قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فقط دست دوم اونم سایت دیوار ، من از اونجا خریدم دو سه بار خوب بود.
خوش بحالتون ما شهرستانی ها دستمون کوتاهه الان 1 ماهه بازی ندارم . یه Evil village میخوام تو دیوار تهران قیمت مفت ریخته ولی ما نمیتونیم خرید کنیم . دیوار شهرای کوچیک که هیچی پیدا نمیشه تو فروم هم که کسی بازی نمیذاره اصلا .

خوش بحالتون ما شهرستانی ها دستمون کوتاهه الان 1 ماهه بازی ندارم . یه Evil village میخوام تو دیوار تهران قیمت مفت ریخته ولی ما نمیتونیم خرید کنیم . دیوار شهرای کوچیک که هیچی پیدا نمیشه تو فروم هم که کسی بازی نمیذاره اصلا .
اقا چرا نمیتونی همین سایتهای که کنسول و بازی میفروشن دست دوم هم دارن راحت متونی بخری هم بازیتون را بهشون بفروشی تعویض کنی خیلی راحت

• Like
Reactions: Scαrface
ربطی به این تاپیک نداره ولی شما میتونی از این روش استفاده کنی

شهری که من زندگی میکنم کوچک نیست ولی تو دیوارش هیچی پیدا نمیشه حتی بازی های قدیمی ps4. قیمت خود کنسول رو هم 1 تا 1.5 تومن بالاتر از سایت های تهرانی میدن. برای خریدش واقعا موندم زورمم میاد از فروشنده های اینجا گرون تر بخرم

دوتا مساله : یکی این سایت ها که بازی های دست دوشون صد دست چرخیده و داغونه و فقط باید حضوری بری بخری که یه چیز پکیده برات نفرستن . اون اکانت های ظرفیتی هم که مفتش گرونه . صد مدل دنگ و فنگ و دانلود داره آخرشم ازت نمیخرن باید 200-300 زیر قیمت بفروشی اگه کسی بخره . بهترین کار خرید بازی دست دو تمیزه که نهایتش با 100-200 زیر قیمت خریدت میدی میره همیشه هم خریدار داره Safe هم هست دنگ و فنگم نداره .
هیچی خرید حضوری با قیمت خوب نمیشه که از دیوار یکیو پیدا کنی هم قیمتش خوب باشه هم بازیش تمیز .اونم فقط مختص تهرانه متاسفانه .

ویلیج که همین تازگیا 50 درصد تخفیف خورده بود، (نسخه‌ی دلوکس هم هیچی نداره الکیه) یه خرده دیگه صبر کنی بیشتر از اینا تخفیف هم می‌خوره و می‌تونی با یه قیمت خوب بازی رو برای اکانت خودت بخری
همیشه RE ها تخفیف های خوبی می‌خورن در همون کوتاه مدت، کم کم حساب psn ات رو شارژ کن در موقعیت های خوب می‌تونی بزرگ ترین عناوین رو بدون هیچ مشکلی بخری

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

درود
اف تاپیک
ببینید نیاز نیست حتما دیسک خریداری کنید
الان هزااران کانال تلگرامی بازی ها رو ظرفیتی به فروش میرسونن
و یا حتی جدیدا کرایه میدن که مبلغ بسیار ناچیزی رو بابتش از شما میگیرین
به عنوان مثال ظرفیت2 بازی آنچارتد کالکشن که همین چند روز پیش برای ps5 منتشر شد رو تنها با 70 تومان برای یک ماه کرایه میکنی
اینجور دغدغه ی فروشم نداری

درود

اف تاپیک
به عنوان مثال ظرفیت2 بازی آنچارتد کالکشن که همین چند روز پیش برای ps5 منتشر شد رو تنها با 70 تومان برای یک ماه کرایه میکنی
سلام میشه این کانلی که اکانت کرایه میده برام بفرستید ؟

• Like
Reactions: Reza779
درود

اف تاپیک
لطفا برا منم بفرستید
.................................
قیمت دیروز بازار اصفهان از 22800 تا 23 ریجن امریکا و اسیا ،ریجن اروپا 23500 . خود فروشنده هم نمیدونست چرا ریجن اروپا گرون تره ! جالبه قیمت سریس ایکس هم از زمان خبر خریده شدن اکتویژن حدود 1 تومن بیشتر شده !

درود

اف تاپیک
آقا لینک این کانال تلگرامی رو برای من هم بفرست

هر کی میخاد از سایتهایی که قیمت پایین زدن خرید بزنه خبرهای خوبی از برجام به گوش نمیرسه دلار هرات هم به ۲۸ تومن رسید دلار تهران هزار تومن گرونتر از هراته احتمالا از فردا دلار بره تو کانال ۲۹
از ما گفتن بود هر کی قصد خرید داره الان بهترین موقع هستش
رو ارزون شدن دلار و در نتیجه ارزون شدن کنسول حساب نکنید . اگر قرار بشه ارزون بشه فقط بدلیل زیاد شدن تولید کنسول در شرکت سونی و بعد گذشتن چند ماه تا یکم از جدید بودن کنسول ps5 بگذره

سلام. یه مغازه ای برای تعویض ps4 منو گفت بین ۴ تا ۶ تومن میخره. سری ساخت ۲۰۱۴ تعمیری با جعبه پاره شده و دو تا دسته (یکیش خراب) بنظرتون قیمتش منطقی هست یا میارزه وقت بذارم خودم بفروشمش؟

سلام. یه مغازه ای برای تعویض ps4 منو گفت بین ۴ تا ۶ تومن میخره. سری ساخت ۲۰۱۴ تعمیری با جعبه پاره شده و دو تا دسته (یکیش خراب) بنظرتون قیمتش منطقی هست یا میارزه وقت بذارم خودم بفروشمش؟
وقت بذار خودت بفروش شده تنها حتی ۵۰۰ تومن هم گرونتر فروختی به مغازه دار نفروش.همین دستگاه تعمیری شما رو یه دستی به سر و روش میکشن سیم و جعبه نو براش میذارن و متاسفانه به عنوان دستگاه نو به یه بنده خدایی که اطلاعاتی نداره و احتمالا برای بچش میخواد بخره میفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or