پیرو حرفت ما ام 320 گیگ گرفتیم 425 لذتشو بردیم:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
قیمت $ بالا رفته.lol آخه واسه چی این همه گرون شده ؟ داستان چیه؟
اخه فقط خرج كپي خور شدن كه نيست الان ديگه سوني كنسولي با فريمور3.55يا به پايين تولید نمی کنه به همین علت دیگه پيدا نمي شه براي همين فروشنه ها به علت كمياب شدن قيمت ها رو بالا بردنچرا بین قیمتهای کپی خور و اورجینال اینهمه اختلاف وجود داره ؟
مگه خرج کپی خور شدن چقدره ؟
من همه چیز رو متوجه شدم، به غیر از فریمور. فریمور نرمافزاره ؟ یه قطعه است ؟ سخت افزاره ؟ چیه ؟ میشه عوضش کرد یا نه ؟اخه فقط خرج كپي خور شدن كه نيست الان ديگه سوني كنسولي با فريمور3.55يا به پايين پيدا نمي شه براي همين فروشنه ها به علت كمياب شدن قيمت ها رو بالا بردن
نه داداش اک نیستدوستان ps3 fat 160gb اک 420 تومن خوبه بگیرم؟؟اصلا اینا واقعا اک هستن؟؟یا...
طرف میگه اینا ته مونده های بازاره و...نه داداش اک نیست
کلا عزیز پایتخت قیمتاش خیلی بالاستدو روز پیش، slim 160 کپی خور: تو جمهوری 505 تا 510 قیمت گرفتم.
تو پایتختم از یه جا قیمت کردم 565 گفت.
آخه PlayStation تو ایران نمایندگی داره ؟! ولی تو اون مغازه های سونی که میبینی هست اونا خیلی گرون تر از جاهای دیگه میفروشن !!دوستان ps3 slim 160gb تو نمایندگی های سونی ارزونتره یا گرونتر؟؟قابل هک هستند؟؟
از نمایندگی بگیرم بهتره؟؟
دوستان قیمت ps3 slim 160gb تو پایتخت و توپخونه چقدره؟کسی قیمت داره؟؟
خیلی ساده میگم. تا بیافته.:dمن همه چیز رو متوجه شدم، به غیر از فریمور. فریمور نرمافزاره ؟ یه قطعه است ؟ سخت افزاره ؟ چیه ؟ میشه عوضش کرد یا نه ؟