قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
hi again !!
من دو هفته اینترنتم قطع بود... تازه امروز وصل شد... ps3 هم هنوز نخریدم !

ولی هیچ کس نگفت تو تهران یا کرج از کجا بخرما !!! جون من یکی یه جای معتبر بگه برم اونجا... :-s

واقعا چه کنم با این همه راهنمایی؟؟؟ :d

جون من هیشکی نمیدونه از کجا بگیرم؟؟!!

واقعا چه کنم با این همه راهنمایی؟؟؟ :d

جون من هیشکی نمیدونه از کجا بگیرم؟؟!!

شما اقا برو از هر کجا که دلت خواست بخر اگر اهواز بودی میگفتمت کجا ولی چون اونجایی و من جای را برات سراغ ندارم برو از هر کی که خواستی بخر ولی هواست باشه که دستگاه نو باشه
پست های قبلی را بخونی دوستان خیلی خوب توصیح دادنه:d

یه اسلیم 250 گیگ فوق العاده تمیز گیر اوردم قیمت 310 میده با یه بازی Red Dead
میارزه بگیرم ؟!!
برا خودمو 2-3 روز پیش فروختم 250 ت یه فت 40 گیگ با دودسته و 2تا بازی!
البته بی جعبه:d

به خاطر اون RDR ارجینالم که شده بگیرش .....

بچه ها .. جون من.. مرگ من ... من بالاخره پولم جور شد... من به خودم هم اعتماد ندارم تو این دوره زمونه :d (شوخی کردما ! ) یه جا تو تهران یا کرج بگین برم ps3 بخرم... حس و حال انداختن بهم ندارم :d یه جا که مطمئن باشم دستگاه اکبنده !

محلش هم مهم نیست.. چه توپخونه باشه چه هر جا دیگه.. اگه تو کرج هم جای مطمئن میشناسین بگین ... من شنبه میخام برم.. تا جمعه شب بهم خبر بدین یه دنیا بوستون میکنم :p

راستی الان دیگه 120 گیر نمیاد؟؟ 250 چنده الان؟؟ دسته چنده؟؟ بازی فیفا 11 چنده؟؟ چه قدر سوال پرسیدما!#:-s

بچه ها .. جون من.. مرگ من ... من بالاخره پولم جور شد... من به خودم هم اعتماد ندارم تو این دوره زمونه :d (شوخی کردما ! ) یه جا تو تهران یا کرج بگین برم ps3 بخرم... حس و حال انداختن بهم ندارم :d یه جا که مطمئن باشم دستگاه اکبنده !

محلش هم مهم نیست.. چه توپخونه باشه چه هر جا دیگه.. اگه تو کرج هم جای مطمئن میشناسین بگین ... من شنبه میخام برم.. تا جمعه شب بهم خبر بدین یه دنیا بوستون میکنم :p

راستی الان دیگه 120 گیر نمیاد؟؟ 250 چنده الان؟؟ دسته چنده؟؟ بازی فیفا 11 چنده؟؟ چه قدر سوال پرسیدما!#:-s
کرج رو نمیدونم ولی تو تهران برو توپخونه و پلمپ دستگاه رو هم خودت باز کن که خیالت راحت باشه و بعدشم همون جا همه چی رو تست کن.....
۱۲۰ هم گیر میاد ولی به چه قیمتی خدا میدونه..۲۵۰ ۴۱۰ به بالا گیر میاد.دسته معمولا ۴۵ تومن به بالا
بازی فیفا رو ۴۰ تومن آکش
مشکلی نیس عوضش بیشتر یاد میگیری :دی
یه توصیه دوستانه:اگه عجله نداری بزارش برا بعد عید که قیمتا بیاد سرجای خودش الان وقته کنسول خریدن نیس مخصوصا پلی اس ۳ که جدیدا کپی خور هم شده

سلام همشهری:d
کرج،میدان آزادگان،برج میلاد،واحد 36A
هم بازی زیاد داره هم اسلیم 120 داره،اگه دوس داشتی بگو با هم بریم:d:x

به نظر شما الان ps3 بخرم یا صبر کنم تا بعد عید ؟ قیمتش حدودا چقدر افت می کنه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or