قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
میگم این فرمول های احتسابی شما نسبتی با قیمت های ساعتی بازار نداره .نمونه ش به قیمت 3080-3090 توجه شود:D

با این محاسبات که تو بازار ایران وجود خارجی داره میشه rtx 3090 معمولی 1500 دلار ضربدر 31 =46نیم

سری tuf asus بگیم 1700 دلار. ضربدر 31= 52نیم پس چگونه 85تا88 قیمت خرده تو ایران :D گمرکی هم بهش اضافه کن میشه 63 . تفاوت با85الی88 همون تفاوتی ست که میگه ماجرا چیز دیگه ست

اونی که شما حساب کردی 60خرده ای کمتر از یک ماه پیش 42تومن بود تو ایران . قیمت هاشم قیمت زمون 1450 دلاری ش بود این مورد شما ماکس قیمت ـه . آمازون که نمیشه منطق بازار ایران:دی

این قطعات که کالا ممتاز ن با دلاری گرونتر از دلار نرخ بازار قیمت میخورن

اوضاع فراتر از این حرفاست که قیمت جهانی رو ضربدر 31کنید به نتیجه برسید . اینجوری بود که این قیمت های بالا رو در بازار رویت نمیکردیم قربونت:D

آخرین ویرایش:
آقا اصلا گیریم اومد و شد 16 تومن
برادر من بازیاشو چیکار کنیم
یه بازی ظرفیت یک شده 200 تومن
اونم که خریدش کلا ریسکه
بازی ظرفیت دو هم که امکان نداره تا 4 ماه اول زیر 800 تومن پیدا بشه
شماها چه گیری دادین به قیمت کنسول
اصل بازیاشه

با این باتی که سونی فرستاده تو psn احتمال داستان شدن ظرفیت و مسائل غیر قانونی دیگه هست در نسل بعد

الان بازی 70 دلاری مساوی با 2300 در حال حاضر در آینده که بماند:دی

برادران به اسکرین شات باشه که 3090 ـه 1600 دلاری ضربدر 31 مساوی با 49نیم . با گمرکی و هزینه های دیگه 65 اصلا . 20تای دیگه دقیقا منشاء ش کجاست . همونجا که کسی نمیدونه:D

View attachment 173702
پست صفحه قبل رو بخون با عکس و متن توضیح دادم
بنظرم بحث قیمت کارت گرافیک رو ادامه ندیم بهتره چون قیمت انواع کارت گرافیک تو سایت آمازون موجوده. صدتای دیگه هم نام ببرید باز تو آمازون میشه اسکرین شات گرفت

آمازون ebay مگه ملاکه . پس این قیمت های تو بازار چیه:D تو تاپیک گرافیک هم برید میبینید که قطعات پی سی دلارش نرخ دلار روز نیست دلار کالا ممتاز و تفاوت 8-10 هزار تومنی دارن با نرخ دلار روز. گمرکی به کنار هزار و اندی جور پول زور باید به فرزند این مسئول و اون مسئول بدن

به آمازون بود که تفاوت 30میلیونی بین قیمت تمام شده و قیمت حاکم بر بازار رو رویت نمیکردیم

ولی واقعیت بازار ایران چیز دیگه ست که قرونی از این واقعیت ها برای خریدار کسر نخواهد شد

این اسکرین شات هارو نشون فروشنده ها بدید ببینم 5هزار تومن کمتر کارت رو به شما میفروشن یا خیر :)

دلار همچنان در حال پروازه و فکر میکنم تا موقع پخش جهانی، 40 تومن شده باشه. با احتساب دلار 40 هزار تومنی، قیمت خام دستگاه میشه 20 تومن. نهایتا سرجمع 5 تومن هم سود دلال و فروشنده و وارد کننده بیاد روش، کلا نباید بیشتر از 25 تومن بشه. (الان یه عده از دوستان میان میگن، 20 تومن هم بذار روش?).

دلار همچنان در حال پروازه و فکر میکنم تا موقع پخش جهانی، 40 تومن شده باشه. با احتساب دلار 40 هزار تومنی، قیمت خام دستگاه میشه 20 تومن. نهایتا سرجمع 5 تومن هم سود دلال و فروشنده و وارد کننده بیاد روش، کلا نباید بیشتر از 25 تومن بشه. (الان یه عده از دوستان میان میگن، 20 تومن هم بذار روش?).
20 توم دیگم بزار روش !!!
با توجه به قیمت دلار و کمبود کنسول زیر 20 قیمت نخواهد داشت من خیلی وقت پیش اینجا گفتم . اما دیگه بخواد 25 بشه بعید میدونم کسی بخره
کلا نسل کنسول توی ایران منقرض میشه چون وقتی کنسول با این قیمت رو کسی نخره پس اکانت هکی و ظرفیتی هم قیمتش میره بشدت بالا و کمیاب هم میشه و دیسک و استور هم که با بازی 70 دلاری وضعش معلومه
نتیجه اخلاقی اینکه ببینیم میتونن یک کاری کنن تهش ما نتونیم کنسول بخریم :-??

20 توم دیگم بزار روش !!!
با توجه به قیمت دلار و کمبود کنسول زیر 20 قیمت نخواهد داشت من خیلی وقت پیش اینجا گفتم . اما دیگه بخواد 25 بشه بعید میدونم کسی بخره
کلا نسل کنسول توی ایران منقرض میشه چون وقتی کنسول با این قیمت رو کسی نخره پس اکانت هکی و ظرفیتی هم قیمتش میره بشدت بالا و کمیاب هم میشه و دیسک و استور هم که با بازی 70 دلاری وضعش معلومه
نتیجه اخلاقی اینکه ببینیم میتونن یک کاری کنن تهش ما نتونیم کنسول بخریم :-??
منم زیر 20 تومن در نظر نگرفتم، دیگه محاله بتونیم رنگ قیمت های پایین رو ببینیم مگر اینکه معجزه ای اتفاق بیفته. با این حال، تبلیغاتی از فروشگاه های معتبر فروش کنسول می بینم که کمی امیدوارم میکنه که بتونیم با قیمت مناسب تهیه کنیم.

منم زیر 20 تومن در نظر نگرفتم، دیگه محاله بتونیم رنگ قیمت های پایین رو ببینیم مگر اینکه معجزه ای اتفاق بیفته. با این حال، تبلیغاتی از فروشگاه های معتبر فروش کنسول می بینم که کمی امیدوارم میکنه که بتونیم با قیمت مناسب تهیه کنیم.
اون تبلیغات گول زننده هست تا مشتری بره پیش خرید کنه و یا پیش پرداخت بده بعدش مجبوره اگر 25 تومنم قیمت خورد بخره
قبلا هم گفتم 500 دلار خود کنسول 100 دلار هزینه حمل و نقل و مغازه دار میشه 600 دلار که در دلار 33 ضرب شه میشه 20 تومن
پس عملا کنسول رو نمیشه زیر 20 کسی پیش فروش کنه
بازی 70 دلاری هم که با دلار 33 تومنی میشه 2.300 میلیون :-t

دوستان فکر کنم در جریان اوضاع کنونی نیستن..برید اذوقه جمع کنید که قراره قحطی بشه.شما فکر تهیه کنسول نسل بعدی!!!!
البته اینا همه حرفه. همه در جریان اوضاع کنونی هستیم! ولی همین هموطن های خودمون تو خرید خونه در ترکیه رکورد زدن اونم تو شرایط فعلی!!!.
این یه واقعیت تلخه حالا میخواید قبول کنید یا نکنید. ما ملت پوست کلفتی شدیم و در طول زمان خودمونو با شرایط وفق دادیم که اگه وفق نمیدادیم اوضاعمون این نبود. به غیر از قشر فقیر که متاسفانه در طول تاریخ همیشه فقیر مونده و بوده و قشر مرفه بی درد که اونم همیشه ثروتمند مونده، بقیه مون فقط دست و پا زدیم که خودمونو ما بین این دو قشر نگه داریم و این یعنی همون وفق دادن با شرایط!

جدی چطور هنوز به خرید کنسول فکر میکنید با این وضعی که پیش میره بعید میدونم تا چندماه آینده حتی امنیت جانی داشته باشیم دیگه چه برسه گیم زدن
البته اینا همه حرفه. همه در جریان اوضاع کنونی هستیم! ولی همین هموطن های خودمون تو خرید خونه در ترکیه رکورد زدن اونم تو شرایط فعلی!!!.
این یه واقعیت تلخه حالا میخواید قبول کنید یا نکنید. ما ملت پوست کلفتی شدیم و در طول زمان خودمونو با شرایط وفق دادیم که اگه وفق نمیدادیم اوضاعمون این نبود. به غیر از قشر فقیر که متاسفانه در طول تاریخ همیشه فقیر مونده و بوده و قشر مرفه بی درد که اونم همیشه ثروتمند مونده، بقیه مون فقط دست و پا زدیم که خودمونو ما بین این دو قشر نگه داریم و این یعنی همون وفق دادن با شرایط!
همین که ملت دارن میرن ترکیه خونه میخرن ترسناک ترین خبر و دقیقا داره نشون میده کشور به کجا میره وضع همینطور جلو بره کشور از کنترل خارج میشه و احتمالا وضعیتی مثل سوریه و ونزوئلا در انتظار طی سال های آینده
اوضاع کشور هرگز به اندازه این دوسال اخیر فاجعه نبوده هرگز !

یک سری فروشنده دلال که دندون تیز کردن واسه جیب ملت دارن یک سری ویدئو میسازن با عنوان کنسول ps5 در ایران چقدر قیمت می خوره
بعد میان میگن کنسول رو کسانی که پیش خرید کردن در سایت ebay دارن 700 دلار به بالا میفروشن
همینطور قیمت کنسول بجز آمریکا در بقیه جاها به یورو هست یعنی ps5 حتی در کمترین حالت 500 یورو هست نه 500 دلار !!!
بعد هم میگن خوب 700 دلار قیمت خود کنسول هست و هزینه حمل و نقل و سود مغازه دار ووارد کننده و ... یک 20 یا 30 درصد هم برای اون بزارید کنار
عملا کنسول با قیمت 1000 دلار در ایران عرضه میشه که کاملا منطقی هست
ای تف بر منطق تون که کنسول 15 میلیونی رو می خواید 30 میلیون به ملت بفروشید و بعد هم قیافه حق به جانب بگیرید
البته خر زیاده و همون 30 میلیونی هم بعضی ها که پول دزدی و بادآورده دارن میخرن
شخصا پول هم داشته باشم تا قیمت معقول نشه خرید نمیکنم اینجوری شاید یک سال دیرتر کنسول بخرم اما حداقل به هموطن خودم خیانت نکردم که آرزو به دل کنسول ps5 بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or