قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
ایران کلا پیشبینی قیمت هاش خیلی سخته اما طبق پیشبینی های حدودی که توی کانالم گذاشتم همگیش درست از اب دراومد الانم این کاهش ها نهایت تا تا اخر اردیبهشت دوام داشته باشه کنسول جهانی ارزان شده اگر دوبی بشه با 17 خرید اینجا 2 تومن همیشه بالاتر از کف اونجا می دنش 19 می شه فعلا همین رنج 19 هست هست شاید به 18 هم برسه
اما اگر یه تومن براتون مبلغی نیست صبرشم ندارید الان زمان خوبی برای خریده ریسک برای 1 تومن معمولا جایز نیست

بعد از خرداد دیگه باید تا مهر صبر کنید برای دور جدید کاهش قیمت اما اینا به شرط ثابت موندن اوضاع هست شایدم مذاکره جواب داد دلار شد 20 تومن حالت خوشبینانه نشه هم که دلار بالای 50 تومن انتظار می ره حالت بدبینانه

قیمت کف ریجن 2 اروپا یا 1 امریکا دیسکی الان 19.500 هست

ایران کلا پیشبینی قیمت هاش خیلی سخته اما طبق پیشبینی های حدودی که توی کانالم گذاشتم همگیش درست از اب دراومد الانم این کاهش ها نهایت تا تا اخر اردیبهشت دوام داشته باشه کنسول جهانی ارزان شده اگر دوبی بشه با 17 خرید اینجا 2 تومن همیشه بالاتر از کف اونجا می دنش 19 می شه فعلا همین رنج 19 هست هست شاید به 18 هم برسه
اما اگر یه تومن براتون مبلغی نیست صبرشم ندارید الان زمان خوبی برای خریده ریسک برای 1 تومن معمولا جایز نیست

بعد از خرداد دیگه باید تا مهر صبر کنید برای دور جدید کاهش قیمت اما اینا به شرط ثابت موندن اوضاع هست شایدم مذاکره جواب داد دلار شد 20 تومن حالت خوشبینانه نشه هم که دلار بالای 50 تومن انتظار می ره حالت بدبینانه

قیمت کف ریجن 2 اروپا یا 1 امریکا دیسکی الان 19.500 هست
نرخ ارز هیچ وقت از نرخی که توی بودجه بسته میشه پایینتر نمیاد چه توافق بشه چه نشه دلار امسال حداقل ۲۳ تومنه

نرخ ارز هیچ وقت از نرخی که توی بودجه بسته میشه پایینتر نمیاد چه توافق بشه چه نشه دلار امسال حداقل ۲۳ تومنه
دیگه من زدم خوشبینانه یعنی حالت ایده ال با این مملکت داری که اینا دارن AUTO PILOT می ذاشتن بهتر پیش می رفت

فروش پلی استیشن 5 در سال ۲۰۲۲ احتمالا دو برابر Xbox Series X/S خواهد بود

تحلیل‌گر Ampere پیش‌بینی کرد که پلی استیشن 5 در سال جاری میلادی ۱۸ میلیون فروش خواهد داشت.

واقعاً این تحلیل در کاهش قیمت کنسول های نسل نهمی که مشاهده میشه محقق شده است.

سال گذشته اردیبهشت 1400

سال گذشته اردیبهشت 1400
یک سال گذشته و نشده، این بزودی دقیقا یعنی تا کی؟ عین این فالگیرا صحبت نکنید :دی
شاید یک هفته، یک ماه یا یک سال!
هر جور حساب کنی به بیش از‌ یک سال نمیگن به زودی که بعدشم پستتو با افتخار نقل قول کنی!

98 درصد حجم این تاپیک تا الان:
بخرید گرون میشه ------> عده ای این پیش گویی را زیر سوال می برند
نخرید ارزون میشه -------> عده ای این پیش گویی را زیر سوال می برند
و نهایتا عده قلیلی که هر پیش بینی رو زیر سوال می برن و میگن هر وقت پولش بود بخرید!

و روند تغییرات قیمت PS5 از ابتدا الان:
12.JPG

به نظرم کنسول فقط فاکتور دلار و درهم روش تاثیر داره ربطی به نقدینگی و پایه پولی نداره به اون صورت مگه الان طلا مثله ماشین یا خونه رشد کرده که کنسول رشد کنه؟
هزینه تولید تو ایران بالا رفته چه ربطی به قیمت ps5/xsx داره که تو ایران میاد
نهایت یه هزینه باربری و زیاد شه تاثیر بسزای نداره
به جز این که دلاری چیزی گرون شه یا شرایط دیگه
کلا توی ایران هیچ فاکتوری برای گرونی وجود نداره. دنبال دلیل و منطق هم نگرد.
فقط مافیای واردکننده و میزان تقاضا تعیین کنندست
شما با قیمت سری ایکس مقایسه کن ببین

پارسال حدود خرداد بود فک کنم قیمتا رو ۲۰ ۲۱ بود که من کارکرده تمیزشو گرفتم ۱۹ تومن
الان نوش (البته اگه دست دوم که به اسم اکبند میدن نباشه) همین حدودا میفته که خیلی عالیه به نظرم. الانم بهبه نتیجه رسیدن یا نرسیدن مذاکراته که ممکنه یهو دلار بکشه بالا.
من جاتون بودم می خریدم. نه بالارفتن دوبارش معلومه نه پایین اومدنش.

من هفت هشت روز پیش اروپا خریدم 20.500 الان رسیده به 18.700 اینم شانس مایه .
خیلی زود خریدم هنوز بازی ها وارد نسل بعدی نشدن همین گاد اف وار برای ps4 هم میاد .
اکثرا بازیهاش در سطح همون ps4 هست .

من هفت هشت روز پیش اروپا خریدم 20.500 الان رسیده به 18.700 اینم شانس مایه .
خیلی زود خریدم هنوز بازی ها وارد نسل بعدی نشدن همین گاد اف وار برای ps4 هم میاد .
اکثرا بازیهاش در سطح همون ps4 هست .
اول مبارکت باشه حالشو ببر
دوم اروپا به این قیمت نمیدن
الان اروپا 19700 هست
اینهای که قیمت کف میزارند اکثرا ریجن ژاپن و سری 10 هست
دیگه قیمت رو چک نکن . یکی دو تا عنوان فایو بگیر حالشو ببر

اول مبارکت باشه حالشو ببر
دوم اروپا به این قیمت نمیدن
الان اروپا 19700 هست
اینهای که قیمت کف میزارند اکثرا ریجن ژاپن و سری 10 هست
دیگه قیمت رو چک نکن . یکی دو تا عنوان فایو بگیر حالشو ببر
یهو یه ملیون بالا پایین میشه منطقی نیست.

یهو یه ملیون بالا پایین میشه منطقی نیست.
ریجن اروپا بالای 19700 هست
ریجن یک آمریکا 19650 میدن
هرچی پایین بیاد بنفع همه هست
دو تا دیسک ps5 خریدم نزدیک 2 میلیون ، قیمتا پایین بیاد شما تو خرید بازی و وسایل جانبی بنفعت میشه

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا یه چندجا برای خرید Ps5 با قیمت خوب تو تهران معرفی کنین.داخل پیام خصوصی بگین اگه اینجا مورد داره
یا اینکه بگین کدوم راسته برم که بتونم قیمت خوب پیدا بکنم
من شهرستانم و اخر هفته میخوام بیام تهران میخوام خرید اینم انجام بدم
دمتون گرم یه کمکی بکنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or