قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وب پدر جان اینایی هم که میگم یه جورایی مربوط به قیمت توی ایران هم میشه دیگه :| وقتی اونجا برسه قیمت ایران هم میاد پایین . در ضمن اونایی که توی دوبی فامیل ندارن خیالشون راحت این عکس رو بخونید
free-shipping-home-banner.jpg

گفته ایران هم پست میشه

وب پدر جان اینایی هم که میگم یه جورایی مربوط به قیمت توی ایران هم میشه دیگه :| وقتی اونجا برسه قیمت ایران هم میاد پایین . در ضمن اونایی که توی دوبی فامیل ندارن خیالشون راحت این عکس رو بخونید

گفته ایران هم پست میشه

داداش پستش رایگان هست

قیمت امروز شیراز1990ریجن یک .....و یک سوال دوستان اگه کسی میدونه زددتر راهنمایی کنه ممنون میشم.. یک دستگاه گرفتم ولی شک دارم واقعا پلمپ اصل هست یا نه اگه امکانش هست یک عکسی چیزی از پلمپ کارتون کنسول برام بفرستید ممنون میشم دستگاه بنده ریجن 1 هست

قیمت امروز شیراز1990ریجن یک .....و یک سوال دوستان اگه کسی میدونه زددتر راهنمایی کنه ممنون میشم.. یک دستگاه گرفتم ولی شک دارم واقعا پلمپ اصل هست یا نه اگه امکانش هست یک عکسی چیزی از پلمپ کارتون کنسول برام بفرستید ممنون میشم دستگاه بنده ریجن 1 هست

خیلی از کنسول ها سلفونشون توی گمرک باز می شن ، خیلی ها هم کلا سلفون دورشون نیست وقتی می خری و بعضا یک لیبلی خود فروشگاه زده جای باز شدنش

در کل از روی جعبه نمی تونی بفهمی آک بوده یا نه

به به مبارک...
داداش قیمتت مربوط ب پاساژ مهدی بود یا جای دیگه؟ کدوم فروشگاه؟

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

سلامت باشی داداش گل ناقابله اره همون مهدی گرفتم از یک اشنا ولی تحویل نگرفتم چون سلفون نداشت از این گذشته واسه جای پلمپ شک داشتم چون اصلا به پلمپ نمیخوره

گفته ایران هم پست میشه

مطمءنی داداش ؟ کسی اگه میدونه بگه

قیمت امروز توپخونه 2 تومن ریجن 1..........هنوز از چهارشنبه تا حالا فرقی نکرده.......احتمالا اگه بار جدید برسه یه تکونی بخوره و یه کم بیاد پایین تر......من که کماکان منتظرم بیاد پایین تر:d

قیمت امروز توپخونه 2 تومن ریجن 1..........هنوز از چهارشنبه تا حالا فرقی نکرده.......احتمالا اگه بار جدید برسه یه تکونی بخوره و یه کم بیاد پایین تر......من که کماکان منتظرم بیاد پایین تر:d
من که اگه بشه 1700 میخرم فک کنم عاقلانه باشه

به نظرم ١٥٠٠ ميارزه ولي اگه همه چي به خصوص دلار در سال بعد دست به دست هم بدن احتمالا ١٤٠٠ نيز خواهيم ديد

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

من خودم تو شک افتادم از یه جا که ریجن1 برا 3 هفته دیگه میده 1700 بخرم یا نه ؟ نهایت یه بازی هم بتونم براش بخرم چون امشب آخرین مهلتشه و فکر نکنم حالا حالاها قیمتش پایین بیاد ، من خودم به بقیه میگفتم پیش خرید نکنن ولی این وب مطمئن هست و تصمیم گرفتم اینکارو بکنم آیا صد درصد امکانش هست تا 1 ماه دیگه به این قیمت برسه ؟ یا جایی میشناسید ارزون تر داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or