قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پسر عموم ps3 رو برای 1 هفته ا زدیشب قرض داده به من..امروز هوی رین رو بازی کردم کف و خون قاطی کردم 23 جور میشه این بازی رو تمام کرد...

می خوام یه ps3 بخرم...الان قیمت 320 گیگ چنده؟ آیا برم بازار ایکسباکس 360 و کینکتمو میخرن ازم؟ آیا باید سری هم بدم؟ یا سر به سر...ایکس باکسم بی نهایت تمیزه 250 گیگ 2 دسته باندل پک فورزا 3 ..رد دست روش نداره تو این 2 سال مثل چشم ازش مافظت کردم کینکتم که هیچی دیگه نزاشتم مگس بشینه روش...

خلاصه راهنمایی کنید ممنون میشم..من کف و خون قاطی کردم برای ps3 هوی رین
....

این که می گید ریجن 3 و ... اینارم اصلا نمیدونم چیه میشه بگید بهترین نوع ps3 کپی خور چیه اسمش..

داداش اگه فردا رفتی این چیزی رو که بهت میگم وردار و چیزه دیگه بغیر از این ور ندار که بهت انداختن:

1.ps3 slim 160
2.یه هارد اکسترنال 500
3.ps3 حتما ریجنش 3 باشه و در جعبه پلمپ
4.یه کابل hdmi ,و به مغازه دار بگو برات تنظیمش کنه
5.ریجن دستگاه 3.55 باشه تا بشه هکش کرد و همونجا هکش رو بریزه(اگه رفتی وایسا و همه مراحل رو نگاه کن که ناقص نره)
6. یه بازیه اورجینال از این 20 تومانی ها( ولی نو باشه بهتره)
7.اگه تمام xbox رو با کینکت بدی باید این هارو بهت بده پس سرت کلاه نره

8. همه وسایل نو باشن و اگه گفت نمیشه بیا بیرون
9 تگه میتونی با یه ادم وارد و اشنا بو بگیر.

دوستان منو راهنمایی کنید

رفتم ps3 فت بخرم کلی 160GB داشت قیمت 450 میداد و میگفت ریفر نیست اکبند هم بودن به نظرتون بگیرم?

دوستان منو راهنمایی کنید

رفتم ps3 فت بخرم کلی 160GB داشت قیمت 450 میداد و میگفت ریفر نیست اکبند هم بودن به نظرتون بگیرم?
جعبش چه شکلی بود روش عکس ps3 عین یه کاور کشیده شده بود روش؟ یا خود جعبه عکس داشت؟
به نظر من فت نگیر ریسکه

بله کاور داشت
اون ریفر بوده الکی بهت گفته ریفر نیست
جعبه ریفر ها یا عکس بازی رو کل جعبه هست و معمولا نوشته 80 گیگ 160 گیگ جلوشونم یه دایره داره که مثلا علامت باید بزنی کدومه
بهتره از یه نفر مطمئن بخری یا اینکه قید ریفرو بزنی

دوستان هر کسی که دستگاه فت جدیدا میخره مطمئن باشه که ریفر هست چون دو سالی میشه تولید این دستگاه ها تمام شده این ریفرها کلا دستگاهای بدی نیستن دستگاهای خراب را برگشت زدن کارخانه دوباره بازسازی کردنش یعنی قطعات قدیم را دور ریختن جاش قطعات جدید گذاشتن..بعد یه راهی که میتونید تشخیص بدید دستگاه ریفر هست ابدیت اون هست که معمولا یا 3 هست یا 3.30 .زیر ابدیت 3.55 بود مطمئنن ریفر هستش.

داداش اگه فردا رفتی این چیزی رو که بهت میگم وردار و چیزه دیگه بغیر از این ور ندار که بهت انداختن:

1.ps3 slim 160
2.یه هارد اکسترنال 500
3.ps3 حتما ریجنش 3 باشه و در جعبه پلمپ
4.یه کابل hdmi ,و به مغازه دار بگو برات تنظیمش کنه
5.ریجن دستگاه 3.55 باشه تا بشه هکش کرد و همونجا هکش رو بریزه(اگه رفتی وایسا و همه مراحل رو نگاه کن که ناقص نره)
6. یه بازیه اورجینال از این 20 تومانی ها( ولی نو باشه بهتره)
7.اگه تمام xbox رو با کینکت بدی باید این هارو بهت بده پس سرت کلاه نره

8. همه وسایل نو باشن و اگه گفت نمیشه بیا بیرون
9 تگه میتونی با یه ادم وارد و اشنا بو بگیر.

آقا ندادن...بجا ی ایکس باکس و کینکت 1 ps3 اسلیم 160 میدادن ....من حتی راضی شده بودم فقط 1 دسته اضافه هم بزاره روش بده...نمیدادن..

5-6 جا هم رفتم...هیچکی قبول نکرد...الان اایکس باکس اسلیم 320 گیگ باندل پک رو 760 هزار تومن میفروختن کینکت هم که 250....

ماله من رو کلا گفت پول بهت 500 تومن میدم یا با یه ps3 slim 160 عوض میکنم..نه دسته اضافه نه چیز اضافه...همین ...منم قبول نمی کردم اومدم بیرون...

ایکس باکس من فت 250 گیگ 2 دسته باندل فورزا 3 با کینکت ..همینارو بخوام بخرم نزدیک 900 تومن باید بدم یا بیشتر ...

داداش دارن ازت بز خری میکنن
من شیراز هستم :
دوستم رفت یه xbox arcade با کینکت و 30 تا بازی رو داد و یه ps3 slim 160 و یه هارد 500 گرفت ( البته نو )

شما به نظر من همه وسایلت رو تو سایت بفروش (همینجا ) و با پولش که یه 550 تومانی میشه برو و بگیر

راستی از 600 تومان شروع کن .

همچنین باید premuim باشی پس بشو و بفروش و حال کن.

داداش دارن ازت بز خری میکنن
من شیراز هستم :
دوستم رفت یه xbox arcade با کینکت و 30 تا بازی رو داد و یه ps3 slim 160 و یه هارد 500 گرفت ( البته نو )

شما به نظر من همه وسایلت رو تو سایت بفروش (همینجا ) و با پولش که یه 550 تومانی میشه برو و بگیر

راستی از 600 تومان شروع کن .

همچنین باید premuim باشی پس بشو و بفروش و حال کن.

داداش تهران فرق میکنه ...توپخانه همه کاسبن... باورت نمیشه بگم اینقدر ناراحتم...یکی از فروشنده ها ..آخرش گفتم نمی خوام بابا...می گفت 70 تومن سری هم باید بدی تا یه پی اس 3 160 بهت بدم....گفتم نخواستیم بابا...برگشت فش مادر داد...گفت خودتم میدونی من باباتم...گفتم منظورت چیه؟

یقه به یقه شدیم مشتری ها جدامون کردن.....آقا بد حالم گرفتست.....

-------

به علی قسم ایکس باکسه منو ببینید باورتون نمیشه فکر میکنید نوئه...ولی توپخونه خودتونم گفتید بز خرید می کنن...

خوب کردی کوتاه اومدی :

اما اگه من بودم زنگ میزدم دوستام بیان و مغازش رو به اتیش میکشیدم

میدادم همونجا .....

شما هم ناراحت نباش.

همین جا بفروش و بچه های اینجا هم یه 600 تومانی ازت میخرن . بعدش برو و از یه مغازه درست و با اطمینان بخر.

اما همین جا بفروش چون بیرون ازت کم میخرن وسرت کلاه میزارن
الان هم که همه دارن xbox میخرن موقعیت خوبیه واسه فروش .
اما اگه زود نجنبی میخوریم به عید و قیمت ها میره بالا.

---------- نوشته در 12:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

اینجا خوبیش اینه که ps3 160 gig رو میدن 440 تومان و با move یه 510 تومانی میشه . حالا فرق نمیکنه که موو بخوای یا هارد در هر صورت با ps3 میشه 510 تومان

تازه مغازه داراش اگه بمیرند هم توهین نمیکنن

جلوی چشم خودم یه نفر اومد و گفت ps3 میخوام . براش اورد و هک کرد و تنظیم کرد و بازی ریخت . اما مشتری گفت نمیخوام دیگه منصرف شدم.

در جا مغازه دار خداحافظی کرد و ps3 رو گذاشت تو بخش دسته دوم ها

یعنی شما 350 میدادی و یه ps3 نو میبردی.!!!!!!!!!!!!!!

خوب کردی کوتاه اومدی :

میدادم همونجا .....

شما هم ناراحت نباش.

همین جا بفروش و بچه های اینجا هم یه 600 تومانی ازت میخرن . بعدش برو و از یه مغازه درست و با اطمینان بخر.

---------- نوشته در 12:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

اینجا خوبیش اینه که ps3 160 gig رو میدن 440 تومان و با move یه 510 تومانی میشه . حالا فرق نمیکنه که موو بخوای یا هارد در هر صورت با ps3 میشه 510 تومان

جلوی چشم خودم یه نفر اومد و گفت ps3 میخوام . براش اورد و هک کرد و تنظیم کرد و بازی ریخت . اما مشتری گفت نمیخوام دیگه منصرف شدم.

اقا اونجا کجاست؟؟؟مابیایم خرید خیلی خوبه اینطوری باشه:d

خوب کردی کوتاه اومدی :

میدادم همونجا .....

شما هم ناراحت نباش.

دمش گرم آدرس بده ما هم بریم

بچه ها قیمتها به طرز بسیار ناجوانمردانه ای فضایی شده
ps3 160GB
680تومن
ps3 320GB
730تومن
اینجوری باشه فکر کنم تا عید به 1میلیون هم برسه خدا به خیر کنه

آخرین ویرایش:
بچه ها قیمتها به طرز بسیار ناجوانمردانه ای فضایی شدهps3 160GB680تومنps3 320GB730تومن اینجوری باشه فکر کنم تا عید به 1میلیون هم برسه خدا به خیر کنه
1 میلیون برسه تا عید شان آوردیم ولی قیمتی که بهت دادن بالا بوده
160 گیگ 600 320 گیگ 700 قیمت امروزه (همه چی به قیمت توپخونه)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or