قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
بعدشم صبر کنه چند ماه پرو بیاد؟ :D بعدم صبر کنه چندماه ps6 بیاد :D
یکی رو میشناسم از زمان Ps3 میخواد کنسول بخره خدا شاهده هر بار میگه گفتن میخواد اسلیمش هم بیاد ، میگن پروش هم که میاد یعنی تاهمین الان منتظره .میگه مدل جدید بیاد دیگه اون قبلی رو کسی ازم نمیخره هر بارم بهش میگم خداشاهده ملت هنوز آتاری و میکرو هم میخرن اصلا افت قیمت اینا نداره بخر بازی کن مدل جدید اومد فرقی نداره فوقش قبلی رو با قیمت خودش میفروشی گوش نمیده . فکر میکنه مثلا مدل اسلیم Ps5 بیاد ، مدل فت از 25 میشه 15 .

سری ۱۲ بگیر.
طبق تجربه شخصی که دارم اول سری ۱۲ بعد ۱۰ بعد ۱۱
متاسفانه سری ۱۱ من و چند نفر از دوستام به نسبت سری ۱۰ و ۱۲ بیشتر ارور هیت داد.
سری ۱۲ امکان اینکه کارکرده هم باشه کمتره.
سریال کنسول با ۱۲ شروع بشه یعنی سری ۱۲ هست.
ریجن هم هر کدوم ارزونتر بود بگیر جز ریجن چین.

کنسول الان قیمتش سری ۱۲ توپخونه ۲۵ هست.
توی نقد گیمر نکسز که دمای مموری سری 11 کمتر شده بود
دمای هسته هم که درسته یکم بیشتر بود اما با دمای 70 درجه که هیچ با دمای 100 درجه هم هیچ مشکلی برای کور پیش نمیاد من از همون روز اولم گفتم با این دمای بالای مموری مشکل ساز می شه طی سال های ابتداییش همینم شد چون پی سی گیمر همیشه سرش توی دمای قطعات هست

احتمالا اون دستگاه های شما از اونایی بوده که درست ترمال پیست روش نزده بودن و الا سری 11 اورهیتش کمتره

• Like
Reactions: pouria.sh
بعدشم صبر کنه چند ماه پرو بیاد؟ :D بعدم صبر کنه چندماه ps6 بیاد :D
تازه مدل اسلیم که بیاد چون تازه وارد بازار شده باید صبرکنی حداقل 2 یا 3 ورژنش بیاد بعد اطلاعات ps6 درز میکنه که 10 برابر قویتره و همون 500 دلاره مجبوری واستی دیگه :D

اینایی که میخوان اسلیم بگیرن مشکل جا دارن یا دنبال اون یک ریزه مصرف برق کمتر هستن ؟؟!!! چون هیچ دلیل دیگه ای به فکرم نمیرسه چرا یکی باید صبر کنه اسلیم بخره ؟؟!!!

آخرین ویرایش:
صبر کنن یدفعه اسلیم بیاد چند ماه دیگه ؟

نه داداش ، اسلیم ارزش صبر کردن نداره اصلن، چون در موضوع اصلی {یعنی سخت‌افزار} قراره با پایه برابر باشه، {حالا صبر برای پرو یه چیزی، ولی اسلیم نه}
از طرفی هیچ بعید نیست که ورژن های اولیه‌ی اسلیم بخاطر پایین آوردن هزینه‌ی ساخت یا خطای فنی، خودشون دارای یکسری اشکالاتی باشن که مثلن همین سری 12 نداره اونا رو، البته همه‌ی اینا احتماله ولی حرف اصلی من اینه که از نسل پیش به این ور، دیگه واژه‌ی اسلیم چیز بقول معروف wow نیست مثل نسل 7 ، حالا پرو باشه باز یه چیزی
تنها چیزی که به ذهنم می‌رسه شاید اسلیم برتری خاصی به پایه داشته باشه، بحث ظرفیتش هست، که در این مورد هم قابلیت ارتقای نسخه های فعلی وجود داره
اگه تصمیمت قطعی شده همین 12 هم خوبه
نکته‌ی آخر در مورد اسلیم اینکه شاید از نظر انتشار جهانی بهش نزدیک شده باشیم ولی اینکه با یک قیمت معقول در ایران موجود بشه هنوز خیلی فاصله‌ست
اینایی که میخوان اسلیم بگیرن مشکل جا دارن یا دنبال اون یک ریزه مصرف برق کمتر هستن ؟؟!!! چون هیچ دلیل دیگه ای به فکرم نمیرسه چرا یکی باید صبر کنه اسلیم بخره ؟؟!!!

نه خب طبیعی هست به دلایل مختلفی
از جمله اینکه باور کلی همیشه اینه که نسخه های جدیدتر احتمالن مشکلات کمتری دارن و مشکلات نسخه های قبلی رفع شدن، ظرفیت بالاتر و اون پیش زمینه‌ی ذهنی قبل از نسل 8 که واژه ی اسلیم یه جورایی جایگاه پروی زمان خودش رو داشته
یکی رو میشناسم از زمان Ps3 میخواد کنسول بخره خدا شاهده هر بار میگه گفتن میخواد اسلیمش هم بیاد ، میگن پروش هم که میاد یعنی تاهمین الان منتظره .15 .
همچین دوستان حساسی اصلن بهتره برن سراغ سیستم بستن و ارتقای سیستم شون متناسب با زمان

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: satellitedvb
نه داداش ، اسلیم ارزش صبر کردن نداره اصلن، چون در موضوع اصلی {یعنی سخت‌افزار} قراره با پایه برابر باشه، {حالا صبر برای پرو یه چیزی، ولی اسلیم نه}
از طرفی هیچ بعید نیست که ورژن های اولیه‌ی اسلیم بخاطر پایین آوردن هزینه‌ی ساخت یا خطای فنی، خودشون دارای یکسری اشکالاتی باشن که مثلن همین سری 12 نداره اونا رو، البته همه‌ی اینا احتماله ولی حرف اصلی من اینه که از نسل پیش به این ور، دیگه واژه‌ی اسلیم چیز بقول معروف wow نیست مثل نسل 7 ، حالا پرو باشه باز یه چیزی
تنها چیزی که به ذهنم می‌رسه شاید اسلیم برتری خاصی به پایه داشته باشه، بحث ظرفیتش هست، که در این مورد هم قابلیت ارتقای نسخه های فعلی وجود داره
اگه تصمیمت قطعی شده همین 12 هم خوبه
نکته‌ی آخر در مورد اسلیم اینکه شاید از نظر انتشار جهانی بهش نزدیک شده باشیم ولی اینکه با یک قیمت معقول در ایران موجود بشه هنوز خیلی فاصله‌ست

از جمله اینکه باور کلی همیشه اینه که نسخه های جدیدتر احتمالن مشکلات کمتری دارن و مشکلات نسخه های قبلی رفع شدن، ظرفیت بالاتر و اون پیش زمینه‌ی ذهنی قبل از نسل 8 که واژه ی اسلیم یه جورایی جایگاه پروی زمان خودش رو داشته

همچین دوستان حساسی اصلن بهتره برن سراغ سیستم بستن و ارتقای سیستم شون متناسب با زمان

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
حرف دل بنده همینه .. بخاطر اینه

• Like
Reactions: Dead2021
حرف دل بنده همینه .. بخاطر اینه

درسته،ولی بخش بزرگ دیگه هم بستگی به موقعیت افراد داره،مثلن یکی که کلن کنسول / pc مناسب نداره برای گیم زدن
یا بازی در حال حاضر هست که برای کنسول نسل هشتمی‌اش نیومده یا کیفیت قابل قبول رو نداره و اون بازی اونقدری براش ارزش داره که در اولین فرصت هر مدل کنسول جدید رو تهیه کنه
من خودم در همچین موقعیتی باشم و هزینه اش جور شده باشه حتی یک‌ساعت هم صبر اضافه نمی‌کنم برای هیچ مدل دیگه‌‌ای در آینده! سعی می‌کنم همون بهترین مدل روز رو بخرم.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: eeeeee
یکی رو میشناسم از زمان Ps3 میخواد کنسول بخره خدا شاهده هر بار میگه گفتن میخواد اسلیمش هم بیاد ، میگن پروش هم که میاد یعنی تاهمین الان منتظره .میگه مدل جدید بیاد دیگه اون قبلی رو کسی ازم نمیخره هر بارم بهش میگم خداشاهده ملت هنوز آتاری و میکرو هم میخرن اصلا افت قیمت اینا نداره بخر بازی کن مدل جدید اومد فرقی نداره فوقش قبلی رو با قیمت خودش میفروشی گوش نمیده . فکر میکنه مثلا مدل اسلیم Ps5 بیاد ، مدل فت از 25 میشه 15 .
مورد داشتیم طرف مرده کنسول اوردن سر قبرش :D
اون دنیایی هم که وجود نداره کنسول به حسرت مونده

حالا یک زمانی کنسول 500 دلاری 1000 دلار می دادن خوب خرید نداشت الان دقیقا همون 500 دلار شده

اسلیم هم قراره بدون درایو بیاد همون 400 دلار گویا خیلی سایزشم فرقی نمی کنه پس عملا چیز مسخره ای هست
درایوش قراره جدا 100 دلار فروخته بشه گویا که قطعا باید به مدل قبلی ها هم بخوره

گذشته از اینا اینجا ایرانه چیز جدیدی بیاد قدیمیه همون قیمت می مونه جدیده قیمتش می کشه بالا تا زمانی که کلا قدیمی ها فروش بره بعد جدیده می شه هم قیمت قبلیه

• Like
Reactions: eeeeee
مورد داشتیم طرف مرده کنسول اوردن سر قبرش :D
اون دنیایی هم که وجود نداره کنسول به حسرت مونده

حالا یک زمانی کنسول 500 دلاری 1000 دلار می دادن خوب خرید نداشت الان دقیقا همون 500 دلار شده

اسلیم هم قراره بدون درایو بیاد همون 400 دلار گویا خیلی سایزشم فرقی نمی کنه پس عملا چیز مسخره ای هست
درایوش قراره جدا 100 دلار فروخته بشه گویا که قطعا باید به مدل قبلی ها هم بخوره

گذشته از اینا اینجا ایرانه چیز جدیدی بیاد قدیمیه همون قیمت می مونه جدیده قیمتش می کشه بالا تا زمانی که کلا قدیمی ها فروش بره بعد جدیده می شه هم قیمت قبلیه
طرف ماشینش پرایده . لوازم خونش همه ایرانیه . فقط هم نسل قبل بازی هکی بازی میکرده که ارزون در بیاد ولی حتما براش مهمه ps5 اش مدل اسلیم باشه که به روزتره !!! ازشم بپرسی فرقشون چیه نمیدونه !!!
حالا باز کسی تازه میخواد بخره میشه قبول کرد . من مطمئنم یک سری ps5 خودشون رو که تازه هم خریدن میفروشن میرن اسلیم میخرن ازشونم بپرسی چرا میگن جدیدتره حتما بهتره :))
مورد توی همین سایت دیده شده سری 11 رو گفته بفروشم سری 12 بخرم میگن جدیدتره بهتره !!! یا یک سری واسه مدل pro که معلوم نیست 2 سال دیگه بیاد یا نه از الان دارن نقشه میکشن !!!

آخرین ویرایش:
بنظرم اسلیم بیا، فت ارزون میشه، یادمه زمان فور هم این اتفاق افتاد، البته اگه دلار نکشه بالا
دلار فقط یکی از فاکتورهاس، با تورم 60/70% دلار ثابت هم بمونه اجناس گرونتر میشن
قطعا با اومدن مدل جدید مدل قبلی ارزون تر میشه ولی بازم فرق خاصی برای اونی که الان کنسول رو داره یا اونی که صبر کرده نمی کنه
مثل فرق ps4 دیگه، خلاصه قرار نیست معجزه رخ بده و به قول اون دوستمون ps5 بشه 15 تومن :دی

• Like
Reactions: Rodan and Dead2021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or