قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان میخوام تجربه خودم رو بهتون بگم
خرید ps5 با این قیمتا اشتباهه . من هر دو کنسول رو داشتم که xsx رو تازه فروختم و یه سیستم بستم با 3080 کارکرده 38 تومن . الان حتی انحصاریهای xbox رو هم دارم چه کاریه خب . تو فکرم شاید حتی ps5 رو هم رد کنم
کامپیوتر اتفاقا با قیمت های فعلی اصلا ارزش خرید نداره
الان شما اگر کارت 3080 دست دوم از غریبه گرفته باشی قطعا ماین شده بوده و عمرش رو کرده و ممکنه هر لحظه به فنا بره ( البته ممکن هم هست عمر کنه اما دیگه به شانست هست )
من خودم می خواستم کارت 3080 دست دوم بخرم اما دیدم اصلا با 13 یا 14 تومن نمیتونم همچین ریسکی بکنم واقعا دل شیر می خواد قمار کردن پول روی کارت دست دوم

نو هم که ارزش نداره به این قیمت بخری کارت گرافیکش فقط از ps5 گرونتره بقیه قطعات که بماند

سری ۱۲ استاندارد
۲۸۳۰۰
قیمت عصره
دیگه شرایط مثل قبل نیست من برعکس نظر خیلی از دوستان حتی شخصا شک دارم دیگه رقم پایین تر از الانم ببینیم
همه چی بهم ریخته و امروز توی بازار هم بودم اکثرا فروشنده ها تمایلی به فروش ندارشتن و حتی 1 ریال هم روی جنس شون تخفیف دیگه نمیدن چون میدونن فردا گرونتر میشه
بنظر من هم با قیمت 28 تومن کنسول ارزش خرید نداره چون بازی هم براش بخوایید بخرید به همین نسبت گرون شده و دیگه ارزش نداره وضع اینترنتم که رو هواست و معلوم نیست همین اینترنت داغون میمونه یا کلا به فنا میره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: db07
دوستان میخوام تجربه خودم رو بهتون بگم
خرید ps5 با این قیمتا اشتباهه . من هر دو کنسول رو داشتم که xsx رو تازه فروختم و یه سیستم بستم با 3080 کارکرده 38 تومن . الان حتی انحصاریهای xbox رو هم دارم چه کاریه خب . تو فکرم شاید حتی ps5 رو هم رد کنم
تنها مزیت PC بازی کرکی هست که الان دیگه اونم با همین قیمت سخت افزار منطقی نیست،کلا PC فقط بخوای باهاش بازی کنی اصلا در مقابل کنسول ارزش نداره
کافیه همین الان قیمت استیم mw2 رو با اکانت ظرفیتی همین گیم رو روی کنسول مقایسه کنید
---------------------
من که امروز رفتم توی کنسول داداشم (ps4) ۱۴ تا بازی ریختم ۵۰۰ تومن
با این اوضاع اینترنت اصلا اعصابی باقی نمیمونه که بخوای آنلاین بازی کنی
به عقب برمیگردیم

آخرین ویرایش:
تنها مزیت PC بازی کرکی هست که الان دیگه اونم با همین قیمت سخت افزار منطقی نیست،کلا PC فقط بخوای باهاش بازی کنی اصلا در مقابل کنسول ارزش نداره
کافیه همین الان قیمت استیم mw2 رو با اکانت ظرفیتی همین گیم رو روی کنسول مقایسه کنید
---------------------
به عقب برمیگردیم
مزیت هایی که pc داره
1.انحصاری های خودش
2.انحصاری های xbox
3.انحصاری های ps بعد از یکسال یا دوسال با کیفیت بالاتر
4.هزینه بسیار پایینتر بازیها
5. هزینه پایینتر حتی سخت افزار الان با 28 تومن میشه یه سیستم بست حتی قویتر از ps5
cpu پایین رده 12400 و یه 3060 هم از ps5 بهترن . کارکرده 3060ti هشت تومنه گارانتی دار بدون ماین 10 تومن
6.از همه مهمتر کاربری های بیشتری داره
7.دانلود بسیار راحتتر بازیها
8.اگه اکانت هکی بزنی که کنسولت بن بشه که با یه پاره آجر فرق نداره

من تجربه خودم رو میگم
یه کارکرده 3060ti اگه میترسی گارانتی دار 2 تومن گرونتره که ماین نشده باشه با پول ps5 میشه سیستم بست .
الان دست دوم ps5 هم 23 تومن هست واقعا ارزش داره بفروشی بری سیستم ببندی
تازه اینها در مقابل ps5 بود
xbox که همون 4 تا مزیت هم نداره
عملا 6 تومن بیشتر بدی همه جوره سرتری😂
الان بازی کنترل رو با همین سیستمی که گذاشتم 120 فریم میشه با rt و dlss گرفت . تمام بازیهایی که کنسول ها تا الان 30 فریم اجرا میشن رو هم میشه 60 گرفت

آخرین ویرایش:
مزیت هایی که pc داره
1.انحصاری های خودش
2.انحصاری های xbox
3.انحصاری های ps بعد از یکسال یا دوسال با کیفیت بالاتر
4.هزینه بسیار پایینتر بازیها
5. هزینه پایینتر حتی سخت افزار الان با 28 تومن میشه یه سیستم بست حتی قویتر از ps5
cpu پایین رده 12400 و یه 3060 هم از ps5 بهترن . کارکرده 3060ti هشت تومنه گارانتی دار بدون ماین 10 تومن
6.از همه مهمتر کاربری های بیشتری داره
7.دانلود بسیار راحتتر بازیها
8.اگه اکانت هکی بزنی که کنسولت بن بشه که با یه پاره آجر فرق نداره

من تجربه خودم رو میگم
یه کارکرده 3060ti اگه میترسی گارانتی دار 2 تومن گرونتره که ماین نشده باشه با پول ps5 میشه سیستم بست .
الان دست دوم ps5 هم 23 تومن هست واقعا ارزش داره بفروشی بری سیستم ببندی
تازه اینها در مقابل ps5 بود
xbox که همون 4 تا مزیت هم نداره
عملا 6 تومن بیشتر بدی همه جوره سرتری😂
الان بازی کنترل رو با همین سیستمی که گذاشتم 120 فریم میشه با rt و dlss گرفت . تمام بازیهایی که کنسول ها تا الان 30 فریم اجرا میشن رو هم میشه 60 گرفت
گفتم که صرفا فقط بخاطر بازی ارزشی نداره
شما استفاده دیگه ای میکنید بحثش جداست
ماشالا قیمت بازیا هم تقریبا داره باهم برابر یا بعضی جاها PC گرون تر میشه
البته گاهی اوقات تخفیفات استیم واقعا نابن
درکل من مدتی که PC داشتم انقد چیتر دیدم که ازش زده شدم
کلا کنسول هم میپسندم برای بازی حوصله ندارم خشک بشینم پشت مانیتور دوست دارم به tv وصل کنم حال کنم
درضمن ما کل نسل پیش اکانت هکی استفاده کردیم تقریبا کنسولمون بن که نشد داره کار خودشو می‌کنه
ایکس باکسم که با این وضعیت نت تعطیلات به سر میبره
بازی مثل کنترلم ۶۰ فریم جوابه برای اکثر گیمرا
درمورد انحصاری هم شما میتونی بعد یکسال با تاخیر پلی بدی شخصا اینجوری نیستم کافی الان لست ۳ بیاد یک روزم نمیتونم تحمل کنم دانلود بازیا هم فیلترشکن یا dns
خلاصه قدیم بود که تفاوت کنسول و PC زمین تا آسمون بود الان واقعا نیازی نمیبینم مثلا رگناروک ۱۲۰ فریم بگیرم مگه بازی آنلاینه؟؟!
یه احساس بد دیگه هم PC برای من داشت که البته نظر شخصی هست اینه که شما قوی ترین کارت گرافیکم که داشته باشی ۶ ماه تا ۱ سال بعدش جدیدترش اومده
درکل PC اونطور که روش مانور میدن نیست،نمیگم بده ها خیلیم خوبه ولی آنچنان آش دهن سوزی هم نیست

آخرین ویرایش:
---------------------
به عقب برمیگردیم
اکانت ظرفیتی رسما بازی مال شما نیست و گرنه قیمت بازی های استیم به مراتب بهتره
استیم هم فمیلی شیر داره تا 5 نفر که خیلی قیمتش بهتر می شه
اگرم افلاین باز باشید با 50 تومن هر بازی ای می شه اشتراکی گرفت داستان های دیتا پریدن بازی و قیمت بالاشم نداره
90 درصد بازی ها هم کرک می شه می مونه دنوو دارهاش که اونا هم به کندی می شه تازه
الان من 100 تومن دادم 2 تا بازی قفل دار با 2 تا رایگان گرفتم مجموعا 4 تا بازی دارم هر زمانم بپره تا یکسال گارانتی داره اما برای یک عدد گاد کلی گشتم تا 150 پیداش کردم دیتاشم نشناخت شانس اوردم طی مدت اکانت نپرید گرفتم تازه شده که پولمم در این راه خوردن چون اعتباری به تلگرام نیست
اگر کسی ریسک خرید کارت های ماین شده رو به جون بخره که اگر قیمت بالاتر تمیزش بخرید خیلی ریسکش کمتره عملا خیلی برد کرده با 17 تومن 3080 می دن که راحت دو برابر ps5 هست توانش
اما خوب همیشه بهترین گزینه pc در کنار ps5 هست اگر بودجه برسه یا دوست داشته باشید خرج کنید چون بعضی ها دارن دلش ندارن یا زمانش

• Like
Reactions: Augustus
من نمیدونم چرا تو این تاپیک بحث کنسول و پی سی میشه همش :D
کلا کنسول و پی سی دوتا تجربه متفاوت میدن کسی که میخواد بخره میدونه چی میخواد دیگه با بودجه و گزینه هایی که داره خودش میدونه چی بدردش میخوره ازین مقایسه های آب‌دوغ خیاری که این قدرتش بیشتره اون کمتره نکنید

حساب کنید آخر این نسل، مثلا PS5 دست دوم رو میذارن 100 150 میلیون برای فروش اونم بسیار تمیز و زیر قیمت بازار!!
بازی ها هم میرن کانال 10 20 میلیون تومن
تنها کار مفیدی که می تونن بکنن حذف صفرهاست که دیگه ملت توی معاملاتشون وارد ارقامی مثل تریلیون و تریلیارد نشن :no:

حساب کنید آخر این نسل، مثلا PS5 دست دوم رو میذارن 100 150 میلیون برای فروش اونم بسیار تمیز و زیر قیمت بازار!!
تنها کار مفیدی که می تونن بکنن حذف صفرهاست که دیگه ملت توی معاملاتشون وارد ارقامی مثل تریلیون و تریلیارد نشن :no:
مغازه دار درسته داره گرون تر میده ولی حتی اگر به قیمت دلاری هم بده بازم گرونه
مثلا 500*41000 میشه 20500 این رقم برای یک دانشجو یا کسی که زیر 30 سال هست قطعا رقم زیادیه چون کنسول خرج جانبی هم داره مثل داشتن تلویزیون 4k و خرید بازی و هزینه اینترنت برای دانلود و آپدیت بازی و ...
بنظرم قیمت 28 میلیون فعلی با 50 میلیون آینده دیگه فرقی نداره چون اونی که وضع مالی خیلی خوبی نداره در هر دو قیمت نمیتونه بخره اونی هم که پول بادآورده داره بشه 150 میلیون هم براش عددی نیست

کار از حذف صفر گذشته
باید خیلی چیزا حذف بشه ;)

کلا دیگه علاقه ای به خرید کنسول ps5 ندارم چون 28 میل قیمتی نیست که من یخام برای یه کنسول هزینه کنم حالا جدای از هزینه های بازی و ... با این وضعیت نت داغون مون که بیشترین لذت و هیجان بازی و کنسول به داشتن نت با کیفیت خوب است که حضرات اونم به بادش دادن. واقعا شرایط بدی شده و نمیشه از این اوضاع بی ریخت راضی بود. ما با قیمت 20 میل هم مشکل داشتیم چه برسه اینکه گرونتر بشه. آخه این چه مملکتیه چه کشوریه که هیچ دلخوشی واسه ما نمونده:(

به جرات میتوان گفت در چندین سال گذشته بالای 95 درصد گیمرای ایرانی قید کنسول و بازی رو زدن :-??

توی همین بازی سنتر میدیدی تایپیک هر بازی به بالای چند صد تا صفحه میرسید ولی الان که نگاه کنی تایپیکهای بازی های جدید پرنده پر نمیزنه .

تازه اگر راضی بشی شیش ماه حقوقت رو ۲۸ ملیون بدی کنسول بعدش برای هر اکانت جدید باید ۱ ملیون هزینه کنی این برای کارمندی که متعهل هست دیوانگیه .

کنسولم بخرید فرقی نداره !!! من خریدم و به شدت اشتباه کردم یه گیم نمیشه دانلود کرد !!! شب میزنی دان صبح پا میشی میبینی یک گیگ دان کرده ارور داده !! قبلا بازی 100 گیگی میزدم دان صبح راحت پا میشدم میدیدم دانلود شده الان باید کل شب بیدار بمونی برای یه دانلود گیم :D
جدا بحث گرونی با این نت کلا گیم تو ایران تموم شدس ببری کنسولو بدی بیرون پر کنن که اونم یه فاجعه دیگس کنسول میزنه تو برق پر میکنه همون وضع میکنه میده دست میگه بیا ببر که برای وسیله برقی قشنگ این حرکت مرگه حالا بماند وسیله 10 کیلویی هی وردار ببر بیار خلاصه با شرایط فعلی کلا گیم فراموش کنید راحت ترید من کلا دستگاه جمع کردم گذاشتم کمد شایدم بفروشمش

کنسولم بخرید فرقی نداره !!! من خریدم و به شدت اشتباه کردم یه گیم نمیشه دانلود کرد !!! شب میزنی دان صبح پا میشی میبینی یک گیگ دان کرده ارور داده !! قبلا بازی 100 گیگی میزدم دان صبح راحت پا میشدم میدیدم دانلود شده الان باید کل شب بیدار بمونی برای یه دانلود گیم :D
جدا بحث گرونی با این نت کلا گیم تو ایران تموم شدس ببری کنسولو بدی بیرون پر کنن که اونم یه فاجعه دیگس کنسول میزنه تو برق پر میکنه همون وضع میکنه میده دست میگه بیا ببر که برای وسیله برقی قشنگ این حرکت مرگه حالا بماند وسیله 10 کیلویی هی وردار ببر بیار خلاصه با شرایط فعلی کلا گیم فراموش کنید راحت ترید من کلا دستگاه جمع کردم گذاشتم کمد شایدم بفروشمش
نت افتحضاح شده ... هیچی نمیشه دانلود کرد شده مثل زمان قدیم که دیال آپ بود

مغازه دار درسته داره گرون تر میده ولی حتی اگر به قیمت دلاری هم بده بازم گرونه
مثلا 500*41000 میشه 20500 این رقم برای یک دانشجو یا کسی که زیر 30 سال هست قطعا رقم زیادیه چون کنسول خرج جانبی هم داره مثل داشتن تلویزیون 4k و خرید بازی و هزینه اینترنت برای دانلود و آپدیت بازی و ...
بنظرم قیمت 28 میلیون فعلی با 50 میلیون آینده دیگه فرقی نداره چون اونی که وضع مالی خیلی خوبی نداره در هر دو قیمت نمیتونه بخره اونی هم که پول بادآورده داره بشه 150 میلیون هم براش عددی نیست
۵۵۰ دلار هست کنسول

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or