قیمت روز موبایل

help

سلام دوستان من می خواستم ببینم که بین Iphone , C905 , M8800 کدوم رو بگیرم. قیمتش رو هم میشه بگید.

دوست من من 2تاشو استفاده کردم!
iphone 2g & iphone 3g این دوتا گوشی عالی هستن!:love:
3g البته بهتره و کاملتره!در همه لحاظ باتری و ........خوشگلترم هست!:blushing:

c905 خبری ندارم!

m880 هم قشنگه اما یک مشکلاتی داره!وایرلس نداره !
:cheesygri
اگه بتونی صبر کنی گوشیهای جدیدی داره میاد که هم قیمتها رو با اومدنشون کم میکنه هم
میتونی انتخاب بهتری داشته باشی:biggrin1:
هرچند میگم لمسیم مزایا و مشکلات خودش رو داره!

من خودم الان e63 گرفتم باور کن هم باطریش.هم صفحه کلیدش.بعد این همه گوشی
اما انتخواب با خودته!در ضمن احتمال داره iphone shift بیاد که صفحه کلید هم داره!

ممنون دستت در نکنه. فقط میشه یه توضیح بدی که فرق Iphone با Ipod چیه و کدوم مدلش بهتره و قیمت که از همه مهمتره.

چه ربطی دارن ؟!!!! آی فون گوشیه موبایله و آی پاد دستگاه پخش موسیقی . البته توی گوشی آی فون از نرم افزار آی پاد استفاده شده که بسیار با کیفیته .
در مورد اون گوشیا هم که گفتی راستش همشون یه جورایی با هم فرق دارن شما باید ببینی از گوشی چه انتظاراتی داری . مخوای عکس بگیری c905 میخوای برنامه نصب کنی و صفحه تاچ دوست داری باید ایفون بگیری و ...
ایفون حدود 750 تومنه .
c 905 حدود 450 تومنه .
8800 هم حدودا 420 تومن.

سلام
htc tuch pro گوشيه خوبيه ؟
من الان حدودا پول دياموند دارم , مي ارزه جمع كنم تاچ پرو بگيرم ؟

به هیچ وجه ارزش پول اضافه دادن واسه کیبورد رو نداره . اگه قصد خرید ویندوز موبایل رو دارید من دایموند و x1 رو بهت پیشنهاد میکنم . x1 گوشی خیلی خوبیه . دوربینش بهتر از دایمونده . کیبورد داره . اندازه صفحش 0/2 اینچ از دایموند بزرگتره و البته رم بالاتری نسبت به دایموند داره .البته دایموند هم گوشی بسیار خوبیه ولی با توجه به افت شدید قیمت x1 خریدش منطقی تر بنظر میرسه .

بلاخره پول htc touchpro جمع شد . درسته از X1 گرونتره و كارايي مناسبي دارن ولي من از ظاهر X1 خوشم نيومد . حالا چندتا سوال برام پيش اومد :
گارانتي اصلي مال كدوم شركته ( همون كه نرم افزار Gps تهران رايگان ميده )
از كجا بخرم بهتره
قبل عيد بگيرم يا بعد عيد ( احتمال ارزونتر شدنش هست ؟)

سلام دوستان من یه n73 دارم میخواهم بفروشمش و 1 سال هم واسم کار کرده و موزیکال هم هست به نظرتون چقدر میبرنش و یه گوشی خوب و جدید هم بهم معرفی کنید که با گذاشتن 50000 تومن روی اون پول بخرم

بلاخره پول htc touchpro جمع شد . درسته از X1 گرونتره و كارايي مناسبي دارن ولي من از ظاهر X1 خوشم نيومد . حالا چندتا سوال برام پيش اومد :
گارانتي اصلي مال كدوم شركته ( همون كه نرم افزار Gps تهران رايگان ميده )
از كجا بخرم بهتره
قبل عيد بگيرم يا بعد عيد ( احتمال ارزونتر شدنش هست ؟)

گارانتی پرشین تلکام . خودشون نمایندگی دارن هم توی علا الدین و هم میدان ولیعصر . ولی از من میشنوی پرو نخر ارزش پولشو نداره . دایموند انتخاب عاقلانه تریه . البته تا بعد از عید صبر کن احتمالا قیمتا شکسته میشن مخصوصا اینکه تعرفه میخواد پایین بیاد .

الان قیمتِ 5800 چند شده؟ لطفا نرید از این سایت ها برام قیمت در بیارید خودم بهتر بلدم از این کارا;)

بدون گارانتی 350 تومن و با گارنتی بین 70 تا 100 تومن گرونتر .

بچه ها کسی قیمت N96 رو میدونه بدونه گارانتی و این حرفا:biggrin1:

520 تومن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or