mh_saniani
کاربر سایت
اگه ایرادی نداره و جعبه هم داره و لوازمش تکمیله مفت میده !یه اسلیم 250 گیگ فوق العاده تمیز گیر اوردم قیمت 310 میده با یه بازی Red Dead
رو هوا بزن !
اگه ایرادی نداره و جعبه هم داره و لوازمش تکمیله مفت میده !یه اسلیم 250 گیگ فوق العاده تمیز گیر اوردم قیمت 310 میده با یه بازی Red Dead
اگه ایرادی نداره و جعبه هم داره و لوازمش تکمیله مفت میده !
رو هوا بزن !
تستش کن ترو تمیز بود .که قیمت خیلی خوبه !اگه ایرادی نداره و جعبه هم داره و لوازمش تکمیله مفت میده !
رو هوا بزن !
hi again !!
من دو هفته اینترنتم قطع بود... تازه امروز وصل شد... ps3 هم هنوز نخریدم !
ولی هیچ کس نگفت تو تهران یا کرج از کجا بخرما !!! جون من یکی یه جای معتبر بگه برم اونجا...
واقعا چه کنم با این همه راهنمایی؟؟؟ :d
جون من هیشکی نمیدونه از کجا بگیرم؟؟!!
الان40 gig slim چنده ؟
120gb گیر نمیاد دیگهاسلیم مگه 40 گیگم داره؟!!
الان فقط 250 و 320 گیر میاد!
320 گیگش با یه بازی 450-60 تومن.
یه اسلیم 250 گیگ فوق العاده تمیز گیر اوردم قیمت 310 میده با یه بازی Red Dead
میارزه بگیرم ؟!!
برا خودمو 2-3 روز پیش فروختم 250 ت یه فت 40 گیگ با دودسته و 2تا بازی!
البته بی جعبه:d
کرج رو نمیدونم ولی تو تهران برو توپخونه و پلمپ دستگاه رو هم خودت باز کن که خیالت راحت باشه و بعدشم همون جا همه چی رو تست کن.....بچه ها .. جون من.. مرگ من ... من بالاخره پولم جور شد... من به خودم هم اعتماد ندارم تو این دوره زمونه :d (شوخی کردما ! ) یه جا تو تهران یا کرج بگین برم ps3 بخرم... حس و حال انداختن بهم ندارم :d یه جا که مطمئن باشم دستگاه اکبنده !
محلش هم مهم نیست.. چه توپخونه باشه چه هر جا دیگه.. اگه تو کرج هم جای مطمئن میشناسین بگین ... من شنبه میخام برم.. تا جمعه شب بهم خبر بدین یه دنیا بوستون میکنم
راستی الان دیگه 120 گیر نمیاد؟؟ 250 چنده الان؟؟ دسته چنده؟؟ بازی فیفا 11 چنده؟؟ چه قدر سوال پرسیدما!#
بچه ها .. جون من.. مرگ من ... من بالاخره پولم جور شد... من به خودم هم اعتماد ندارم تو این دوره زمونه :d (شوخی کردما ! ) یه جا تو تهران یا کرج بگین برم ps3 بخرم... حس و حال انداختن بهم ندارم :d یه جا که مطمئن باشم دستگاه اکبنده !
محلش هم مهم نیست.. چه توپخونه باشه چه هر جا دیگه.. اگه تو کرج هم جای مطمئن میشناسین بگین ... من شنبه میخام برم.. تا جمعه شب بهم خبر بدین یه دنیا بوستون میکنم
راستی الان دیگه 120 گیر نمیاد؟؟ 250 چنده الان؟؟ دسته چنده؟؟ بازی فیفا 11 چنده؟؟ چه قدر سوال پرسیدما!#