S1NA کاربر سایت Aug 22, 2010 #31 ديد اين تاپيک داره خاک ميخوره گفتم حيفه ..... بچه ها کی آخرين قيمت Samsung Jet & Sony Ericsson Vivaz Pro رو داره ؟؟
ديد اين تاپيک داره خاک ميخوره گفتم حيفه ..... بچه ها کی آخرين قيمت Samsung Jet & Sony Ericsson Vivaz Pro رو داره ؟؟
M mehdi709 کاربر سایت Aug 23, 2010 #32 نوشته شده توسط S1NA: ديد اين تاپيک داره خاک ميخوره گفتم حيفه ..... بچه ها کی آخرين قيمت Samsung Jet & Sony Ericsson Vivaz Pro رو داره ؟؟ بیشتر... vivaz pro=341000 T
نوشته شده توسط S1NA: ديد اين تاپيک داره خاک ميخوره گفتم حيفه ..... بچه ها کی آخرين قيمت Samsung Jet & Sony Ericsson Vivaz Pro رو داره ؟؟ بیشتر... vivaz pro=341000 T
S1NA کاربر سایت Aug 24, 2010 #33 اين Vivaz Pro رو 330 هم قيمت گرفتم ... حالا يه سؤال وقتی آکش 330 باشه ، دست دومش چند می ارزه ؟؟ کسی قيمت Diamound1 رو نداره ؟؟
اين Vivaz Pro رو 330 هم قيمت گرفتم ... حالا يه سؤال وقتی آکش 330 باشه ، دست دومش چند می ارزه ؟؟ کسی قيمت Diamound1 رو نداره ؟؟
AYARAN کاربر سایت Aug 24, 2010 #34 نوشته شده توسط S1NA: اين Vivaz Pro رو 330 هم قيمت گرفتم ... حالا يه سؤال وقتی آکش 330 باشه ، دست دومش چند می ارزه ؟؟ کسی قيمت Diamound1 رو نداره ؟؟ بیشتر... دسته 2 نزدیکه 250 اینطوراست.Diamound1 هم که دیگه اصلا نوش نیست.مگه اینکه یه چند تا دونه باشه که من فقط یدونه تو پایتخت دیدم نوشو سینا جان
نوشته شده توسط S1NA: اين Vivaz Pro رو 330 هم قيمت گرفتم ... حالا يه سؤال وقتی آکش 330 باشه ، دست دومش چند می ارزه ؟؟ کسی قيمت Diamound1 رو نداره ؟؟ بیشتر... دسته 2 نزدیکه 250 اینطوراست.Diamound1 هم که دیگه اصلا نوش نیست.مگه اینکه یه چند تا دونه باشه که من فقط یدونه تو پایتخت دیدم نوشو سینا جان
S1NA کاربر سایت Aug 24, 2010 #35 نوشته شده توسط AYARAN: دسته 2 نزدیکه 250 اینطوراست.Diamound1 هم که دیگه اصلا نوش نیست.مگه اینکه یه چند تا دونه باشه که من فقط یدونه تو پایتخت دیدم نوشو سینا جان بیشتر... آره پويا جون ميدونم نوش خيلی سخت گير ميآد .... دست دومش چند گير ميآد ؟؟؟
نوشته شده توسط AYARAN: دسته 2 نزدیکه 250 اینطوراست.Diamound1 هم که دیگه اصلا نوش نیست.مگه اینکه یه چند تا دونه باشه که من فقط یدونه تو پایتخت دیدم نوشو سینا جان بیشتر... آره پويا جون ميدونم نوش خيلی سخت گير ميآد .... دست دومش چند گير ميآد ؟؟؟
AYARAN کاربر سایت Aug 24, 2010 #36 نوشته شده توسط S1NA: آره پويا جون ميدونم نوش خيلی سخت گير ميآد .... دست دومش چند گير ميآد ؟؟؟ بیشتر... اوایل تابستون یکی از بچه ها یه دسته 2 سفید خیلی تمیزشو خرید 220 تومن.
نوشته شده توسط S1NA: آره پويا جون ميدونم نوش خيلی سخت گير ميآد .... دست دومش چند گير ميآد ؟؟؟ بیشتر... اوایل تابستون یکی از بچه ها یه دسته 2 سفید خیلی تمیزشو خرید 220 تومن.
Zalamen کاربر سایت Jun 27, 2011 #38 نوشته شده توسط baba shah: سلام دوستان گوشی HTC Wildfire خوبه؟قیمت؟ بیشتر... نه اصلا ارزش نداره بخری.قیمتش هم باید حدود 260-270 باشه.
نوشته شده توسط baba shah: سلام دوستان گوشی HTC Wildfire خوبه؟قیمت؟ بیشتر... نه اصلا ارزش نداره بخری.قیمتش هم باید حدود 260-270 باشه.
amirme کاربر سایت Jul 8, 2011 #40 سلام می خوام یه گوشی از امریکا بگیرم برای اینکه بتونم اینجا ازش استفاده کنم باید چی کار کنم؟
Download off کاربر سایت Jul 9, 2011 #41 نوشته شده توسط amirme: سلام می خوام یه گوشی از امریکا بگیرم برای اینکه بتونم اینجا ازش استفاده کنم باید چی کار کنم؟ بیشتر... برند گوشی چیه؟ فقط حتمآ آنلاک فکتوری بیارید که اینجا سیم کارت میذاری بهت آنتن بده. (اکثرا گوشی های امریکا لاک اپراتور AT&T هستن) حتمآ انلاک فکتوری بیارید
نوشته شده توسط amirme: سلام می خوام یه گوشی از امریکا بگیرم برای اینکه بتونم اینجا ازش استفاده کنم باید چی کار کنم؟ بیشتر... برند گوشی چیه؟ فقط حتمآ آنلاک فکتوری بیارید که اینجا سیم کارت میذاری بهت آنتن بده. (اکثرا گوشی های امریکا لاک اپراتور AT&T هستن) حتمآ انلاک فکتوری بیارید