قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمت داداش قیمت، دلیل خرید ایکس باکس به پیسی قیمتشه شما به خودت نگاه نکن خیلی ها پیسی مناسب بازی ندارن و تنها راهی که بتونن با قیمت مناسب به بازی ها دسترسی داشته باشن کنسوله
شما الان یک پیسی میان رده بخوای ببندی راحت 40 تومن هزینه باید کنی ولی از اون طرف با یک سری اس 14/15 تومنی می تونی به کلی بازی دسترسی داشته باشی
یه موضوع دیگه هم هست
منی که متاهل هستم علاوه بر قیمت
کنسول برام قابل دسترس تره

مثلا من اگه بشینم توی اتاق پای پی سی خب ممکنه بعد یه مدت شریک زندگیم احساس تنهایی کنه و ...
ولی کنسول رو وصل کردم به TV کنار هم میشینیم خیلی وقتا هم بازیای دو نفره رو باهم بازی میکنیم

قیمت داداش قیمت، دلیل خرید ایکس باکس به پیسی قیمتشه شما به خودت نگاه نکن خیلی ها پیسی مناسب بازی ندارن و تنها راهی که بتونن با قیمت مناسب به بازی ها دسترسی داشته باشن کنسوله
شما الان یک پیسی میان رده بخوای ببندی راحت 40 تومن هزینه باید کنی ولی از اون طرف با یک سری اس 14/15 تومنی می تونی به کلی بازی دسترسی داشته باشی
بله گرونتره ، ولی شما هم pc داری هم کنسول pc در حد کنسول الان فکر کنم 40-45 م بیفته
از اون سمت بازی هکی هم در نظر بگیر خصوصا بازی های سونی
کلا منی که تمایلم روی xbox بود به خاطر ضعف های که از ps5 دیدم پ
یهو نظرم عوض شد xbox از صدر انتخابام رفت گزینه آخر و pc اومد اول
من خودم xss قبول ندارم چون این نسل بیشتر روی جزئیات بوده و رزلوشن 4k
عملا خرید xss فقط بری اینه که از نسل جا نمونی

• Like
Reactions: hitman68
بله گرونتره ، ولی شما هم pc داری هم کنسول pc در حد کنسول الان فکر کنم 40-45 م بیفته
از اون سمت بازی هکی هم در نظر بگیر خصوصا بازی های سونی
کلا منی که تمایلم روی xbox بود به خاطر ضعف های که از ps5 دیدم پ
یهو نظرم عوض شد xbox از صدر انتخابام رفت گزینه آخر و pc اومد اول
من خودم xss قبول ندارم چون این نسل بیشتر روی جزئیات بوده و رزلوشن 4k
عملا خرید xss فقط بری اینه که از نسل جا نمونی
داداش کسی که 13/14 میلیون به زور جور کرده دیگه گیر این مسائل نیست 15 تا 45 میشه 30 میلیون تفاوت :دی طرف بودجه ان نمیرسه دیگه وگرنه در کل بله پیسی از همه لحاظ بهتره
برای کسی که بودجه محدود داره تنها آپشن همون سری اس که حداقل با ی گیمپس به آرشیو بزرگی از بازی دسترسی پیدا می کنه

داداش کسی که 13/14 میلیون به زور جور کرده دیگه گیر این مسائل نیست 15 تا 45 میشه 30 میلیون تفاوت :D طرف بودجه ان نمیرسه دیگه وگرنه در کل بله پیسی از همه لحاظ بهتره
برای کسی که بودجه محدود داره تنها آپشن همون سری اس که حداقل با ی گیمپس به آرشیو بزرگی از بازی دسترسی پیدا می کنه
بالا گفتم من xss کنسول نسل جدید حساب نمیکنم
بحث من
ps5/xsx بود که تفاوت 10-15 م با pc در اون سطح دارند
البته اینم در نظر بگیر خوبی pc اینه که قطعات دسته دو زیاد داره اعم از مادربرد گرافیک رم که نصف قیمت نو هستند

الان کلا کنسول ارزون تر میفته
سیستم مشابه کنسول 35 تا 40 تومن هزینه میبره ولی بدون بازی های انحصاری و راحتی های کنسول
نکته دیگه اینکه روی کنسول بازی شاید گرون باشه اما به راحتی قابل فروش مجدد و معاوضه هست و آدم همیشه اورجینال بازی می کنه

• Like
Reactions: blak
بحث های بچگانه که هیچ وقت تمامی نداره !!!
xbox بهتره یا ps5
ps5 بهتره یا pc
xbox بهتره یا pc

پول داری کارت 4090 میخری 200 فریم بازی میکنی از همش بهتره پول نداری xbox series s میخری 30 فریم بازی میکنی
دیگه بحث و یقه گیری ها رو هیچ وقت نفهمیدم دلیلش چیه !!!

بحث های بچگانه که هیچ وقت تمامی نداره !!!
xbox بهتره یا ps5
ps5 بهتره یا pc
xbox بهتره یا pc

پول داری کارت 4090 میخری 200 فریم بازی میکنی از همش بهتره پول نداری xbox series s میخری 30 فریم بازی میکنی
دیگه بحث و یقه گیری ها رو هیچ وقت نفهمیدم دلیلش چیه !!!
یکیش خود من سری اس نبود عمرا میتونستم نسل بعد و تجربه کنم وگرنه اون موقع پول داشتم به جای 8900 بیست تومن میدادم پای PS5 الانم دلتنگ عکس پروفت نبودم
بعد یه کاربری میاد اینجا میگه سری اس فلانه چرا سایه درختو خوب نشون نمیده یا اینجا رد پا رو نذاشته ولی تو سری ایکس گذاشته!!
خب عزیز من هر چقدر پول بدی آش میخوری

دوستان یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که سری جدید آیا اون جعبه سفیدی که تمام متعلقات کنسول درونش قرار میگیره رو داخل جعبه اصلی داره یا نه . چون چیزی که من خریدم با اینکه به نظر آکبند میرسه اما اون جعبه سفید رو نداشت و همه چیز همینطوری داخل جعبه اصلی قرار داشت .

خب مثل اینکه در نسخه جدید سونی یه مرحله دیگه پیش رفته و اون جعبه سفید رو حذف کرده و حالا همه چیز توی همون جعبه اصلی قرار میگیره . این ویدیو هم برای اون دوستانی که مثل من سوال داشتند.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که سری جدید آیا اون جعبه سفیدی که تمام متعلقات کنسول درونش قرار میگیره رو داخل جعبه اصلی داره یا نه . چون چیزی که من خریدم با اینکه به نظر آکبند میرسه اما اون جعبه سفید رو نداشت و همه چیز همینطوری داخل جعبه اصلی قرار داشت .

خب مثل اینکه در نسخه جدید سونی یه مرحله دیگه پیش رفته و اون جعبه سفید رو حذف کرده و حالا همه چیز توی همون جعبه اصلی قرار میگیره . این ویدیو هم برای اون دوستانی که مثل من سوال داشتند.

شما کنسول ریجن اسیا رو خریدید ریجن اروپا و امریکا با اون جعبه سفیده هستند و اسیا همه داخل جعبه اصلی

بله این هم دلیلی برای ارزان تر بودن همین ریجن در بازار هستش. جعبه در جعبه نیست.😄
آف تاپیک : رفیق این آواتارت عجیب چیز رو مخیه ... دمت گرم همچین چیزی گزاشتی :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or