قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همگی
هنوز فت توی بازار هست؟
فک کنم دیگه فت غیر ریفر تو بازار نیست؟
همون ریفرش چنده؟

من از یکی 430 خریدم .

فردا زنگ میزنم بهش ببینم بازم همون قیمت داره یا نه بهت میگم سریع بری بخری

550 که 320 اریج خوره . بازی cod bo هم توش هست که میتونی با gt5 تعویض کنی
اگه میشه منم در جریان بذار ممنون میشم

دو تا سوال دارم اول اینکه آیا ps3 در گذشته به این قیمت رسیده بوده؟
دومی هم اینکه بعد از عید قیمت ها در چه وضعی خواهد بود؟:)

دو تا سوال دارم اول اینکه آیا ps3 در گذشته به این قیمت رسیده بوده؟
دومی هم اینکه بعد از عید قیمت ها در چه وضعی خواهد بود؟:)
از فروردین به این ور سیر سعودی به خودش گرفته گرونتر نشه ارزونتر نمیشه

مازیار تو هر روز قیمت میپرسی خو تو که ول کن این ایکس باکس ملعون نیستی :دی

پسر عموم ps3 رو برای 1 هفته ا زدیشب قرض داده به من..امروز هوی رین رو بازی کردم کف و خون قاطی کردم 23 جور میشه این بازی رو تمام کرد...

می خوام یه ps3 بخرم...الان قیمت 320 گیگ چنده؟ آیا برم بازار ایکسباکس 360 و کینکتمو میخرن ازم؟ آیا باید سری هم بدم؟ یا سر به سر...ایکس باکسم بی نهایت تمیزه 250 گیگ 2 دسته باندل پک فورزا 3 ..رد دست روش نداره تو این 2 سال مثل چشم ازش مافظت کردم کینکتم که هیچی دیگه نزاشتم مگس بشینه روش...

خلاصه راهنمایی کنید ممنون میشم..من کف و خون قاطی کردم برای ps3 هوی رین
....

این که می گید ریجن 3 و ... اینارم اصلا نمیدونم چیه میشه بگید بهترین نوع ps3 کپی خور چیه اسمش..

دوستان رفتم ps3 فت بخرم کلی 160GB داشت قیمت 450 میداد و میگفت ریفر نیست اکبند هم بودن به نظرتون بگیرم?

پسر عموم ps3 رو برای 1 هفته ا زدیشب قرض داده به من..امروز هوی رین رو بازی کردم کف و خون قاطی کردم 23 جور میشه این بازی رو تمام کرد...

می خوام یه ps3 بخرم...الان قیمت 320 گیگ چنده؟ آیا برم بازار ایکسباکس 360 و کینکتمو میخرن ازم؟ آیا باید سری هم بدم؟ یا سر به سر...ایکس باکسم بی نهایت تمیزه 250 گیگ 2 دسته باندل پک فورزا 3 ..رد دست روش نداره تو این 2 سال مثل چشم ازش مافظت کردم کینکتم که هیچی دیگه نزاشتم مگس بشینه روش...

خلاصه راهنمایی کنید ممنون میشم..من کف و خون قاطی کردم برای ps3 هوی رین
....

این که می گید ریجن 3 و ... اینارم اصلا نمیدونم چیه میشه بگید بهترین نوع ps3 کپی خور چیه اسمش..
\

من ایکس باکسو جمع کردم فردا دارم میرم بازار ..جان من راهنمای یکنید..=((

فردا رفتم اگر ایکس باکسو کینکت رو بدم 1 دونه پی اس 3 میدن؟

\

من ایکس باکسو جمع کردم فردا دارم میرم بازار ..جان من راهنمای یکنید..=((

فردا رفتم اگر ایکس باکسو کینکت رو بدم 1 دونه پی اس 3 میدن؟

رفتی ps3بگیری فعلا یا شاید تا اخر عمر کنسولت باید قید بازیهای جدید رو بزنی چون از فریمور 3.55که زمستون سال پیش هک شد دیگه فریمورهای جدید هک نشدن .
و بازیها هم شانسکی 2 ماهی دیدی یه دفعه یه بازی فیکس شد.

اگرم میخوای دانگل هک جدید بگیری باید بالای 150بدی برای دانگل هک جدید که اونم نه فاینال فانتزی جدید براش فیکس شده نه ufcجدیده این دانگلم معلوم نیست عاقبتش چی میشه.

از ما گفتن بود بعدا پشیمون نشی.

هر چند من خودم نهش پلی3 رو با ایکس باکس عوض نمیکنم چون من این دستگاه رو بیشتر بخاطر پخش کننده مولتی مدیا{bd player 3d}ا گرفتم نه بازی کردن.

یه شو تایم پلیر داره که تمام فرمتها رو ساپورت میکنه وبا بهترین کیفیت نشون میده حتی فرمتهای فوول اچ دی و3d.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or