قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
میگید سه هفته دیگه عرضه میشه مگه میخواین دی وان بخرید؟ :D اگه آره که رو گنج نشستید دیگه غصه دلار چرا میخورید :D
بنظرم همش برمیگرده به انتخابات آمریکا اگه قرار باشه ترامپ شه بهتره همین الان دلار بخرید بزارید موقعی که اومد ایرانو قیمتش واقعی شد بگیرید (مگه اینکه کسیو دارید بیاره از اونور)
بازیا اصلی هم که فعلا واسه این نسل میاد بازیای لانچم بنظرم ارزش 7-8 میلیون پول مفت که میدید دست دلالا رو نداره بماند که دیگه پولی نمیمونه برا خریدشون :D

آخرین ویرایش:
رفتار دلال های بازار و کسبه دقیقا به رفتار تک تک شما خریدار ها بستگی داره

اول کنسول رو میارن میزنن 30 تومن میبینن کسی نمیخره میشه 28 باز کسی نخره میشه 25 کسی نخره میشه 20 و باز کسی نخره میشه 18 و ..
حالا اگر 30 تومن اومد رفتید خریدید خوب چرا ارزون کنن !!! بالاتر هم میبرن کی از پول مفت بدش میاد
یعنی کسانی که کنسول رو به قیمت غیر معقول می خرن هم به خودشون خیانت می کنن ( چون کنسولی که 30 میلیون پولش رو بدی مجبوری برای هر بازی اکانتی که روش بریزن هم بالای 1 میلیون پول بدی ) هم به تک تک گیمرها دارن خیانت میکنن و باعث میشن اونا یا نتونن بخرن یا دیرتر مجبور شن بخرن
امیدوارم خیلی ها بفهمن خرید کنسول زمان لانچ توی ایران هیچ افتخاری نداره و حتی برای این کار خجالت هم باید بکشن

یکی از پیج های معروف فروش کنسول توی اینستا ی ویدیو در مورد ps5 گذاشته بود و زیرش دلسوزی کرده بود برا گیمر های ایرانی، بعد یکی بهش گفته بود کنسول ۵۰۰ دلاری رو تو پاچه ملت نکنین با قیمت های نجومی و نمیخواد دلسوزی کنی، بعد طرف ریپلی کرده بود و عین جمله‌ش این بود: « ۵۰۰ دلار رو توی خواب ببینی الان دارن کنسول رو توی سایتای خارجی ۲۰۰۰ دلار میفروشن »
فقط گفتم ک در جریان باشین از الان تیز کردن ک ب اسم ۲۰۰۰ دلار کنسول بدن ب ملت.
متاسفانه خیلی ها هم اصلا قیمت براشون مهم نیست و میخرن ب هر قیمتی، ولی اینکه همه رو مث خودشون خر حساب میکنن واقعا سوز داره! ی نمونه‌ش اینکه چند روز پیش گوشی بابام شکست و خواستم براش گوشی بخرم بعد ۲ تا گوشی قدیمی هم تو خونه داشتم و گفتم اونا رو بفروشم و ی چیزی هم بذارم روش و ی گوشی خوبی بخرم حداقل، خلاصه گوشیا رو دادم ب موبایل فروشی و ۵/۳۰۰ فروختشون برام بعد دیگه منم مدل گوشی ک میخواستم رو کفتم و اونم گفت باشه فردا میارم و میگم بیای ببری ، روز بعد زنگ زد و با ی حالت ناراحتی گفت این گوشی ک میخوای کمیاب شده و نیست تو بازار و بیا مدل ۳۲ گیگ رو بخر ، حالا قیمت ۳۲ گیگ رو داشت ب قیمت مدل ۶۴ گیگ میداد، گفتم نه من همون ۶۴ میخوام و یهو ی قیمت چرتی گفت ک پشمام ریخت، یعنی با اون قیمتی ک این گفت میشد ی مدل گوشی بهتر خرید ، منم بدون تعارف بهش گفتم با این قیمتی ک میگی میتونم برم فلان مدل رو بخرم ک بهتر و جدید تر هم هست ، بعدشم گفتم پول گوشیا ک فروختی رو بریز تو کارتم الان از اینترنت سفارش میدم، همچین ک دید من این حرف رو زدم طرف شل شد و گفت نه بذار من تا فردا پس فردا برات میارم همونی ک میخوای و تا پنجشنبه قیمتا میاد پایین!
اینو گفتم ک بگم فقط ب اسم کمیاب شدن میخوان بکنن تو پاچه ادم! وقتی هم ببینن ادم زیاد اطلاعات نداره دیگه تا زورشون برسه فرو میکنن!

دیگه سر جریان کنسول هم ی عده دزد بی شرف از الان کیسه دوختن برا ملت، ی عده هم ک اصلا براشون مهم نیست و توی باغ نیستن میرن با هر قیمتی ک باشه میخرن کنسول رو ما هم چوبش رو میخوریم.

ی خواهشی هم دارم اینقد نگین کنسول بیاد قیمتش بالای x تومن هست و الکی حرف تو دهن این بی شرفا نندازین وقتی میدونین دارن میان توی تاپیک!

من اون موقع که دلار 11 هزار تومن بود به دوستان گفتم اگر میخواهید واقعا کنسول بخرید و براتون مهمه (عشقتونه مثل خودم) زودتر برید هرچی براش پس انداز کردید ارز بکنید که بازم اگر یادتون باشه یک عده ترول کردن و الان دیره بگذریم.
خودم به اندازه کنسول و دسته اضافه و چنتا بازی پس انداز کردم (روی PS4 بازی Last of us II و Ghost of tsushima بازی نکردم و منتظر موندم رو PS5 بازیش کنم)
=============
اما به هیچ وجه اولش که قیمت فضاییه و از قیمت دلاریش فاصله بی خود و غیر باور داشته باشه نمیخرم و پول تو جیب دلال دزد نمیریزم و عاجزانه از تمام بچه های این تاپیک هم خواهش میکنم نخرید تا قیمتها پایین بیاد.با اتحاد نذارید ازتون سواستفاده کنن.کمی تحمل کنید حتی اگر پولشو دارید به هموطنتون خیانت نکنید.

176293

این قضیه قیمت گذاری رو انقدر میزنید تو سر ایرانی جماعت و دلال دزد و ... زیاد ربطی به جنس خراب ما ایرانی ها نداره
بحث عرضه و تقاضاست. هر وحدتی هم داشته باشیم باز یه عده مشتری پیدا میشه برای جنس گرون. زیاد خسته نکنید خودتون رو که نخرید بذارید جنس روی دست دلال بمونه. چون حقیقت اینه که نمیمونه
نهایت یکی دو درصدی میاره پایین و مشتری پیدا میشه
تا وقتی به اندازه کافی تو بازار پیدا نشه و عرضه زیاد نشه قیمت بالاتر از ارزش واقعی میمونه
خلاصه که انقدر نزنید تو سر ایرانی. تو همچین اقتصاد بدون صاحابی وضع همینه. مگر روزی برسه خود سونی شعبه بزنه تو ایران

والا نظر خودم رو بگم اگه دلار هنوز 3500 تومن بود هم شخصا تو بهترین حالت 6 ماه بعد از عرضه میخریدم. دلیل اصلی هم اینکه هنوز کارم با PS4 تموم نشده و حتا اگر مثلا بزنم به سیم اخر و دی وان کنسول رو بخرم یه دیمنز سولز رو که دورش خط بکشیم واقعا بازی نمیمونه که خوشم بیاد و بخرم و براش PS5 رو روشن کنم. نتیجه میشه اینکه PS5 باید خاک بخوره و من همچنان با PS4 بازی کنم یا اینکه بشینم با PS5 بازی های PS4 رو پلی کنم.

حالا که خجالت رایج مملکت (ریال) تا این حد ارزشش پایین اومده دیگه اون 6 ماه هم بعید میدونم و تو بهترین حالت به نظرم چه بایدن ظهور کنه چه ترامپ پیروز بشه، پاییز سال دیگه PS5 رو بخرم پول زور کمتری هم میدم.
حقیقتش جدا از اون حسی که هممون داریم و دوست داریم هرچه سریع تر به این عشق مشترک (کنسول و بازی های نسل جدید) برسیم ، شخصا دلیل دیگه ای برای عجله در خرید و بنزین ریختن رو طمع برخی کاسبین ندارم. نیازی هم به شواف و فولان ندارم که با خرید سریع یک وسیله چیزی رو به دیگران اثبات کنم.
تازه من خیلی خیلی خیلی زیاد بازی میکنم..! با این حال به راحتی میتونم یک سال اینده رو رو همین نسل فعلی بمونم و واقعا مشکل خاصی هم برنخورم. از اونور تا سال بعد بازی هایی که میخوام برای PS5 بگیرم هم ارزون تر شدن. حالا یه عده که شاید ماه به ماه به زور برند سراغ کنسول و مهم ترین مسئله براشون گرافیک و نیم ساعت قدم زدن تو محیط بازی هست (مثل همین به اصطلاح شاخ های اینستاگرمی) از الان اماده شدن تا ده ها میلیون پول کنسول بدن و قیمت ها رو عادی کنند.

راستش عادت ندارم برای دیگران تکلیف معلوم کنم که چنین کنید یا چنان نکنید و اهمیتی نمیدم. جدا از این در یک اقتصاد سالم و ازاد ، یک انسان سالم همچین انتظاراتی از جامعه نداره.
اما نه تنها اقتصاد ما سالم نیست بلکه این دفعه به نظرم شرایط خاصی به وجود اومده و ایکاش عزیزان علاقه مند به کنسول های بازی یک مقدار صبر کنند و با هجوم برای خرید نسل بعد به قیمت های بی حساب کتاب این روز ها دامن نزنند. خیلی ها میتونند زود بخرند ولی این کار رو نمیکنند. البته واقعا انتظار ندارم یک گیمر زندگی شخصی خودش رو بر اساس نظرات دیگران و یا شرایط جامعه بچینه و گفتم که عشق دوستان به ویدئو گیم رو کاملا میفهمم و اگرم کسی روز اول خرید نوش جونش امیدوارم مثل بنز براش کار کنه و لذت ببره. فقط فکر میکنم بهترین کار برای این که همه بتونند به این کنسول ها برسند و قیمت ها سریع تر عادی بشند این هست که برای خرید عجله نکنیم و حداقل با هجوم در روز های اول این پیام که "قیمت بالا اهمیت ندارد" رو به عده ای از کاسبین و اقتصادی که درست عمل نمیکند ندیم.

کاری با اون 3-4 روز اول ندارم که قیمت ها حتی ممکنه بالای 30تومن باشه. تو اون چند روز ابتدایی کسایی میخرن که اگه قیمت ها بالای 50تومن هم میشد بازم میگرفتن!
بعد اینکه موج خرید بچه پولدارا تموم شد قیمتا روند سقوطی میگیره و بعد دو هفته میرسه به 16-18تومن و حتی جا داره رو 15هم بیاد و ثابت بشه!
اینکه بخوای به امید اینکه گرون بفروشی کنسول رو و بندازی باید گفت زهی خیال باطل !جیب ملت پر از خالیه و مردم فلج شدن و با وضع کرونایی و تاثیرش رو مشاغل فلج تر
الان تو دوستان و فامیل ها حداقل 10نفر ps4دارن ولی من تنها کسی هستم که قراره ps5بخره و اصلا نمیتونن به سمت نسل جدید برن.
دوم اینکه فروش بیشتر کنسول و فراگیر شدنش بیشتر به نفع فروشنده هاس تا اینکه بیان کنسول رو گرونتر و به یه عده محدود بندازن
نظر نهاییم اینکه کنسول بیشتر از 16-17تومن کشش نداره و یک باخت دو طرفه هست!

اقا حالا بحث خرید کنسول به کنار
خدایش پول بازی ار کجا بیاریم الان ps4 انقدر بازیاش فراوونه اینه قیمت وای به حال بازی ps5
که سونی ۷۰ دلارش کرده
بعد من هر جور دارم نگاه میکنم بازی خیلی شاخی که فقط برای 5 بیاد نمیبینم کلا بازی لانچ خیلی خفن نداره که بخاطرش خودتو پاره کنی

• Sad
Reactions: mohsen2019
اقا حالا بحث خرید کنسول به کنار
خدایش پول بازی ار کجا بیاریم الان ps4 انقدر بازیاش فراوونه اینه قیمت وای به حال بازی ps5
که سونی ۷۰ دلارش کرده
بعد من هر جور دارم نگاه میکنم بازی خیلی شاخی که فقط برای 5 بیاد نمیبینم کلا بازی لانچ خیلی خفن نداره که بخاطرش خودتو پاره کنی
Demons souls بنظرم از همون بازی هاس که ارزش دی وان داره. نمی‌دونم شاید من اینطور هستم ولی این چندساله بهترین بازی ها برای من سری Souls بوده و واقعا خیلی خیلی لانچ تایتل خفنیه.

Demons souls بنظرم از همون بازی هاس که ارزش دی وان داره. نمی‌دونم شاید من اینطور هستم ولی این چندساله بهترین بازی ها برای من سری Souls بوده و واقعا خیلی خیلی لانچ تایتل خفنیه.
اونکه شاخ هست حرفی نیست
فقط سلیقه عام نیست
اون مخصوص hardcore

• Like
Reactions: Hamed_nx
اونکه شاخ هست حرفی نیست
فقط سلیقه عام نیست
اون مخصوص hardcore
درسته و بنظرم بهترین کار برای شروع یک نسل با بازی های هاردکور باشه بهتره چون همیشه نقد های هاردکور هست که یه ابهتی به یه کنسول میده برای فروش ، شایدم نظرم اشتباه باشه.
نسل قبل سونی خواست با knack یه حرکت عامه پسند بزنه و دل کرش باز هارو هم یه جورایی به دست بیاره که زیاد موفق نبود.

• Like
Reactions: Hamed_nx
عقل سالم میگه که وقتی میدونی دارن قیمت پرت میگن نباید بخری. الان به عنوان مثال یکی از فروشگاه های کنسول در اینستاگرام که ادعا میکرد ps5 نسخه دیسک خور رو موجود داره، (حالا قبل از عرضه جهانی چطور موجود کرده، بماند) قیمت پرسیدم. یارو با پر رویی هر چه تمام برگشته میگه 42 میلیون.? به نظر شما عقل سالم میتونه حکم به حماقت کنه؟ قطعا نه. حتی اگه پول هم داشته باشی، نباید بریزی تو جیب این حروم خورها. امیدوارم هر کسی پول داره، عقل سالم هم در کنارش داشته باشه!

عقل سالم میگه که وقتی میدونی دارن قیمت پرت میگن نباید بخری. الان به عنوان مثال یکی از فروشگاه های کنسول در اینستاگرام که ادعا میکرد ps5 نسخه دیسک خور رو موجود داره، (حالا قبل از عرضه جهانی چطور موجود کرده، بماند) قیمت پرسیدم. یارو با پر رویی هر چه تمام برگشته میگه 42 میلیون.? به نظر شما عقل سالم میتونه حکم به حماقت کنه؟ قطعا نه. حتی اگه پول هم داشته باشی، نباید بریزی تو جیب این حروم خورها. امیدوارم هر کسی پول داره، عقل سالم هم در کنارش داشته باشه!
اصولا فرد پولدار یا بابای پولدار داره یا خودش جمع کرده و پولدار شده، تو حالت اول باباهه تن به چنین خفتی نمیده و تو حالت دوم خود فرد برای پولی که واسش زحمت کشیده ارزش قائله، اینکه جنسی رو نداری و قیمت پرت بگی هم یه چیز عادی بین کسبه است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or