قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی
دوستان عزیز لطفا به قیمت هایی که از کاربرانی میبینید که زیر 10 پست دارن توجه نکنید که فقط برای سود خودشونه.
الان هم تو اینترنت میشه تا 1600 پیش خرید کرد و تا دو هفته آینده برای خرید حضوری به 1500 هم میرسیم
و بخاطر همین هم فروشندگان سودجو سعی میکنن جو محیط رو طوری تغییر بدن که مردم فکر کنن که قیمتا بالا میمونه
فقط صبر کنید...
با تشکر

اگر 1700 اوردم چی ؟ من کاسب نیستم و فقط خواستم کمک کنم به بچها و راضی نیستم از شما که به من تهمت میزنی .من خودم مشتری هستم .هر کی خواست بگه من فردا میرم از طرف اجازه میگیرم که بگم بیان ازش خرید کنید یا نه اگه اجازه داد شماره تلفن بدید همون موقع زنگ میزنم ازش بخرید. حضوری .
داداش رفتی 2 تا ای دی ساختی اومدی میگی 1700 سراغ دارم که چی؟! واقعا ملت رو چی فرض کردی؟!
دوستان این مولتی یوزر ها زیادن توجه نکنین که قضیه کلاهبرداری چند وقت پیش دوباره تکرار نشه

معلوم نيست چه خبره اما يهو موج اين PS4 هاي 1600-1650 ايي يهو زياد شده !
اين همون بار خاصي ه كه كلي ازش حرف ميزنن و خيلي ها هم قراره PS4 شون از توي اين بار باشه ( از جمله خودم )

خبرش كلي پيچيده و البته حواستون باشه كلاهبرداري اين وسط ازتون صورت نگيره
وقتي كه رسيد دستتون كامل كامل چك اش بكنيد !

خدا به خير بگذرونه [-o<

من ترجیح میدم بعد از عید (قبل از تابستون) بگیرم.
تا هم از نظر مالی دستم پر باشه هم این که این مشکلات: قیمتو، خرابی کنسول و ... همگی رفع بشن و با خیال راحت بگیرم.

تو این مدت زندگی فقط یه چیزو فهمیدم اونم این که تو این دنیا 90% مواقع وقتی عجله کنی ضرر میکنی به خصوص تو این موارد.

واسه تمام دوستانی که کنسولشون رو سفارش دادن و تو راهه و تمام دوستانی که در آینده این کنسول رو خواهند گرفت، آرزو میکنم که کنسولشون سالم باشه و حتی یه قرون هم ضرر نکنن.[-o<

بچه ها یه سوال . الآن اگه بریم دوبی با دلار 3000 تومن بخریم یه کنسول میشه 1200 با هر چی بخوای بگیری بازم فوقش درمیاد1800 چس بریم دوبی بخریم بهتر نیست؟

- - -ویرایش - - -

بچه ها راستی کسی میدونه قیمت ps4 به یورو چنده؟

بچه ها یه سوال . الآن اگه بریم دوبی با دلار 3000 تومن بخریم یه کنسول میشه 1200 با هر چی بخوای بگیری بازم فوقش درمیاد1800 چس بریم دوبی بخریم بهتر نیست؟

- - -ویرایش - - -

بچه ها راستی کسی میدونه قیمت ps4 به یورو چنده؟

كنسول تو دوبى تموم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or