قروش ps3 slim 160 با یه بازی به قیمت 420 ت
بچه به نظرتون این کنسول با این قیمت اولیه میارزه؟؟؟؟ چون قصدم جدیه
نه 320 گیگ داده به نظر خودم توی این آشفته بازار خوب داد چون همه توی شیراز مشکی رو میگن 550 الا 590 دیگه به دزد بودنشون بستگی داره البیته یک دونه هم killzone 3 برام آوورد 35 تومن برای همین اجرای بازی های کپی ولی خداییش خودم فکر میکنم آدم درستی بود چون اولا دستگاه را خودش اصرار کرد که سفید بردار بهتره دوما پلم هم بود نمیشه گفت تقلبی بوده تازه میگفت این سفیدا 10 تومن گرون تر میدن ولی من همین قدر میدم خلاصه فکر کنم حسابی باهام تا اومد
سلام به همگی....
من قصد خرید یه ps3 40g دارم دست دو هم هست....چه قیمتی بگیرم خوبه!؟ من 260 قیمت دادم.
عزیز جان بعضی از جاها دسته های کپی که مثل دسته اصلی هستن را به جای دسته اصلی به مردم میندازن ولی فروشگاه نیما فروشگاه با سابقه ای هست و همیشه جنس های اصلی به مردم ارائه میده و فروشندهاش همگی با انصاف هستن و از این کارهای که بعضی از فروشگاهای دیگه انجام میدن را مرتکب نمیشن و میتونید با خیال راحت از اونجا خرید کنید.بره بده بابا هر کنسول 50 تومن داره زیاد میده
با لوازم اورجینال یعنی چی ؟ بقیه مگه لوازمشون کپیه ؟
عزیز جان بعضی از جاها دسته های کپی که مثل دسته اصلی هستن را به جای دسته اصلی به مردم میندازن ولی فروشگاه نیما فروشگاه با سابقه ای هست و همیشه جنس های اصلی به مردم ارائه میده و فروشندهاش همگی با انصاف هستن و از این کارهای که بعضی از فروشگاهای دیگه انجام میدن را مرتکب نمیشن و میتونید با خیال راحت از اونجا خرید کنید.
یکی لطف میکنه قیمت 160 و 320 رو بزاره؟