قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام دوستان وقتتون بخیر
من یه سریز ایکس دو دسته دارم
میخواستم ببینم ارزش داره با این آگهی معاوضه کنم ؟
ps5digital|کنسول، بازی‌ ویدئویی و آنلاین|گلستان|دیوار

سری 10 هستش دستگاه !
سلام
حرفای طرف عجیبه میگه وقت بازی ندارم بعد میکه تعویض میکنم ...
اگه وقت بازی نداره چرا میخوای تعویض کنه؟؟
بعدم ps5 چرا بخواد عوشض کنه؟
من باشم که سمت این اهگی ها نمیرم .

سلام دوستان وقتتون بخیر

سری 10 هستش دستگاه !

من شخصأ اگر xbox داشته باشم الان نمیفروشم نه قبل از showcase . پیش بینی من این هستش که وضعیت بهتر خواهد شد و دیگه شاهد انتشار گیمی در حد redfall نخواهیم بود .

سلام دوستان وقتتون بخیر

سری 10 هستش دستگاه !
سری دستگاه مشکلی نداره ولی با توجه به دیجیتال و کارکرده بودن قیمتش خیلی بالاست الان قیمت کنسول دیجیتال آکبند 25 تومنه (دیسکی 28) بعد کارکرده رو قیمت زده 27 !

سلام دوستان، داستان این تفاوت قیمت سری ایکس و PS5 چی هست؟ همیشه پلی استیشن گرون تر از ایکس باکس بود الان ایکس باکس با اختلاف جلو زده!!؟ بعد از افتضاح ردفال انتظار می‌رفت قیمت ایکس باکس افت کنه، ولی بالاتر رفته!

Attachments

• Screenshot_20230517_072853_Chrome.jpg
    Screenshot_20230517_072853_Chrome.jpg
    101.6 KB · مشاهده: 58
  • Cool
Reactions: ALI PUNKER
سلام دوستان، داستان این تفاوت قیمت سری ایکس و PS5 چی هست؟ همیشه پلی استیشن گرون تر از ایکس باکس بود الان ایکس باکس با اختلاف جلو زده!!؟ بعد از افتضاح ردفال انتظار می‌رفت قیمت ایکس باکس افت کنه، ولی بالاتر رفته!
سلام
اول اینجا که ایرانه ربطی به جهان نداره ..
ولی شما نسخه استاندارد مقایسه کن نه دیجیتال .
الانم قیمت تقریبا نزدیک هم هستش ..
با توجه به شل بودن قیمت دلار الان بهترین زمان خرید هستش منتظر این که خیلی قیمتا بیاد پایین نباش همینجا ها کف قیمت هست

سلام
اول اینجا که ایرانه ربطی به جهان نداره ..
ولی شما نسخه استاندارد مقایسه کن نه دیجیتال .
الانم قیمت تقریبا نزدیک هم هستش ..
با توجه به شل بودن قیمت دلار الان بهترین زمان خرید هستش منتظر این که خیلی قیمتا بیاد پایین نباش همینجا ها کف قیمت هست
قیمت استانداردش هم یه تومن گرون تره دیگه، یعنی با سری ایکس سه تومن فرق داره!!!

• Like
Reactions: kamil_ps3
من وقتی سریز ایکس خریدم دو تومن قیمتش از دیجیتال ارزون تر بود

الان دستگاهمو دارم میفروشم با پولش یه دیجیتال نو و یه دسته اضافه میگیرم :| خیلی اوضاع خیته
شما دو هفته پیش ps5 بازی کردی بعد میخوای ایکس باکس بفروشی ی ps5 بخری ...
حالا این همه دنبال خرید فروش هستی وقت بازی داری؟

• Smile
Reactions: GameMasterr
قیمت هایی که داری برای سات هایی هست که میفروشن؟
بنظرم حضوری برو ی قیمت بگیر ...
تازه اونم فروشنده ها قیمت های پرت میدن که وقتی میخوای بخری میگه باید بازی هم بخری کلا قیمت عوض میشه ..
پس قیمت 1 تومن بالا پایین چزیر عجیبی نیست

نه اختلاف خیلی بیشتر از 1 تومنه (100 دلار) الان استاندارد حدود 28 هست و البته بازار ما هم منطقی توش نیست ی احتمالا موجودی سری ایکس در بازار کمتر شده برای همین بالاتر رفته

• Like
Reactions: PLEASE
قیمت های ایران رو با قیمت های جهانی مقایسه نکن. اونجا محصول رسمی وارد میشه و قیمتش بر اساس بازار جهانی هستش، از همه مهمتر قاچاقچی ندارند. دوم اینکه قیمت کنسول با عرضه بازی با کیفیت و یا بی کیفیت تغییر نمیکنه اگر اینطور بود که سوییچ الان باید با عرضه زلدا چند میلیون می‌رفت رو قیمتش.

دوستان یه سوال.
قیمت جهانی PS5 پونصد دلار هست ، اگر با دلار ۵۰ تومنی حساب کنیم که البته دلار بیشتر از ۵۰ تومنه قیمت کنسول میشه ۲۵ میلیون تومان. الان چطور دارن تو ایران ۲۴ میلیون کنسول آکبند رو میفروشن؟؟!!!
با استفاده‌ی دلار و وارد کننده و فروشنده حداقل ۳۰ تومن باید باشه.
من واقعا نمی فهمم منطقش رو.
اگر کسی مطلع هست و می دونه لطفا توضیح بده.

دوستان یه سوال.
قیمت جهانی PS5 پونصد دلار هست ، اگر با دلار ۵۰ تومنی حساب کنیم که البته دلار بیشتر از ۵۰ تومنه قیمت کنسول میشه ۲۵ میلیون تومان. الان چطور دارن تو ایران ۲۴ میلیون کنسول آکبند رو میفروشن؟؟!!!
با استفاده‌ی دلار و وارد کننده و فروشنده حداقل ۳۰ تومن باید باشه.
من واقعا نمی فهمم منطقش رو.
اگر کسی مطلع هست و می دونه لطفا توضیح بده.
اونی که ۲۴ میفروشن کنسول دیجیتال هست که قیمت جهانیش ۴۰۰ دلاره

• Like
Reactions: godofwar4
اونی که ۲۴ میفروشن کنسول دیجیتال هست که قیمت جهانیش ۴۰۰ دلاره
کنسول استاندارد هم که ۵۰۰ دلاره حدود بیست و هفت تومنه، یعنی با قیمت دلار روز هم میشه تقریبا ۲۶ میلیون تومن، این نزدیکی قیمت کنسول تو ایران با قیمت جهانیش عجیبه واقعا، در شرایطی که هیچ نمایندگی هم ندارن و با چندتا واسطه کنسولها میرسم به دست مصرف کننده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or