قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قطعا ارزون میشه اما دلار بعد از توافق نهایت بشه 26 تا 27 ( زیر 26 طبق نرخ بودجه ی تعیین شده ممکن نیست )
خوب یک زمانی دلار همین قیمت 26 تا 27 بود و قیمت کنسول هم در اون شرایط بازم بالای 19 میلیون بود پس بازم زیر این قیمت نمیاد و اینکه هنوز تابستون هست و قیمت ها در تابستون همیشه بالاتر هست
دوس عزیز قیمت کارکرده دیجیتال .. با بازی یا بدون بازی چقد در میاد از خونه دار بخرم ؟

دوس عزیز قیمت کارکرده دیجیتال .. با بازی یا بدون بازی چقد در میاد از خونه دار بخرم ؟
دوست عزیز بنظرم با توجه به این طرح های اینترنت ملی و فیلترکردن ها دیجیتال نخرید اگر به هر دلیلی دسترسی تون به شبکه PSN قطع بشه کنسولتون آجر میشه
چون تفاوت قیمتی آنچنانی هم ندارن ارزش ریسک کردن نداره
قیمت دست دوم هم بستگی به تمیزی کنسول و انصاف فروشنده داره ولی در کل حدود 3 تومن ارزون تر از قیمت نو اش در بازار هست که اگر طرف رو نمیشناسید ارزش ریسک کردن نداره

دوستان اهل فن یه سوال ممکنه بعد از اینکه برجام توافق حاصل بشه قیمت کنسول ps5 تا 16 یا 17 تومان بشه؟
ممکنه به این قیمتی که شما گفتی برسه یا نرسه ، کسی از اینده خبر نداره که اصلا توافق بشه یا نشه .

عوامل جهانی هم روی قیمت کنسول تاثیر زیادی داره . من ۲۰۱6 ps4 pro خریدم به قیمت 1.700 که هر کی تو فامیل میشنید میگفت دیوونس اینقدر پول داده بره چی و ... همون کنسول رو سال قبل ۱۱ تومن فروختم 😂 😂 . در مورد کنسول جدید هم الان مثلا ۲۱ ملیون پول بدید چند سال بعد اخر نسل که خواستید بفروشید ممکنه ۵۰ ملیون بفروشید .

• Like
Reactions: dooste.man83
دوست عزیز بنظرم با توجه به این طرح های اینترنت ملی و فیلترکردن ها دیجیتال نخرید اگر به هر دلیلی دسترسی تون به شبکه PSN قطع بشه کنسولتون آجر میشه
چون تفاوت قیمتی آنچنانی هم ندارن ارزش ریسک کردن نداره
قیمت دست دوم هم بستگی به تمیزی کنسول و انصاف فروشنده داره ولی در کل حدود 3 تومن ارزون تر از قیمت نو اش در بازار هست که اگر طرف رو نمیشناسید ارزش ریسک کردن نداره
انلاین نیمخام بازی کنم .. یعنی حتی برای آفلاینم ..مشکل ساز میشه ؟

سونی قیمت PS5 رو تقریبا در تمام بازارها غیر از آمریکا افزایش داد.

PS5 price to increase in select markets due to global economic environment, including high inflation rates

• Europe
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – €549.99
    • PS5 Digital Edition – €449.99
  • UK
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – £479.99
    • PS5 Digital Edition – £389.99

• Japan (effective Sept. 15, 2022)
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – ¥60,478 yen (including tax)
    • PS5 Digital Edition – ¥49,478 yen (including tax)
  • China
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – ¥4,299 yuan
    • PS5 Digital Edition – ¥3,499 yuan
  • Australia
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – AUD $799.95
    • PS5 Digital Edition – AUD $649.95
  • Mexico
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – MXN $14,999
    • PS5 Digital Edition – MXN $12,499
  • Canada
    • PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – CAD $649.99
    • PS5 Digital Edition – CAD $519.99

ایرانی هم همچنان منتظر برجامه که پلی استیشن ۲ تومن ارزون تر شه!!😂😂
برادر من از فردای خودت خبر نداری، و البته اینجا ایرانه و چیزی ارزون بشو نیست، پس لذت زندگیت رو ببر ، حالا که ۵۰ یورو رفته رو قیمت، همون آدم میاد میگه ای کاش گرفته بودم همون قیمت قبلیهاااااا!!!😂

• Smile
Reactions: Dead2021
ایرانی هم همچنان منتظر برجامه که پلی استیشن ۲ تومن ارزون تر شه!!😂😂
برادر من از فردای خودت خبر نداری، و البته اینجا ایرانه و چیزی ارزون بشو نیست، پس لذت زندگیت رو ببر ، حالا که ۵۰ یورو رفته رو قیمت، همون آدم میاد میگه ای کاش گرفته بودم همون قیمت قبلیهاااااا!!!😂
اینکه رفته رو قیمت یورویی یه وجه دیگه هم داره و اینه که تا پارسال یک یورو معادل 1.17 دلار بود ولی الان یه یورو میشه 0.99 دلار.
یعنی 500 دلار قدیم میشد 427 یورو ولی الان میشه 505 یورو تقریبا.
اگر بخوایم معادل دلاری حساب کنیم 550 یوروی الان معادل 466 یوروی پارسال هست.

اینکه رفته رو قیمت یورویی یه وجه دیگه هم داره و اینه که تا پارسال یک یورو معادل 1.17 دلار بود ولی الان یه یورو میشه 0.99 دلار.
یعنی 500 دلار قدیم میشد 427 یورو ولی الان میشه 505 یورو تقریبا.
اگر بخوایم معادل دلاری حساب کنیم 550 یوروی الان معادل 466 یوروی پارسال هست.
الان یعنی بنظرت فروشنده این حساب کتاب ها رو میکنه تا کنسول رو گرون نکنه !!! خیلی شیک در اولین فرصت 1500 کنسول رو گرون تر میکنه

الان یعنی بنظرت فروشنده این حساب کتاب ها رو میکنه تا کنسول رو گرون نکنه !!! خیلی شیک در اولین فرصت 1500 کنسول رو گرون تر میکنه
قطعا شکر دو حرفی خورده با ماست چون همین طوری هم قیمت کنسول خیلی بالاتر از قیمت کمپانی هستیش <:-P

قطعا شکر دو حرفی خورده با ماست چون همین طوری هم قیمت کنسول خیلی بالاتر از قیمت کمپانی هستیش <:-P
طیف بیشرفی برخی فروشنده ها و دلال ها جوریه که شکر با ماست صرفا حکم پیش غذا داره براشون.

کنسول هایی که وارد ایران میشه از امارات میاد
قیمت ps5 در امارات از روز اول 2099 درهم بود همین الان هم 2099 درهم هست
هر فروشنده ای خواست قیمت اروپا و ژاپن و استرالیا رو ربط بده به قیمت امارات همینو بزنید تو دهنش

1661513791416.png

کنسول هایی که وارد ایران میشه از امارات میاد
قیمت ps5 در امارات از روز اول 2099 درهم بود همین الان هم 2099 درهم هست
هر فروشنده ای خواست قیمت اروپا و ژاپن و استرالیا رو ربط بده به قیمت امارات همینو بزنید تو دهنش

View attachment 269533
البته این قیمت رسمیه و توی امارات هم مثل بقیه جاهای دنیا فکر نمی‌کنم به قیمت رسمی گیر بیاد اما قیمت رسمی و قیمت بازار امارات بعد از این افزایش قیمت هیچ فرقی نکرده
قیمت استاندارد توی همون رنج ۲۳۰۰-۲۴۰۰ درهم مونده.
اگر فروشنده‌ها بخوان قیمت رو بالاتر از ۲۳-۲۴ ببرن، قیمت خرید مستقیم از امارات به صرفه‌تر از بازار داخل میشه و واقعیت اینه که قابل اطمینان‌تر هم هست:دی
این احتمال هم هست که تا پاییز قیمت توی امارات به همون قیمت رسمی برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or