morteza 76
کاربر سایت
اره هستش ولی همش ریفر هستند که من بهت توصیه می کنم نگیری قیمتش هم فکر کنم باید350تا400 تومان الان شده باشهالان کنسول فت 40 گیگ فت یافت میشه اگه آره قیمتش چنده...
اره هستش ولی همش ریفر هستند که من بهت توصیه می کنم نگیری قیمتش هم فکر کنم باید350تا400 تومان الان شده باشهالان کنسول فت 40 گیگ فت یافت میشه اگه آره قیمتش چنده...
فقط فت ریفر (تعمیر شده توسط کارخانه) یافت میشهالان کنسول فت 40 گیگ فت یافت میشه اگه آره قیمتش چنده...
اگه میخوای فیلم هم ببینی، فقط باید ریجیون 2 بگیری، اما اگه فقط واسه بازی میخوای همون هم کارتو راه میندازهسلام امروز خواستم برم یه دونه پی اس تری بگیرم به چندتا نکته توجه کردم دیدم که دستگاه ریجیون 3 هستش و NTSC هستش و در شهر اصلا pal گیر نمیاد بخوام بخرم ریجیون چند خوبه ایا همین NTSC هم خوبه بگیرم
ps3 slime 320 gb
تورو خدا سریع کمکم کنید میخوام بگیرم
پس داستان این NTSC و پال PAL چی؟؟ اینا مهم نیست؟؟؟
بله یافت میشه فقط بیاد مواظب باشی که دستگاه رفریر شده نباشه...الان کنسول فت 40 گیگ فت یافت میشه اگه آره قیمتش چنده...
در مورد PS3 ریجن وقتی مهم میشه که بخوای باهاش CD و DVD اصل اجرا کنی مثل فیلم و یا بازی های قدیمی PS1 و PS2 یا بخوای Blu-ray اصلی نگاه کنی که باز ریجن کنسولت مهمهپس داستان این NTSC و پال PAL چی؟؟ اینا مهم نیست؟؟؟
ارجینالش نو در میاد بالای 60 تومانبچه ها دسته dual 3 چنده ارجینالش و غیر ارجینالش؟
اخری دستگاهی که فت 80 گیگ بود که خودم داشتم و فروختم همراه با کپی خورش در امد 250 تومان ردش کردمسلام
یه فت 40 قدیمی آک تو شهرستان پیدا کردم.فکر کنم کپی هم بشه.حالا اگه کپی بشه قیمت مناسب چنده اگه هم کپی نشه چند؟ فروشنده تو باغ نیست قیمت های پرتو پلا میده .لطفا راهنمایی کنید.ضمنا مطمئنم ریفر نیست .ممنون
گفتم دستگاه اکه ومن هم خریدارم فروشنده نیستم .لطفا پاسخ دهید و راهنمایی کنید.سلام
یه فت 40 قدیمی آک تو شهرستان پیدا کردم.فکر کنم کپی هم بشه.حالا اگه کپی بشه قیمت مناسب چنده اگه هم کپی نشه چند؟ فروشنده تو باغ نیست قیمت های پرتو پلا میده .لطفا راهنمایی کنید.ضمنا مطمئنم ریفر نیست .ممنون