدرت اجرای بازیا تا چقدر پیشرفت کرده شاید رچت اند کلنک جدید یا هورازین زیرو داوون خصوصا اخر بازی رو اگر تجربه کرده باشین قدرت نسل 8 رو میتونین درک کنین شاید توقع شما زیادی بالاست البته جسارت نشه فقط نظر شخصیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dead2021
اتفاقا چون نسل های قبل رو تجربه کردم میگم شما اجرای بازی ها تو محیط های شلوغ و پر از جنب و جوش بازیا رو تو نسل های پیشین بی هیچ وجه تصور هم نمیتونستین بکنین شما در نظر بگیر این مقوله شلوغی و جزیات بازیا از نسل هشت به بعد به چه قدرت پردازشی نیاز داره برای مقایسه به بازیای ps1 و اون موقع برگردین تا براتون روشن بشه قدرت اجرای بازیا تا چقدر پیشرفت کرده شاید رچت اند کلنک جدید یا هورازین زیرو داوون خصوصا اخر بازی رو اگر تجربه کرده باشین قدرت نسل 8 رو میتونین درک کنین شاید توقع شما زیادی بالاست البته جسارت نشه فقط نظر شخصیه
من اتفاقا همیشه بازی های قدیمی هم بازی می کنم حتی کنسول های قدیمی هم دارم نسل پیش که فاجعه بود پردازنده ای که اصلا قابل قیاس با توان روز نبود
این نسل هم کنسول به زحمت 10 ترافلاپسی با مکس پی سی که 4090 باشه که حدود 100 ترافلاپسه یعنی 10 برابرش ضعیف تره برای همینم توی بازی هایی که اپتیمایز هستن با یک 3060 معمولی می شه همون توان رو ازش گرفت یا 6700
الان 6700 دست دوم دیدم 8 تومن می فروشن یعنی کسی cpu ram هم نداشته باشه راحت می تونه ارزان تر همون توان ببنده
نسل های قبل اینطوری نبود پی سی چند سالی طول می کشید تا کنسول رو رد کنه همنین نسل 7 که ibm پردازنده ش زده بود چند سال طول کشید تا اینتل بهش برسه واقعا هم فیزیک بازی ها به لطف اون پردازنده ها زیر و رو شده بود

بعدم الان بازی ها خیلی یکنواخت شدن یک محیط باز با کلی ماموریت جانبی و اپگرید که اکثر اپگیرید هم بی خود هستن اما قبلا کلی بازی های خلاقانه می یومد که از بحث خارجه نام ببرم

• Like
Reactions: tokio_hotel
نسل های قبل اینطوری نبود پی سی چند سالی طول می کشید تا کنسول رو رد کنه همنین نسل 7 که ibm پردازنده ش زده بود چند سال طول کشید تا اینتل بهش برسه واقعا هم فیزیک بازی ها به لطف اون پردازنده ها زیر و رو شده بود

این مسأله‌ی اختلاف بین کنسول و pc از همون قدیم بود
شاید حتی بیشتر هم بوده،چون الآن اختلاف اصلی بین کنسول و pc بیشتر بحث فریم ریت و رزولویشن پایدار و اینجور چیزهاست ولی قدیم تر {قبل از نسل 7} بازی ها روی کنسول ها پیکسلی بودن در برابر pc، مثال های زیادی هم هست، GTA SA نسخه‌ی ps2 رو با pc مقایسه کنید، نسخه‌ی ps2 اصلن الآن قابل تحمل نیست ولی همون نسخه‌ی اورجینال pc {بدون هیچ گونه مادگرافیکی و با تنظیمات پیش فرض خودش} هنوز هم قابل بازیه،یا بازی هایی مثل مکس پین و مافیا ۱ اورجینال رو با نسخه‌های کنسولی هم عصر شون ps2 مقایسه کنید! اصلن انگاری که نسخه‌ی pc شون یک ریمیک یا ریمستر هست مقابل شون! مکس پین ۱ که در نسخه‌ی ps2 یکسری از مکان ها رو کلن حذف کردن ! احتمالن بخاطر محدودیت های سخت افزاری و همین طور کیفیت GTA iv نسخه‌ی pc با کنسول های نسل هفتمی
یه نکته‌ای هم وجود داره که قدیم تر شبکه های اجتماعی و رسانه های گیمینگ مثل امروزی وجود نداشتن که قیاس نسخه‌ های pc و کنسول رو زیره ذربین انجام بدن و دیده بشن،به همین علت شاید خیلی ها اگه زمان قدیم خودشون تجربه‌ی مستقیم روی هر دو پلتفرم رو نمی‌داشتن اصلن متوجه‌ی این میزان اختلافات نمی‌شدن،ولی الآن بخاطر همون رسانه ها و گسترش اینترنت، نسخه ی pc یک بازی هر جا کمی فریم ریت بهتری یا رزولیشن پایدارتری داشته باشه نسبت به کنسول ها، توسط همه دیده میشه و این تصور رو ایجاد می‌کنه الآنه که کنسول ها ضعف قابل توجهی نسبت به pc دارن و قدیم تا این حد نبوده
در حالی که قدیم حتی اختلاف فراتر از جزئیات فنی گرافیکی بود و بازی های کنسولی عملن پیکسلی بودن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

حقیقتا من ریجن اسیا دیدم هم دسته هم خود کنسول بی کیفیت تر بود مخصوصا دستش حالا شایدم شانسی بوده
خودم ریجن امریکا خریدم اما اون زمان از اروپاش ارزون تر بود
معمولا نباید تفاوتی بین ساختار تولید باشه اما توی ایران گوشی ها هم به 2 دسته هند با ویتنام تقسیم شدن البته اون دیگه خیلی مسخره س چون هر دو کشور بدبخت هستن و جفتشون پول کشورشون هم بی ارزه یعنی عملا 2 تا منطقه درپیت هستن حالا چرا اونو می گن ویتنام بهتره نمی دونم اما ps5 در کل کنسول به شدت بی کیفیتی هستن قشنگ توی مایه های برندهای گمنام چینی هست چه کیفیتش چه دوامش ابروی هر چی محصول ژاپنی هست رو برده من که به شدت ازش ناراضیم
داداش من نمیدونم معیار کیفیت چی در نظر گرفتی
من خودم ریجن اروپا دارم ۲تا از رفقام آمریکا و آسیا دارن کنسول هاشونو آوردن واسشون ديتا ریختم هر ۳ تا مو نمیزدن با هم
این حرفا شایعاتی که فروشنده ها رواج میدن که ریجن اروپا و آمریکا رو گرونتر بفروشن
والا بلا متریال یکیه همه هم تو چین و ژاپن تولید میشن صرفا برچسب روشون فرق میکنه و کابل برق و زبان دفترچه شون
سونی دیوانه اس بره خط تولید بی کیفیت راه بندازه واسه آسیا؟

آخرین ویرایش:
استاندارد ریجن2 امروز کمترین 23 بیشترین 24.7 به گفته فروشنده ها قیمت ها داره افزایشی میشه
امروز برای خرید رفتم کلی حرف جدیدو عجیب شنیدم که از عجایب خرید در ایرانه و مشخصا درست نیستن میذارم نظرتونو بگید.
1-یه سری فروشنده ها میگفتن اون تیزر اول که دستگاه روشن میشه میاد رو با inital کردن دوباره دستگاه میتونن بیارن و حتی بازی astro میتونن بکاپ بگیرن و دوباره بیارن
2-یه سری میگفتن ملاک اکبند بودن دستگاه فقط خط و خش رو قسمت سیاه رنگ بدنه هست و راهی برای اک بودن نداره
3-یه سری میگفتن جاهایی که قیمت کمتره کنسول ها ریفر شده شارجه امارات که براش باکس درست کردن و حتی مدل دستگاه هم پشت کنسول از ریجن 3 میکنن ریجن 2
4-یک حرف عجیب دیگه اینکه برای صحت دستگاه میگفتن دیسک بذارید بار اول تو دستگاه اگه مشکل داشته باشه خاموش میکنه
5-ک سری دستگاه هم با گارانتی گاندو در بازار بود که دو تومن بیشتر قیمتشه و میگفتن یک سال گارانتی تعویض داره بتظرتون ارزش داره ؟
خیلی سخته شده تصمیم که از کجا خرید کرد که مطمین باشه برای اطمینان از اک بودن دستگاه دوستان راهی میشناسن باتوجه به گزینه 1 ایا میتونن واقعا اون تیزر دوباره بیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or