قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یک سری فروشنده دلال که دندون تیز کردن واسه جیب ملت دارن یک سری ویدئو میسازن با عنوان کنسول ps5 در ایران چقدر قیمت می خوره
بعد میان میگن کنسول رو کسانی که پیش خرید کردن در سایت ebay دارن 700 دلار به بالا میفروشن
همینطور قیمت کنسول بجز آمریکا در بقیه جاها به یورو هست یعنی ps5 حتی در کمترین حالت 500 یورو هست نه 500 دلار !!!
بعد هم میگن خوب 700 دلار قیمت خود کنسول هست و هزینه حمل و نقل و سود مغازه دار ووارد کننده و ... یک 20 یا 30 درصد هم برای اون بزارید کنار
عملا کنسول با قیمت 1000 دلار در ایران عرضه میشه که کاملا منطقی هست
ای تف بر منطق تون که کنسول 15 میلیونی رو می خواید 30 میلیون به ملت بفروشید و بعد هم قیافه حق به جانب بگیرید
البته خر زیاده و همون 30 میلیونی هم بعضی ها که پول دزدی و بادآورده دارن میخرن
شخصا پول هم داشته باشم تا قیمت معقول نشه خرید نمیکنم اینجوری شاید یک سال دیرتر کنسول بخرم اما حداقل به هموطن خودم خیانت نکردم که آرزو به دل کنسول ps5 بمونه
کم کم همه تا دی صبر کنین هیچکس نخره اوکی میشه
من خودم برا دی میگیرم
اگه بازم دیدم دارن مفت خوری میکنن باز صبر میکنم
من 100 میلیارد هم تو حسابم پول باشه به جنسی که 1000 تومن قیمتش باشه 1500 تومن نمیدم به هیچ وجه

من با کسانیکه در ارتباط هستم و اطلاعی دارم از تصمیمات دوستان دلال....
خلاصه که موقع ریلیز جهانی زیر 50 حساب نکنید تو ایران، خوش بینانه ترین حالت اگه دلار 32 نهایت بمونه
میخواید بوکمارک کنید ترول کنید و...

اینو من چند ماه پیش تو تاپیک ps5 فرستادم، هنوز ۵ ماه هم از اون موقع نگذشته :|
دوستانی که نگران قیمت هستن هم من رفتم تاپیک قیمت 4 نگاه کردم بصورت زیره.5 هم صرف نظر از تاثیر کرونا، حدودا همین روند احتمالا طی میکنه.
15 نوامبر 3400
19 دسامبر 2700
4 ژانویه 2200
14 ژانویه 1950
21 ژانویه 1900
2 فبریه. 1700
24 مارس 1600
4 آپریل 1550

بعد حدود سه چهار ماه قیمت با قیمت جهانیش حدود 15 درصد اختلاف داره.
حالا اگه فرض کنیم الان مارس سال دیگه ایم و قیمت 5 هم 450 در نظر بگیریم تومنش میشه حدود 450*17500*1.15= 9 میلیون تومن. لانچ هم باید 20 تومن در نظر بگیریم:D

آخرین ویرایش:
یک سری فروشنده دلال که دندون تیز کردن واسه جیب ملت دارن یک سری ویدئو میسازن با عنوان کنسول ps5 در ایران چقدر قیمت می خوره
بعد میان میگن کنسول رو کسانی که پیش خرید کردن در سایت ebay دارن 700 دلار به بالا میفروشن
همینطور قیمت کنسول بجز آمریکا در بقیه جاها به یورو هست یعنی ps5 حتی در کمترین حالت 500 یورو هست نه 500 دلار !!!
بعد هم میگن خوب 700 دلار قیمت خود کنسول هست و هزینه حمل و نقل و سود مغازه دار ووارد کننده و ... یک 20 یا 30 درصد هم برای اون بزارید کنار
ای تف بر منطق تون که کنسول 15 میلیونی رو می خواید 30 میلیون به ملت بفروشید و بعد هم قیافه حق به جانب بگیرید
شخصا پول هم داشته باشم تا قیمت معقول نشه خرید نمیکنم اینجوری شاید یک سال دیرتر کنسول بخرم اما حداقل به هموطن خودم خیانت نکردم که آرزو به دل کنسول ps5 بمونه
آخه چرا تقصیر رو می اندازید گردن فروشنده ... فروشنده اصلا میخواد ۱۰۰ میلیون بفروشه، به خودش ربط داره ... مشکل اون کسیه که می‌ره ۱۰۰ میلیون میخره ...

آخه مشکل اینجاست که بعد از یکسال، قیمت ها نه تنها معقول نمیشه بلکه بیشتر شگفت زده مون میکنه!. با این حساب کلا باید از خریدش منصرف بشیم.

• Like
Reactions: Arashmalkian
کلاه رو بندازید بالا که دولت میذاره قاچاق بیاد روش گمرکی نمیبنده وعلا میومد تو کار قیمت خروجی از قیمت انواع اقسام دلال هم گرونتر در میومد . مثل قطعات پی سی 20 میلیون اضافه پول میدی که دقیقا نمیدونی برای چیه:D
مرسی دولت اه:D

اینو من چند ماه پیش تو تاپیک ps5 فرستادم، هنوز ۵ ماه هم از اون موقع نگذشته :|
دوستانی که نگران قیمت هستن هم من رفتم تاپیک قیمت 4 نگاه کردم بصورت زیره.5 هم صرف نظر از تاثیر کرونا، حدودا همین روند احتمالا طی میکنه.
15 نوامبر 3400
19 دسامبر 2700
4 ژانویه 2200
14 ژانویه 1950
21 ژانویه 1900
2 فبریه. 1700
24 مارس 1600
4 آپریل 1550

بعد حدود سه چهار ماه قیمت با قیمت جهانیش حدود 15 درصد اختلاف داره.
حالا اگه فرض کنیم الان مارس سال دیگه ایم و قیمت 5 هم 450 در نظر بگیریم تومنش میشه حدود 450*17500*1.15= 9 میلیون تومن. لانچ هم باید 20 تومن در نظر بگیریم:D
محمد اگر این اعدادی که نوشتی مربوط به زمان عرضه ی ps4 هست، یه موضوع مهم رو باید در نظر داشته باشیم
اون‌ زمانی که ازش صحبت کردی دلار ثبات داشت ، سال به سال طول میکشید تا درصدی بالاتر بره!
تو این‌ برهه متاسفانه اون فاصله ی سال به سال، جاش رو داده به ماه به ماه
بلکه گاها حتی هفته به هفته و یه مقطعی هم روز به روز
درواقع با هیچ متر و معیاری دیگه نمیشه یه همچین تخمینی رو بزنیم
جای تاسف داره که ماه هاس که تمام‌فکر و ذکرمون جمع و تفریق و دودوتا کردن واسه سیو پول هامون جهت خرید کنسول نسل بعد شده ، درواقع تنها تفریح خیلی از جوانان ایرانی از جمله خودم

قیمت کنسول اواسط اردیبهشت باید به بهترین حد خودش برسه چون اوایل عرضه که قیمت ها پرت هست و کنسول هم هندونه در بسته که خریدش ریسک داره . بعدش هم عید هست که مشخصه قیمت ها بالا هست و از طرف دیگه بعد از اردیبهشت هم کم کم به تابستان و گرونی نزدیک میشیم
بعد هم اصلا نگران قیمت دلار و ... نباشید نون شب که نیست نهایت نمی خریم برای همین گفتم کنسول ps4 هاتون رو زود نفروشید تا وضعیت ps5 معلوم شه
در ضمن خرید ps5 فقط خرج هست و خرج هست و خرج
از پلاس تا قیمت بازی ها و وسایل جانبی و ... بعد یک مدت خودتون میبینید اندازه یک کنسول خرج برداشته
سعی کنید فشار بی جهت به خودتون نیارید و در نظر بگیرید بنز هم خیلی ماشین خوبی هست اما برای امثال من توی ایران ساخته نشده حالا کنسول نسل جدید هم همین حکایت رو داره:-< بالاخره اینجا ایرانه و متفاوته

محمد اگر این اعدادی که نوشتی مربوط به زمان عرضه ی ps4 هست، یه موضوع مهم رو باید در نظر داشته باشیم
اون‌ زمانی که ازش صحبت کردی دلار ثبات داشت ، سال به سال طول میکشید تا درصدی بالاتر بره!
تو این‌ برهه متاسفانه اون فاصله ی سال به سال، جاش رو داده به ماه به ماه
بلکه گاها حتی هفته به هفته و یه مقطعی هم روز به روز
درواقع با هیچ متر و معیاری دیگه نمیشه یه همچین تخمینی رو بزنیم
اون که البته علی، همین تخمین قیمت زمانیه که دلار ۱۷۵۰۰ بود ولی خوب میبینی تو ۴ ماه تا نزدیک دوبرابر (۳۲۰۰۰) هم میره و تهش معلوم نیست. منظورم ضریبیه که فروشندها روش میکشن مثلا روزهای اول ممکنه بیشتر از ۱۰۰۰ دلار هم قیمت بخوره مثل ps۴ چهارصد دلاری که هزار دلار قیمت زدن و بعد دو سه ماه که تو بازار زیاد شد قیمتش متعادل شد و حدود ۴۵۰ دلار میشد خرید.
جای تاسف داره که ماه هاس که تمام‌فکر و ذکرمون جمع و تفریق و دودوتا کردن واسه سیو پول هامون جهت خرید کنسول نسل بعد شده ، درواقع تنها تفریح خیلی از جوانان ایرانی از جمله خودم
واقعا، یزمانی شبها خواب psone میدیدم پیش خودم میگفتم سر کار رفتم هرچی کنسول و گیمه میخرم ولی الان ... :|

آخه مشکل اینجاست که بعد از یکسال، قیمت ها نه تنها معقول نمیشه بلکه بیشتر شگفت زده مون میکنه!. با این حساب کلا باید از خریدش منصرف بشیم.
شما نگران نباش همین کسایی که اینجا اه و وای میکنند خیلی هاشون همون ماه اول میبینی خریدن اون کسی که راحت میاد تو سایت و بازی یک میلیونی میخره مطمنا اونقدر پول داره که بیاد 20 میلیون هم پول دستگاه بده من دور ور خودم زیاد دیدم این جوری هستن بعضاً پول خرده براشون چون حالا از طرف خانواده یا وو... وضعشون خوبه

یادمه میگفتن قراره دلار رو از اقتصاد ایران حذف کنیم همه خندیدن
اما من دیروز دیدم که تونستن دلار رو از اقتصاد ایران حذف کنن
دلار دیروز تا 26 تومن اومد پایین و در عین حال قیمت کالا ها رفت بالا هدف هم... هایی بود که برن دلاراشون رو بفروشن
خلاصه فقط میتونم بگم متنفرم از زندگی تو ایران و متاسفم که اینجا بدنیا اومدم و دارم با این مردم بی حس زندگی می کنم
امیدوارم بتونم تا چند سال اینده از اینجا برم یا بمیرم مرگ بهتره به خدا

شما نگران نباش همین کسایی که اینجا اه و وای میکنند خیلی هاشون همون ماه اول میبینی خریدن اون کسی که راحت میاد تو سایت و بازی یک میلیونی میخره مطمنا اونقدر پول داره که بیاد 20 میلیون هم پول دستگاه بده من دور ور خودم زیاد دیدم این جوری هستن بعضاً پول خرده براشون چون حالا از طرف خانواده یا وو... وضعشون خوبه
دیگه متاسفانه ما یاد گرفتیم و دلمون هم میخواد تا یه چیزی گرون شد سریع بریم بخریمش!!! همین یه عده "وضع خوبا" باعث میشن این وضعیت به وجود بیاد اگه اونا هم جلوی نفسشونو بگیرن و یه همراهی کوچیکی با قشر متوسط داشته باشن، همه چی روبراه میشه.

شرایط الان با سال 92 تفاوتی نداره، سال 92 نسبت به سال قبلش دلار 2برابر شد، الان هم از پارسال تاحالا 2 برابر شده
زمان لانچ پلی4 سال 92 قیمتش بالای 3تومن بود ولی من تابستون93 خریدم 1400، اسلیم هم تابستون96 خریدم 1100 ، پلی5 هم چند ماه صبر بدید همون شرایط دقیقا تکرار میشه

افرادی میشناسم که منتظرن سونی روی پلی4پرو تخفیف بزنه و به تبع قیمتش در داخل کشور ارزون بشه تا پلی4پرو بخرن، فکر نکنید همه منتظر پلی5 هستن، نه یه عده هم منتظر هستن پلی5 بیاد که بتونن پلی4 ارزونتر بخرن

در کل کنسول یه وسیله بازیه چیزی نیست که قیمتشو بالا نگه دارن و مردم هم مجبور به خرید باشن، فقط باید کمی صبر داشته باشید

شرایط الان با سال 92 تفاوتی نداره، سال 92 نسبت به سال قبلش دلار 2برابر شد، الان هم از پارسال تاحالا 2 برابر شده
زمان لانچ پلی4 سال 92 قیمتش بالای 3تومن بود ولی من تابستون93 خریدم 1400، اسلیم هم تابستون96 خریدم 1100 ، پلی5 هم چند ماه صبر بدید همون شرایط دقیقا تکرار میشه

افرادی میشناسم که منتظرن سونی روی پلی4پرو تخفیف بزنه و به تبع قیمتش در داخل کشور ارزون بشه تا پلی4پرو بخرن، فکر نکنید همه منتظر پلی5 هستن، نه یه عده هم منتظر هستن پلی5 بیاد که بتونن پلی4 ارزونتر بخرن

در کل کنسول یه وسیله بازیه چیزی نیست که قیمتشو بالا نگه دارن و مردم هم مجبور به خرید باشن، فقط باید کمی صبر داشته باشید
دلار ۱۵۰۰ شد ۳۵۰۰ خب الان دلار ۳۵۰۰ در عرض دو سال شد ۲۸ هزارتومان فرقی نمیکنه؟! اون موقع دو برابر شد الان ۹ برابر زمین تا آسمون تفاوت داره حتی تا سال ۹۶ قیمت ها متعادل بود من خودم یک PS4 آکبند خریدم ۱ میلیون یادمه همین سایت وست تخفیف میزد رجین ۳ تا ۹۲۰ تومن می‌فروخت خیلی فرق کرده وضعیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or