Heavy.Rain
کاربر سایت
یعنی واقعا ps3 هایی که قابل هک نیستند و فریمورشون بیشتر 3.55 هست بین 440 تا 470 هستند؟؟؟
400-430دوستان الان بخوام یه 250 ps3 که 3.55 و هک هم شده رو بفروشم چند باید بفروشم؟
خب عزيز جان داري تبليغ جنس ميكني بدون در نظر گرفتن قوانين... عضو پرنيوم شو بعد تو بازارچه اين اجناس را بگذار بعد ببين كاري ميتونن بكنن يا نه. از ناظمين به خاطر اسپم معذرت ميخوام.با سلام.
بنده دوست یوزر uncharted3 که با یوزر killzone4 هم وارد سایت می شد هستم.
این فروم دیگه جای بحثی نداره و منم به زودی به این فروم و وب سایت نمیام.
هم یکی میخواد بیاد به هموطناش بیاد و کمکی بکنه میزنن بنش میکنن.
فکر کنم تا الان بازی سنتر شده حکومت نظامی و همه ما مانند گوسفندانی برای چوپان های مان هستیم و نمیشه اظهار نظر کرد.
به نظر شما کجای این متن باعث میشه یه نفر رو بن کرد.
فروش پی اس تری 250 گیگ اسلیم : 460
فروش پی اس تری 320 گیگ باندل موو : 550 تومان.
تحویل آخر تیر ماه و حضوری
به نظر شما کجای این متن باعث میشه که یه نفر رو بن کنن.
واقعا برای این انجمن و ناظران و مدیریت متاسفم.
خب عزيز جان داري تبليغ جنس ميكني بدون در نظر گرفتن قوانين... عضو پرنيوم شو بعد تو بازارچه اين اجناس را بگذار بعد ببين كاري ميتونن بكنن يا نه. از ناظمين به خاطر اسپم معذرت ميخوام.
دوست عزیز دوستم با یوزر uncharted3 عضو پریمیوم بوده و این کارو کرده و اومدن بنش کردن.
به خدا این قوانین بعضی از مواقع بی خود و من دراوردی هست.
حالا منم فردا میام یه سایت میزنم مثل بازی سنتر و برای خودم قانون میذارم.
قانون زور هستش دوست عزیز.
این بر میگرده به اتفاقاتی و مشکلاتی که داشتم ببین عزیز جان
شما تضمینی جهت تهیه جنس می تونسن بدین؟ ایشون که اصلا جنس رو آماده هم ندارن اول جنس ها رو بیارن بعد به صورت شخصی بفروشن نه که میلیونها تومن بیان پول بگیرن بعد بگن پولم گیره لنج نداریم گمرک بستس و در انتها هم جنس ها توقیف شد پول ندارم بدم بهتون انجام این کارها باعث ایجاد مشکل واسه کاربرا میشه بهتره این فروم رو محل بازرگانی و سودجویی نکنیم
سلام
از مدیران عزیز میخوایم که بیان و علت بن شدن ایشون رو توضیح بدن و اگه خرید از ایشان مشکل داره یا سابقه بد قولی دارن یا هر چیز دیگری روشن بشه تا کاربران هم در جریان باشند وگرنه اگه علت بن شدن فقط نحوه ارائه جنس بوده اعلام بشه تا کسانی مثل خود من که قصد خرید داشتیم مطلع بشیم ممنون
شرمنده
من الان چند تا نمتایندگی سونی تو پشت شهرداری زنگ زدم
60گیگ فلت رو گفتند 260 تومان با هک و 4 تا بازی 280 تومان
اسلیم160 رو فکر کنم 360
. 320 اسلیمرو 480 تومان
البته من نمیدونم هارد بیشتر بدرد میخوره یا نه
من یک پی اس 2 دارم
فقط هم باهاش فیفا بازی میکنم
الان هم میخوام این رو بگیرم
تا باهاش بازی کنم و دنبال اینترنت و اینا نیستم و فقط برای بازی میخوام
حالا هر کی اطلاعات داره بگه من چی بگیرم و حواسم به چی باشه تا بهم نندازن و کلاه سرم نره
راستی مشکل چراغ زرد چیه
مرسی از راهنماییتون