قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
باز دم ایرانیا گرم دارن بدون دیسک رو 500 ارزون تر میدن ! :D

View attachment 240011View attachment 240010

پ.ن:

در کل به نظر خود بنده قیمت جهانی PS5 با این روندی که در پیش گرفته پتانسیل این رو داره تا 6 ماهه دوم 2022 مناسب تر بشه.
اما قیمت داخلی بخاطر نوسانات دلار قابل پیشبینی نیست.
قیمت امارات کنسول قبل از کریسمس حدود 3400 درهم بود !
قیمت دبی بین 2099 تا 3250 هست.
دسته 319 برای عادی و 339 برای رنگای جدید.
هدست هم 449 هست کلا.
ولی معروف ترین فروشگاه دبی سریع سریع داره 2099 فقط حضوری موجود میکنه.
هر هفته اگه سر بزنید گیر میاد یکی از اشناهای ما به همون قیمت (یا نزدیکش حقیقتا دقیق بهم نگفت) دو تا گرفت.
سری بعدی قطعا بهش پول میدم برام اوکی کنه اصلا فکر نمیکردم گیر بیاد.
جاهای دیگه هم گویا وضع باز بهتر شده هر چند امار خاصی ندارم.

با درود
وقتی قیمت تقریبا 30 میلیون تومن بود عرض کردم ارزانتر میشود و شکر خدا الان 22.500.000 تومان هم پیدا میشه.اگر تو کوتاه مدت قصد خرید دارید به 21 میلیون تومان رسید تهیه کنید وگرنه منتظر بلند مدت باشید باتوجه به بهتر شدن وضع توزیع کنسول با فرض ! ثابت ماندن قیمت دلار تا 17.500.000 تومان هم افت قیمت بلند مدت خواهیم داشت مگر اینکه تغییر معناداری در بهای ارز مشاهده کنیم.
پیروز باشید...

با درود
وقتی قیمت تقریبا 30 میلیون تومن بود عرض کردم ارزانتر میشود و شکر خدا الان 22.500.000 تومان هم پیدا میشه.اگر تو کوتاه مدت قصد خرید دارید به 21 میلیون تومان رسید تهیه کنید وگرنه منتظر بلند مدت باشید باتوجه به بهتر شدن وضع توزیع کنسول با فرض ! ثابت ماندن قیمت دلار تا 17.500.000 تومان هم افت قیمت بلند مدت خواهیم داشت مگر اینکه تغییر معناداری در بهای ارز مشاهده کنیم.
پیروز باشید...
من صدها بار گفتم و بازم میگم و خواهم گفت که:
دوستان رو توصیه به خریدن یا نخریدن نکنید هرکسی خودش باید تشخیص دهد ، در صورتی که دوستان متضرر شوند شما نیستید که پاسخگو باشید.مخصوصا که شما خودت کنسول و لوازمشو خریدی صلاحیت این تصمیم گیری رو ندارید.
به نظر من فقط قیمت رو اعلام کنید وسلام

من صدها بار گفتم و بازم میگم و خواهم گفت که:
دوستان رو توصیه به خریدن یا نخریدن نکنید هرکسی خودش باید تشخیص دهد ، در صورتی که دوستان متضرر شوند شما نیستید که پاسخگو باشید.مخصوصا که شما خودت کنسول و لوازمشو خریدی صلاحیت این تصمیم گیری رو ندارید.
به نظر من فقط قیمت رو اعلام کنید وسلام
شما قبلا خودت چند بار اصرار به خرید کردید . کسی هم میگه نخرید ارزون بشه شما فورا مخالفت میکنی .الانم غیر مستقیم مخالف حرف این دوستمون هستی که میگه نخرید ارزون میشه . میشه بگی کجا غرفه داری ؟ ان کسی که اینقدر صبر کرده بازم صبر میکنه تا قیمتها منطقی بشه.

مثل خود من که هیچ وقت برای کنسول این قیمتی هزینه نمیکنم .

اخرین خبر از مزاکرات برجام اینه که توافقات کلی انجام شده و مشکل اینه که ایران خواستار تضمینی شده که ريیس جمهور بعدی امریکا از توافق خارج نشه و ریس جهور امریکا گفته من فقط تا زمانی که سر کار هستم میتونم تضمین بدم که از توافق خارج نشم . یعنی ممکنه ریس جمهور بعدی بازم برجام رو ترک کنه . بنا بر این بعیده ایران با این شرایط توافقی رو امضا کنه .

اخرین خبر از مزاکرات برجام اینه که توافقات کلی انجام شده و مشکل اینه که ایران خواستار تضمینی شده که ريیس جمهور بعدی امریکا از توافق خارج نشه و ریس جهور امریکا گفته من فقط تا زمانی که سر کار هستم میتونم تضمین بدم که از توافق خارج نشم . یعنی ممکنه ریس جمهور بعدی بازم برجام رو ترک کنه . بنا بر این بعیده ایران با این شرایط توافقی رو امضا کنه .
انصافا با این یک رقم موافقم والا دیگه نمیکشیم دوباره یک الدنگی اونجا رییس بشه واسه تفریح ما رو انگول کنه

قیمت کف استاندارد 23

انصافا با این یک رقم موافقم والا دیگه نمیکشیم دوباره یک الدنگی اونجا رییس بشه واسه تفریح ما رو انگول کنه

قیمت کف استاندارد 23
خبر جدیدتر اینکه پیشنهاد توافق موقتی رو ایران قبول نکرده .

آخرین ویرایش:
احتمالش بسیار پایینه که قیمت زیر 20 بیاد، چون الآن دلار (حتی با کاهش های مقطعی) از آخرین باری که قیمت این حدودا(یعنی 20 و زیر 20 ) بود ، باز هم بالاتره !
بنظرم اگه توانایی مالی و در عین حال نیاز هم دارید، بخرید یکی دو تومن ارزش و ریسک صبر کردن رو نداره
اما اگه هنوز پول تون کاملن جور نشده و در عین حال نیاز خاصی هم بهش ندارید، خودتون رو تحت فشار قرار ندید، بیشتر صبر کنید شاید اوضاع بهتر شد، من حتی ته ذهنم به ps5 pro یا یه مدلی که حداقل ظرفیت بیشتری داشته باشه هم فکر می‌کنم ! چون با این ظرفیت فعلی همون دو ماه اول باید برای خرید هارد هزینه کنید ! سونی حتی اگه این نسل مدل pro هم نده اما احتمالن یه مدل با ظرفیت 2TB بده ، چون نیاز بازار هست

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آقا بیکارینا چیه بخرین نخرین
هر کی خواست بخره هر کی هم خواست نخره
آلرژی گرفتیم تو این تاپیک هی میای پیشنهاد میشه بخرین نخرین
الان ۷۰ درصد اونایی که میخاستن خریدن بقیه هم صلاح خودشونه وزیر وکیل مردم نیستیم
بهتره فقط قیمت رو تو این تاپیک بگین

آقا بیکارینا چیه بخرین نخرین
هر کی خواست بخره هر کی هم خواست نخره
آلرژی گرفتیم تو این تاپیک هی میای پیشنهاد میشه بخرین نخرین

آخه دوست عزیز ما که در شرایط نرمال نیستیم، یه روز قیمت ها می‌ره بالا
یه روز مقطعی میاد پایین، برای همین برخلاف ظاهر ماجرا که این بحث ها بیهوده و تکراری هست، کاملن مناسب شرایط ماست (پیش بینی قیمت در کوتاه مدت و بلند مدت) صحبت یک ، یک‌ونیم میلیون اوایل نسل 8 نیست که ! بحث حداقل 20 میلیونه! وگرنه قیمت خالی رو که سایتا هم زدن

درود
تقدیم به همه

بشنُف دلوُم؛ چی سیت میگم…
شد شد؛ نشد نشد… ولش کن!
گاهی تو هیچ فکری نباش…
شد شد؛ نشد نشد… ولش کن!
هر چی، بلد هستی… بگو…
شد شد؛ نشد نشد… ولش کن!
هر چی، دلت می خوا بشه
اگه نشد؛ ولش کن!
خیلی توو فکرت نباشه
یه کمی کمترش کن…
خیر اگه باشه توش؛ میشد…
اگر نمی خواد، نمیشد

احتمالش بسیار پایینه که قیمت زیر 20 بیاد، چون الآن دلار (حتی با کاهش های مقطعی) از آخرین باری که قیمت این حدودا(یعنی 20 و زیر 20 ) بود ، باز هم بالاتره !
بنظرم اگه توانایی مالی و در عین حال نیاز هم دارید، بخرید یکی دو تومن ارزش و ریسک صبر کردن رو نداره
اما اگه هنوز پول تون کاملن جور نشده و در عین حال نیاز خاصی هم بهش ندارید، خودتون رو تحت فشار قرار ندید، بیشتر صبر کنید شاید اوضاع بهتر شد، من حتی ته ذهنم به ps5 pro یا یه مدلی که حداقل ظرفیت بیشتری داشته باشه هم فکر می‌کنم ! چون با این ظرفیت فعلی همون دو ماه اول باید برای خرید هارد هزینه کنید ! سونی حتی اگه این نسل مدل pro هم نده اما احتمالن یه مدل با ظرفیت 2TB بده ، چون نیاز بازار هست

وقتی تا 4 ترابایت دیگه میتونی ssd بندازی که تازه سرعتش از ssd خود کنسول هم بیشتره چرا باید ظرفیت بالاتر تولید کنه !!!

وقتی تا 4 ترابایت دیگه میتونی ssd بندازی که تازه سرعتش از ssd خود کنسول هم بیشتره چرا باید ظرفیت بالاتر تولید کنه !!!

بالأخره که نمیشه بدون هیچ تغییر یا بهبودی تا آخر نسل فقط یه مدل پایه‌ی اولیه رو تولید کنه ،‌همیشه اینطور بوده مدل های مختلف دادن در طول نسل
فراموش کردید نسل قبل اصلن pro داشتیم دیگه ظرفیت بالاتر که چیز عجیب و غریبی نیست
مشکل عرضه و تقاضای این هاردها هم حل میشه

من امروز ریجن امریکا سری 11 خریدم 23
ریجن دو 500 گرونتر بود.
کل توپخونه رو دونه به دونه گشتم و ارزونترین قیمت همین بود.
از 23 تا 26 استاندارد و قیمت دادن.

جالبه امار این تاپیک هم فروشنده ها دارن 😂

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or