گفتن منبع منم منبع رو گذاشتم مگه حتما منبع باید سایت های خارجی باشهبار دیگه پست های تبلیغاتی مشاهده بشه، درجا بن...
با فت کارت راه میفته؟دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!!
دوستان چیکار کنم؟؟ ps3 لازمم:d 10 روز صبر کنم قیمت ها میاد پایین؟؟
یا برم بخرم...
10روز که باید بیشتر صبر کنی ولی قیمت بالاخره پایین میاددارم دیوونه میشم!!!!!!!!!!
دوستان چیکار کنم؟؟ ps3 لازمم:d 10 روز صبر کنم قیمت ها میاد پایین؟؟
یا برم بخرم...
فت 80 گیگ 420 تومنه تازه شنیدم که فت نو گیر نمیاد! ( بیشترشون از این rapair ها است)با فت کارت راه میفته؟
یکی از دوستان داره کنسول 40 اش رو که ظاهرا ریفیر هم نیست میده 270 شاید به دردت بخورهفت 80 گیگ 420 تومنه تازه شنیدم که فت نو گیر نمیاد! ( بیشترشون از این rapair ها است)
بعضی هاشونم تو هک مشکل هنگ و... پیدا میکنن!
من دوستم 2ماه پیش رفت فت 80 گیگ خرید 280 تومن.... اصلا به نظرم صرف نمیکنه فت 420 تومن
من کلی نگفتم که همشون مشکل دارن... اما احتمالش از اسلیم ها بیشتره!من فردا میخواستم برم یه فت 80 گیگ بگیرم اما با این پستی که دوستمون essi10 داد واقعا ترسیدم یعنی اگه کپی کنی مشکل پیدا میکنه اخه خیلی از این کولوپیا یا گیم نتایی همین فتارو کپی کردن بعد اگه از توپخونه بخرم مشکل پیدا میکنه
من نمیدونم شما به چه امیدی به این نگاه میکنی !!این هم منبع http://pardisgame.net/article-5006-احتمال-کاهش-قیمت-PS3-در-Gamescom-2011.html البته هنوز احتمال
به همون امیدی که شما نگاه نمی کنیدمن نمیدونم شما به چه امیدی به این نگاه میکنی !!