قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
افزایش پایه پولی و افزایش نقدینگی باعث کاهش ارزش پول ملی میشه و به همین دلیل ارزای خارجی گرون میشن. حالا اگه یه دوره زمانی خاص این اتفاق نیفتاده دلیلش اینه که به صورت مصنوعی با سوبسید دادن تونستن قیمتا رو به صورت مصنوعی حفظ کنن ولی در دراز مدت این کار باعث میشه تا قیمت ارز های مختلف یهو عین فنر بره بالا. اگر نتونن خیلی زود شیر قلکه نفتو باز کنن، این تورمایی که در یک سال گذشته داشتیم باعث گرونی وحشتناک دلار میشه.

در رابطه با کنسولا چند مورد تاثیر گذاره که در حال حاضر اصلی ترین بازیگر قیمت کنسولا، قیمتش در بازارای جهانیه که چون کمبود داریم پس قیمت بالاتر از قیمت رسمی میشه. از اون طرف در ایران قیمت دلار رو هم داریم که به نظر در حال حاضر تاثیر در درجه ی دومه و بعد از اون هم تقاضاس.
پس کنسول ممکنه اول سال قبل مثلا ۹۰۰ دلار بوده با دلار ۲۳-۴ تومنی و چند ماه بعدش با اینکه دلار رفته بالا ولی قیمت کنسول در ایران اومده پایین چون قیمت خریدشون پایین اومده.
میدونم تمامه اینارو ولی مسائل دیگه ی هم هست
یه چیزای فارغ از نرخ ارزه
مثال میزنم من گوشی آیفون 7 با دلار 10 تومنی خریدم 6/700 الان با افزایش نقدینگی و پایه پولی و دلار 28 تومن از من میخرن 5 تومن (پر پرش)
میبینی به چه راحتی دلار2/8 برابر شد گوشی من 2 تومن از قیمتش افتاد
کلا قرار نیست همه چیز برابر با تورم بره بالا آمار تورم اسفند 1399 با 1400 قیاس کردن 30 درصد بوده به گفته خودشون ولی ملک 19% گرون شده که از تورم کمتره
تو خارج از تاپیک گفتم اینجا هم میگم بیشتر افزایش سر هزینه تولید , حذف سوبسیدها در آینده و اکنون , حذف ارز 4200 و افزایش حقوقه و اینارو بذار کنار نرخ بیکاری بالای 10% که خودش باعث کاهش فروش در بخش های مختلف و بسته شدن دونه دونه بنگاه ها میشه که این خودش دو وجه داره 1- مشتری کمتر 2- کاهش بیش از اندازه پول احتمالا شاملش بشه
کلا این ها استدلاله اگه فاکتور کمبود کنسولو در نظر نگیریم یه بخشی هست به اسمه تقاضا و نقد شوندگی جنس , قطعا کنسول گرون باشه خرید کمتره
خرید کمتر یعنی خواب پول بیشتر و پاس نشدن چک مغازه دار پس باید حالت رقابتی بگیره مغازه دار تا از پس هزینه مغازه بر بیاد و از طرفی حالا عرضه بیشتر کنسول هم اضافه کن به صورت مسئله
بازم میگم کنسول برگرفته از قیمت جهانیه
طلا هم برگرفته از قیمت انس و نرخ دلاره و که با ارزش افزوده اجرت ساخت که حدود 10-25% اضافه میشه
چرا طلا اندازه خودرو رشد نکرد؟ چون پارامتراش خارجیه ربطی به بازار ایران نداره
الان هم میگم اگه قیمت ارز تا حدودی ثابت باشه قیمت پایین تر از اینه چون تنها سکتورهای که تو عرضه کنسول نقش داره تو ایران ( هزینه حمل و نقل و افزایش حقوقه و یه نکته دیگه افزایش نرخ بیکاری = با درخواست حقوق کمتر از کارفرما جهت تصاحب شغل)
بحث پیچیدست ولی بیشترین تاثیر قیمت کنسول از بازار خاورمیانست
البته یه تورم جهانی هم داریم با این اتفاقات
هنوز هم میگم در صورت افزایش پیدا نکردن شدید قیمت دلار انتظار تغییرات قیمتی نداشته باشید اونم با این وضعه نت و طرح صیانت و قیمت که آدم رغبت به خرید نمیکنه
همیشه باید یه احمق بزرگتر باشه برای خرید وقتی نباشه شما نمیتونی بالاتر بفروشی
مثله این خریدار ایرانی تویت جک دروسی که ازش نمیخرن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Michael Sykes
مثال میزنم من گوشی آیفون 7 با دلار 10 تومنی خریدم 6/700 الان با افزایش نقدینگی و پایه پولی و دلار 28 تومن از من میخرن 5 تومن (پر پرش)
کلا قرار نیست همه چیز برابر با تورم بره بالا آمار تورم اسفند 1399 با 1400 قیاس کردن 30 درصد بوده به گفته خودشون ولی مل 19% گرون شده که از تورم کمتره
تو خارج از تاپیک گفتم اینجا هم میگم بیشتر افزایش سر هزینه تولید , حذف سوبسیدها در آینده و اکنون , حذف ارز 4200 و افزایش حقوقه و اینارو بذار کنار نرخ بیکاری بالای 10% که خودش باعث کاهش فروش در بخش های مختلف و بسته شدن دونه دونه بنگاه ها میشه که این خودش دو وجه داره 1- مشتری کمتر 2- کاهش بیش از اندازه پول احتمالا شاملش بشه
کلا این ها استدلاله اگه فاکتور کمبود کنسولو در نظر نگیریم یه بخشی هست به اسمه تقاضا و نقد شوندگی جنس , قطعا کنسول گرون باشه خرید کمتره
خرید کمتر یعنی خواب پول بیشتر و پاس نشدن چک مغازه دار پس باید حالت رقابتی بگیره مغازه دار تا از پس هزینه مغازه بر بیاد و از طرفی حالا عرضه بیشتر کنسول هم اضافه کن به صورت مسئله
طلا هم برگرفته از قیمت انس و نرخ دلاره و که با ارزش افزوده اجرت ساخت که حدود 10-25% اضافه میشه
الان هم میگم اگه قیمت ارز تا حدودی ثابت باشه قیمت پایین تر از اینه چون تنها سکتورهای که تو عرضه کنسول نقش داره تو ایران ( هزینه حمل و نقل و افزایش حقوقه و یه نکته دیگه افزایش نرخ بیکاری = با درخواست حقوق کمتر از کارفرما جهت تصاحب شغل)
هنوز هم میگم در صورت افزایش پیدا نکردن شدید قیمت دلار انتظار تغییرات قیمتی نداشته باشید اونم با این وضعه نت و طرح صیانت و قیمت که آدم رغبت به خرید نمیکنه
اون مثال آیفون ۷ که میگی خیلی بی ربطه چون الان رسیدیم به ایفون ۱۳! یه همچین مثالی رو میشه در مورد ایفون ۱۱ زد، وقتی اومد من خریدمش ۱۵-۱۶ تومن، پارسال فروختمش ۲۵ تومن
دو سال استفاده کردم، به دلیل افزایش نرخ ارز ۲۵ تومن فروختمش.

خلاصه کنم من نظرم اینه که دلار تو همین رنج بمونه، قیمت کنسول میاد پایین و نزدیک قیمت دوبی میشه، مثل کنسولای نسل های قبل. اگرم دلار نیاد پایین یا بالا بره قیمت کنسول نزدیک به قیمت درهمیش میشه و شاید حتی کمتر از قیمت رسمی درهمیش هم بشه!

کلا قرار نیست همه چیز برابر با تورم بره بالا آمار تورم اسفند 1399 با 1400 قیاس کردن 30 درصد بوده به گفته خودشون ولی ملک 19% گرون شده که از تورم کمتره
داداش داری اشتباه میزنیا :دی رقم تورم که اعلام میشه میانگین هست نه اینکه همه چیز مثلا 40% گرون شده باشه
ممکنه ی کالایی 20% گرون شده باشه ی کالای دیگه 60%
هیچ کالایی در ایران برابر با قیمت دلاری جهانیش فروخته نمیشه که دلیل اصلیش نبود نماینده رسمی و تحریم و ... که همه میدونید
این کاهش قیمت که 2 ماه اخیر داشتیم هم دلیلش خوشبینی بازار به مذاکرات بوده که الان با توجه به سیگنال های منفی که میاد دورنمای جالبی دیده نمیشه

برای من جالبه که اینقدر تحلیل های تکنیکال میکنید :D این جنس قاچاق میاد چند تا کله گنده هم وارد کننده اصلیش هستن اونا هم قیمت فروش عمده و خرده فروشی روتعیین میکنن
دلیل ارزون شدن هم اینه که بازار واقعا کشش قیمت های قبلی رو نداشت شما فروش ps4 رو با ps5 توی ایران مقایسه کنی دقیقا متوجه میشی چقدر کم تر شده
اون موقع که قیمت ها روی 28 و بیشتر بود علاوه بر بحث کمبود جهانی بحث این بود که خیلی ها با هر قیمتی کنسول رو میخریدن اما الان دیگه این دسته وجود ندارن و فقط کسانی میخرن که به قیمت معقول رسیده باشه
بر اساس این موضوع اگر دقت میکردید دلار هم گرون شد ولی تقریبا کنسول گرون نشد چون بازار برای اینکه فروش داشته باشه باید قیمت رو زیر 20 نگه داره
مثلا لوازم جانبی چون فروشش کمه حتی از قیمت دلاریش هم گاهی کمتر فروخته میشه . خلاصه اینکه میزان فروش بازار قیمت رو تعیین میکنه . فروش کم باشه قیمت کم میشه فروش بره بالا قیمت میره بالا ( مثل تابستون یا عید )

داداش داری اشتباه میزنیا :D رقم تورم که اعلام میشه میانگین هست نه اینکه همه چیز مثلا 40% گرون شده باشه
ممکنه ی کالایی 20% گرون شده باشه ی کالای دیگه 60%
هیچ کالایی در ایران برابر با قیمت دلاری جهانیش فروخته نمیشه که دلیل اصلیش نبود نماینده رسمی و تحریم و ... که همه میدونید
این کاهش قیمت که 2 ماه اخیر داشتیم هم دلیلش خوشبینی بازار به مذاکرات بوده که الان با توجه به سیگنال های منفی که میاد دورنمای جالبی دیده نمیشه
بله میدونم
میانگین هم از یک سری اقلام ثابت به صورت دوره ی ماهانه فصلی و سالانه میگیرند
ولی ما یه سری ویژگی داریم تو بازارهای مالی که وقتی تورم به صورت کلی به حد مشخصی برسه فرضا میگن خودرو یا ماشین یا... از تورم عقبه یا مثلا حساب میکنند سال پایه چقدر بوده قیمت خودرو با تورم نسبت به ساله پایه خودرو الان از تورم فرضا بالاتره (مثاله: یعنی پیش خور کرده)
من بعید بدونم به این راحتیا اجازه بی ارزش شدن پول در صورت عدم توافق تا پاییزو بدن و چندین کارشناس با نقدینگی و پایه پولی تا اسفند ما پیش بینی دلار 27-28 کردن(در صورت عدم توافق) که قیمت واقعی دلار باید این قیمت باشه این که بازار چه تصمیمی بگیره یه چیز دیگست یا به شرایط روانی بازار مربوط میشه
مذاکرات و قیمت تا حدودی تحت تاثیر بود ولی مسئله کاهش های قیمت و عرضه بیش از تقاضا تو ایران بوده و خیلی از این کنسول ها یا سری قدیمین یا دسته دو میندازن به مشتری
در کل بالا هم گفتم کنسول یه وسیله سرگرمیه و لاکچری نیست و در تمام دنیا با کمی زحمت میتونی بخری ولی فردا روزی اگه ارز سر به فلک بکشه کنسول بشه 100 م چند نفر توان خریدو دارن ؟ شما یه نگاه به پلیرهای آنلاین خودتون تو psn کنید چقدر ریزش داشت , با این حجم جنس و مغازه واقعا تقاضا خیلی کمه
من یادمه سال 89 رفتم توپ خونه gt5 بخرم 70 تومن یه پسر بچه التماس میکرد باباش براش ps1 بخره فکر کنم از قیمت gt5 من هم ارزون تر , این کشش قیمت خیلی مهمه مسئله فقط خود کنسول نیست بالاخره باید برای گیم زدن اینترنت , psplus و پول بازی بدی که خیلیا در توانشون نیست
یادمه اوایل ps4 و اواسط ps3 خرید سی دی خیلی به صرفه بود ولی با شیرینگ و هکی خیلیا خرید و فروش بلوری رو کم کردن الان هم بازارش به اون صورت قدیم نیست چون کشش نداره
فقط امیدوارم این مشکل عرضه کنسول حل بشه , اگه حل بشه با این قیمت ارز امروز انتظار 16 تومنو داشته باشید (3 تومن کمتر از الان- البته کسی که کنسول میخره کم کمش الان باید 3 تومن پوله پلاس و گیم و دسته یا هدست بذاره کنار)
در کل به نظرم بحث به بی راهه میره تو تحلیل فاندامنتال یه موضوعی هست اینه که شما دیدگاتو میگی و هیچ غلط نیست (مثله 2 تا کارشناس که تو تلویزیون نظراتشونو میگن جفتشون هم درست میگن) ولی باید دید اجماع بازار چه نتیجه ی میگیره
خیلی سکتور تو بخش قیمت کنسول دخیله هرکدوم به یه ضریب مشخص (از عرضه مبدا بگیرید تا عرضه و تقاضا تو ایران , تا قیمت درهم و دلار و خواب سرمایه سرمایه دار و تورم و.....)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101
اکثر سایت های داخلی و خارجی قیمت ها درحال کاهش هست بحث تولید و عرضه بیشتر هم در سالجاری میلادی قطعی است باتوجه به شرایط موجود بطور تقریبی و میانگین قیمت برای پلی استیشن 5 استاندارد 17 الی 18 میلیون و برای دیجیتال 15 الی 16 میلیون منطقی است.

UP​

خرید ps5 استاندارد |PS5 standard edition| پلی استیشن 5 دیسک خور

18/840: PlayStation®5 Standard Edition Serie11

17/980:PlayStation®5 Digital Edition Serie11

ینی خار شانسما من چن روز پیش ۲۰۶۰۰ خریدم:/ گفتیم اردیبهشت گرون میشه
قصه نخور داداش يكی از دوستان خودم تقریبا 2 ماه پیش دستگاه رو با یه دسته اضافی 31 میلیون خرید به نصیحت من هم گوش نداد عید رفتم خونشون خدا شاهده دستگاه فشار سنج و قرص ضد فشار تهیه کرده بود.

UP​

خرید ps5 استاندارد |PS5 standard edition| پلی استیشن 5 دیسک خور

18/840: PlayStation®5 Standard Edition Serie11

17/980:PlayStation®5 Digital Edition Serie11

باید از این پایین ترم بیاد چون موجودیش داره زیاد میشه دیگه از اون طرف زمزمه pro هم به گوش میرسه که یعنی امکان داره سونی کنار اون یه مدل اسلیم با قیمت پایین ترو عرضه کنه خلاصه کجا هستن اونای که میگفتن از ۲۰ پایین تر نمیاد غیبشون زده 😂😂

آخرین ویرایش:
ینی خار شانسما من چن روز پیش ۲۰۶۰۰ خریدم:/ گفتیم اردیبهشت گرون میشه
اتفاقا اردیبهشت بهترین زمان خرید هست من قبلا هم گفته بودم
گرونی ای اگر در کار باشه از خرداد شروع میشه که تا نزدیک های شهریور

• Like
Reactions: jose-mourinho
داداش سایتا این قیمت میدن مغازه ها نمیدن همون موقع سایتا 19.990 بودم من 20.600 خریدم الانم ارزونی بخاطر ماه رمضون تو دبیه قیمتارو کشیدن پایین بعدش احتمالا میبرن بالا
ینی بچه ها تقریبا دو هفته وقت دارن استفاده کنن احتمالا بعد ماه رمضون برمیگرده قبلش
خدا کنه ارزون شه همه بخرن ولی این دلالایه بیشرفی ک من میبینم...
بله دقیقاً همینطوره کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برای ماه مبارک رمضان تخفیفات ویژه میزنند چون هم خرید کم میشه هم برای احترام به این ماه هست
اما بحث توافقات مذاکرات مجددا رسانه ای شده و باز امیدها به توافق شکل گرفته است.
اما من توصیه میکنم بخرید چون خیلی افت متصور نیست ، نهایتاً یکی دو میلیون بالا و پایین میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cptamir69
ایشالله بشه ۱۰ تومن ..وضعیت دلار اگه ثابت باشه فراوانی دستگاه هم باشه..یعنی میزان عرضه و تقاضا یکجا قرار بگیره میشه یجورائی این توقع رو داشت که قیمتش پائین بیاد ..اما نمیدونم چشمم آب نمیخوره که از یه قیمت مشخص پائینتر بیاد مثلاًبیاد بشه ۱۵ تومن !! فکر نمیکنم ...البته باید بگم که آرزو دارم بقیه دوستان گل بازی سنتری هم لذت عجوبه نسل نهم رو ببرند و مطمئن باشید کنسول ps5 proحالا حالاها نمیاد ...چون اصل baseدستگاه هنوز به عرضه نرمال نرسیده ..‌چون شرایط اصلاً نرمال نبود توی دنیایی که با کرونا داره دست و پنجه نرم میکنه ...

سلام دوستان.وقت بخیر
من یه Ps5 نسخه دیجیتال میخوام.تک دسته
تو تهران پایین ترین قیمتی که هست چنده؟
اگرم فروشگاه خاصی مدنظرتون هست داخل پیام خصوصی بهم معرفی کنین یا حدودی بگین کدوم راسته برم برای خرید
ممنون

سلام دوستان.وقت بخیر
من یه Ps5 نسخه دیجیتال میخوام.تک دسته
تو تهران پایین ترین قیمتی که هست چنده؟
اگرم فروشگاه خاصی مدنظرتون هست داخل پیام خصوصی بهم معرفی کنین یا حدودی بگین کدوم راسته برم برای خرید
ممنون
دیجیتال به قیمت فعلی ارزش خرید نداره اگر حدود 3 میلیون ارزون تر بود ارزش خرید داشت اما با این قیمت فعلی خیر

ولی من هنوز نفهمیدم 20 تومن الان با 20 تومن سال پیش چه فرقی کرده :D پارسال همین موقع همین قیمت بود همه میگفتن نخرید ارزون میشه الان یک سال گذشته همون قیمته ولی همه میگن بخرید :D
در اوج کرونا پارسال همه دنبال قیمت 15 میلیون بودن الان میگن زیر 18 یا 19 نمیاد !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or