قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
از قیمت های خنده دار تا کف قیمت در فروشگاه های اینترنتی ایران دیده میشه

نسخه استاندارد از 31000000 تا 19700000

این قیمت های در بین 14 فروشگاه اینترنتی دیده شد
امروز شنبه 14 اردیبهشت 1400

• Like
Reactions: reza51 and DAVINCI
تهران قیمت رجین دو اروپا بین 20.200.000 تا 20.500.000 هستش و رجین دو ژاپن و رجین 3 و رجین 1 و دیجیتال نیست.فکر کنم یا کلا بار نیاوردن یا آوردن و قیمتش پایینتره نگه داشتن قبلیا فروش بره بریزن تو بازار با قیمت جدید.
سایتها هم نگاه کردم.19.700.000 مریوان و مهاباد هستن که سیصد هزار تومن به ریسک و خرید و علافیش نمی ارزه.و 31.000.000 تومنی ها هم باندل هستن با بازی یا لوازم.

تهران قیمت رجین دو اروپا بین 20.200.000 تا 20.500.000 هستش و رجین دو ژاپن و رجین 3 و رجین 1 و دیجیتال نیست.فکر کنم یا کلا بار نیاوردن یا آوردن و قیمتش پایینتره نگه داشتن قبلیا فروش بره بریزن تو بازار با قیمت جدید.
سایتها هم نگاه کردم.19.700.000 مریوان و مهاباد هستن که سیصد هزار تومن به ریسک و خرید و علافیش نمی ارزه.و 31.000.000 تومنی ها هم باندل هستن با بازی یا لوازم.

با تشکر از نکته سنجی شما دوست عزیز باید اینو خدمت محترم شما عرض کنم که قیمت 30500000 باندل نیست و چون معرفی فروشگاه و آدرس خلاف قوانین این انجمن هستش فقط میتونم بگم محدوده آدرس این فروشگاه خنده دار در سعادت آباد است وجالبتر اینکه از صبح تا الان فقط 500 هزار تومنا کاهش قیمت داشته =))

• Smile
Reactions: GameMasterr
زیر ۱۸ تومن تا دو سال دیگه نیاد؟؟؟
دو ماه دیگه قطعا زیر ۱۸ تومنه نسخه‌ی اصلی

فک کنم 2 هفته پیش بود گفته شد زیر 18 تومن 2 سال میکشه بیاد
17500 نسخه استاندارد
فروشگاه اینترنتی

تدریجا دست دوم استاندارد هم تو دیوار و غیره رویت میشه با قیمت 17.5-19 تومن. نو را هم فروشگاه های تهران دیجیتال تا 17200 دیدم.

دیجیتال سایت معروف : 17990

• Like
Reactions: king of north
سلام دوستان، با قیمت 16.700 خرید نسخه دیجیتالی عقلانی هستش؟ اگه مثلا بعدا توافق شد، و دلار از این پایین تر اومد چقدر ارزون تر میشه؟!
اصلا ارزش داره، به خاطر یک میلیون، کنسول رو از یک کشور دیگه با فاصله تحویل یک ماهه بخرم؟
شخصا که خیلی بهم فشار میاد این قدر واسه نسخه دیجیتالی بدم، میخوام نظرتون رو بدونم.
اصلا کسی اینجا نسخه دیجیتالی رو خریده؟

________
پ.ن
نسخه دیجیتالی 17900
نسخه استاندارد 20850

سلام دوستان، با قیمت 16.700 خرید نسخه دیجیتالی عقلانی هستش؟ اگه مثلا بعدا توافق شد، و دلار از این پایین تر اومد چقدر ارزون تر میشه؟!
اصلا ارزش داره، به خاطر یک میلیون، کنسول رو از یک کشور دیگه با فاصله تحویل یک ماهه بخرم؟
شخصا که خیلی بهم فشار میاد این قدر واسه نسخه دیجیتالی بدم، میخوام نظرتون رو بدونم.

________
پ.ن
نسخه دیجیتالی 17900
نسخه استاندارد 20850
اختلاف قیمتش که میارزه الان تقریبا اختلاف قیمتش واقعیه یعنی همون صد دلار تقریبا
اینکه میصرفه یا نه بخودت بستگی داره من دیجیتال خریدم با اون 2500 اختلافشم چندتا اکانت ظرفیت دو خریدم با پلاس الان کلی بازی دارم واسه انجام دادن از طرفی خرید و فروش اکانت هم راحت تره نسبت دیسک
قیمت دیجیتال هم سایت معروف 17990

________
پ.ن
نسخه دیجیتالی 17900
نسخه استاندارد 20850
توافقم هم بشه دلار قیمتش 24 25 هستش با توجه به نقدینگی چاپ پول بدون پشتوانه
هر موقع مشکل کمبود کنسول برطرف شد اون موقع وقت خریده...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or