قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
درود
دوستان سری 10 و 12 حداقل 2 میلیون ت تفاوت قیمت دارن ؟ یعنی سری 10 قیمتش 2 ت پایینتر از سری 12 باشه !!!
سری ها تفاوتی توی قیمت ندارن در واقع سری 12 دارن گرونتر میدن
تنها مورد اینه که سری 10 دیگه بعیده آکبند موجود باشه

درود
دوستان سری 10 و 12 حداقل 2 میلیون ت تفاوت قیمت دارن ؟ یعنی سری 10 قیمتش 2 ت پایینتر از سری 12 باشه !!!

خرید سری ۱۰ اکبند الان خیلی ریسکه.
بعید میدونم اکبند باشه و استفاده نشده باشه چون همون موقع تا میمومد تموم میشد و بعیده سری ۱۰ تا الان مونده باشه.
بهترین کار همون خرید سری ۱۲ اکبند هست که ریسک کمتری واسه دسته دوم بودن داره.

این حالت رو شما فقط تو نمایندگی های رسمی سونی خارج از کشور یا فروشگاه های بزرگ خارجی میتونی گیر بیاری.
چون کلا این قبیل کالاها قاچاق میاد قاچاق بر و مغازه دار مجبورن کالا رو قبل از تحویل باز کنن و ببینن توش دسته هست و سیب زمینی نیست.
پس کلا تو ایران تو کالاهای قاچاق دنبال پلمپ آکبند نباشید که نیست.
از برچسب اورجینال و سه چسب و غیره تا اسپری که بوی جنس نو میده همرو همین جا میزنن.
مهندس والله ما بازم نمیکنیم چون وقت نداریم وقت کنیم بار مشتری ها رو سریع تر میفرستیم چون بار بصورت قاچاق میاد و تو کارتن و گونی کارتن ها ممکنه کج و کوله بشه ولی ما در قوطی ها رم باز نمیکنیم

سلام دوستان.کف قیمت چند هست.من فردا میخواستم اقدام به خرید کنم فقط شک دارم پی سی جمع کنم یا کنسول بگیرم.بیشتر شکم هم بخاطر قیمت بازی های play5 هست که بالا میوفته.اکانت ضرفیت ای امکان داره کنسول رو بن کنه؟ضرفیت یک هر بازی ای که ارزونترین هست به راحتی پیدا میشه؟

سلام دوستان.کف قیمت چند هست.من فردا میخواستم اقدام به خرید کنم فقط شک دارم پی سی جمع کنم یا کنسول بگیرم.بیشتر شکم هم بخاطر قیمت بازی های play5 هست که بالا میوفته.اکانت ضرفیت ای امکان داره کنسول رو بن کنه؟ضرفیت یک هر بازی ای که ارزونترین هست به راحتی پیدا میشه؟

امروز توپخونه سری ۱۲ استاندارد رو ۲۵.۵۰۰ میفروختن.

• Like
Reactions: pouria.sh
درود
سری 10 نمی دونم اصلا دیگه هست یا نه چون خیلی قدیمیه سری 10 هم دسته هاش قدیمیه هم مشکل اورهیتش بیشتره
من با چیزایی که دیدم سری 11 گویا از همشون بهتره چون سری 12 برداشتن هوای گرم خروجی کنسول ملاک قرار دادن که کاملا اشتباه هست این کار اما اگه اونم ملاک قرار بدیم اونی که دمای خروجیش بیشتره احتمالا دمای چیپش کمتر باشه

فعلا که قیمتا عالیه همون 500 دلار اصلیش دارن می دنش چی از این بهتر بخرید سری 11 یا 12 بره

• Like
Reactions: satellitedvb
سری 10 نمی دونم اصلا دیگه هست یا نه چون خیلی قدیمیه سری 10 هم دسته هاش قدیمیه هم مشکل اورهیتش بیشتره
من با چیزایی که دیدم سری 11 گویا از همشون بهتره چون سری 12 برداشتن هوای گرم خروجی کنسول ملاک قرار دادن که کاملا اشتباه هست این کار اما اگه اونم ملاک قرار بدیم اونی که دمای خروجیش بیشتره احتمالا دمای چیپش کمتر باشه

فعلا که قیمتا عالیه همون 500 دلار اصلیش دارن می دنش چی از این بهتر بخرید سری 11 یا 12 بره
من فردا میخوام کنسول رو بگیرم.از کجای جعبه میشه متوجه شد سری چند هست؟

این حالت رو شما فقط تو نمایندگی های رسمی سونی خارج از کشور یا فروشگاه های بزرگ خارجی میتونی گیر بیاری.
چون کلا این قبیل کالاها قاچاق میاد قاچاق بر و مغازه دار مجبورن کالا رو قبل از تحویل باز کنن و ببینن توش دسته هست و سیب زمینی نیست.
پس کلا تو ایران تو کالاهای قاچاق دنبال پلمپ آکبند نباشید که نیست.
از برچسب اورجینال و سه چسب و غیره تا اسپری که بوی جنس نو میده همرو همین جا میزنن.
حرفتون درسته البته من دسته ای که خریدم کاملا پلمپ بود یا اجناس پلمپ دیگه ای بودن زیاد که خریدم

اما جعبه اسیب دیده دلیلی هم بر پلمپ نبودن هم نیست چون توی حمل اسیب می بینن

پلاس اکسترا بگیر کلی بازی داره، قیمتشم مفته، ۹۰۰ تومنه یکسالش، کنسول دیجیتال بگیر، ۲۳۵۰۰عع حدوداً

• Like
Reactions: eeeeee
دوست عزیز کدوم سری رو بگیرم؟ ۱۱ با ۱۲ چه فرقی دارن؟

سری ۱۲ بگیر.
طبق تجربه شخصی که دارم اول سری ۱۲ بعد ۱۰ بعد ۱۱
متاسفانه سری ۱۱ من و چند نفر از دوستام به نسبت سری ۱۰ و ۱۲ بیشتر ارور هیت داد.
سری ۱۲ امکان اینکه کارکرده هم باشه کمتره.
سریال کنسول با ۱۲ شروع بشه یعنی سری ۱۲ هست.
ریجن هم هر کدوم ارزونتر بود بگیر جز ریجن چین.

کنسول الان قیمتش سری ۱۲ توپخونه ۲۵ هست.

سری ۱۲ بگیر.
طبق تجربه شخصی که دارم اول سری ۱۲ بعد ۱۰ بعد ۱۱
متاسفانه سری ۱۱ من و چند نفر از دوستام به نسبت سری ۱۰ و ۱۲ بیشتر ارور هیت داد.
سری ۱۲ امکان اینکه کارکرده هم باشه کمتره.
سریال کنسول با ۱۲ شروع بشه یعنی سری ۱۲ هست.
ریجن هم هر کدوم ارزونتر بود بگیر جز ریجن چین.

کنسول الان قیمتش سری ۱۲ توپخونه ۲۵ هست.
صبر کنن یدفعه اسلیم بیاد چند ماه دیگه ؟

بدون شک اوایل انتشار نسخه اسلیم قیمتی غیر منطقی خواهد داشت اینو منتظران نسخه اسلیم باید درنظر داشته باشند
البته نسخه اسلیم حتی معرفی هم نشده که زمان انتشاری بشه براش متصور بود اینم یک نکته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or