قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید من میخواستم بدونم که قیمت ps3 250 گیگ همراه با دسته موو در دبی چند درهمه؟ حالا شاید بگید این سوال مربوط به این تابیک نیست ولی من در تابیک خودش سوال کردم ولی کسی جوابم نداد

لیست قیمت فروشگاه نیما :
کنسول بازی(PlayStation3 (320GB Bundle PSmove با لوازم اورجینال : 680.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (320GB با لوازم اورجینال : 530.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (160GB با لوازم اورجینال : 490.000 هزار تومان

ببخشید من میخواستم بدونم که قیمت ps3 250 گیگ همراه با دسته موو در دبی چند درهمه؟ حالا شاید بگید این سوال مربوط به این تابیک نیست ولی من در تابیک خودش سوال کردم ولی کسی جوابم نداد

من چند وقت پیش دبی بودم. شما قیمت جهانیش رو ضربدر نرخ جهانی دلارش بکن یه مقداری بهش اضافه کن. در حد ۱۰ تومن.

:((بچه ها البته یه مطلبی را هم خدمتتون عرض کنم من خودم فروشگاهمون تو توپخانه هستش ولی یکی از مسائلی که برای گرونی دستگاه هستش این است که دستگاههای جدید فعلاً کپی خور نمیشوند ................. و مطلب خیلی مهم دیگر هم سر گران شدن قیمت دلار و درهم در بازار هستش ......... و مسئله بعدی هم بحث تحریم بودن کشور ایران هستش بخاطر همین داستان قیمتها سرسام آور شدن ......... و باید فعلاً صبر کرد ...............:-$

لیست قیمت فروشگاه نیما :
کنسول بازی(PlayStation3 (320GB Bundle PSmove با لوازم اورجینال : 680.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (320GB با لوازم اورجینال : 530.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (160GB با لوازم اورجینال : 490.000 هزار تومان

هر کنسول 50 تومن داره زیاد میده
با لوازم اورجینال یعنی چی ؟ بقیه مگه لوازمشون کپیه ؟

Last edited by a moderator:
هر کنسول 50 تومن داره زیاد میده
با لوازم اورجینال یعنی چی ؟ بقیه مگه لوازمشون کپیه ؟

بله دقیقا ایشون حرفشون درسته. فروشنده ها میگن لوازمشون اورجیناله. یعنی چی آخه؟ بقیه کپین؟ درجه ۵۰ ان؟

هر جا سر زدم شما اسپم دادی بس نیست ؟

دوست عزیز کجای سایت نوشته که نظر دادن خلاف قوانینه؟ شما مگه مدیر سایت هستی که تشخیص میدی ایشون اسپم دادن؟

Last edited by a moderator:
من فکر میکنم کنترلر میتونه غیر ارجینال باشه حداقل. که بعضی فروشنده ها دریغ نمیکنن از این فرصت و غیر ارجینال رو به بعضی خریداران به جای اصلی مبدن.

اگه ایشون 50 تومن ارزون تر سراغ داره من خریدارم عمده خوب معلومه داره حرف نادرستی میزنه دیگه

من فکر میکنم کنترلر میتونه غیر ارجینال باشه حداقل. که بعضی فروشنده ها دریغ نمیکنن از این فرصت و غیر ارجینال رو به بعضی خریداران به جای اصلی مبدن.

آخه داداش من چند تا فروشنده میتونن این کارو بکنن؟ اصلا کنترلر بدون جعبه رو چطوری میتونن بفروشن؟ چی کارش میتونن بکنن؟ :d

اگه ایشون 50 تومن ارزون تر سراغ داره من خریدارم عمده خوب معلومه داره حرف نادرستی میزنه دیگه

440 - 450 قیمت اصلی این کنسول الان تو بازاره . کسی که میده 490 داره سوء استفاده میکنه و میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره
کاش اینجا هم مثل آمریکا بود که هیچ کس نمی تونست 5-6 دلار هم اینور اونور کنه

440 - 450 قیمت اصلی این کنسول الان تو بازاره . کسی که میده 490 داره سوء استفاده میکنه و میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره
کاش اینجا هم مثل آمریکا بود که هیچ کس نمی تونست 5-6 دلار هم اینور اونور کنه

کاملا تایید میشه 495 قیمت کنسول 320 گیگ هست
160 گیگ هنوز 440 تومن هست

دوستان عزیزم من خودم به شخصه خدمتتون عرض کنم که با این وضع الان دلار و درهم باید قیمت دستگاه ها بالا برود و چیز غیر عادی نیستش ...... و قیمت همین الان کنسول ها در تاریخ 29/10/1390 کنسول 320 گیگ اسلیم 535.000 تومان هستش و مدل 160 گیگ اسلیم هم 465.000 تومان هستش تازه یه چیز جالب هم این هستش که الان این قیمتهایی که دارن میدن با این وضعیت نرخ ارز قیمتها مناسب هستش و خود شما دوستان عزیز حساب بفرمائید همین الان اگر بخواهید جنس از دبی یا انگلیس یا محدوده اروپا بخواهید جنس بخرید و بخواهید وارد کنید خیلی بالاتر از این حرفها پای مردم میافتد و چون کاسبها فعلاً خرید قبلی دارن راحت دارند جنساشون را میفروشند ............. و مطمعن باشید که مجدداً بخواهند خرید کنند از خارج از کشور قیمتها خیلی بالاتر میروند .............. بعد منظور بنده هم از لوازم اورجینال تمام لوازم پک کنسول هستش و یکی از مطالبش میتواند همون دسته باشد که عوض میکنند ولی شماها شاید بدانید که خیلی از جاها همون کابل USB اورجینال را عوض میکنند یا همون کابل AV دستگاه رو ولی مطمعن باشید با این کل کلی که در بازار تهران سر قیمت هستش و برای فروختن جنس های خودشان برای یک مقدار پائین آوردن قیمت جنس مجبورند که از سر و ته جنس بزنند ..... و مطلب دیگه هم که خیلی مهم هستش الان در حال حاضر کنسولهای PlayStation Slim های جدید به صورت Refer هستند و به صورت آکبند واقعی نیستند و براشون تو خود ایران کارتون میسازند به قیمت 5.000 تومان و به قیمت آکبند و به اسم آکبند دارند میفروشند ........... ولی منظر کلی حرفهای بنده این هستش که دوستان عزیز از هر جایی که میخواهید کنسول تهیه بفرمائید خدمت فروشنده بفرمائید که اولن به شرط اورجینال بودن خرید کنید و ثانیاً اینکه حتماً بهشون بفرمائید که تو فاکتورتون بنویسند که اورجینال هستش جنس ..............

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or