قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

میشه این جریان لاک و آنلاک ویتا رو یه توضیح بدید؟ من می خوام ویتا بگیرم این قیمت ها بدون رم هست ؟ ممنون.
ویتای لاک ویتایی هست که روش فقط سیمکارت همون شرکتی که قرار داد داره جواب میده.مثلا ویتا های ریجن 1 فقط سیم کارت های at&t جواب میده ولی ویتای آنلاک هر سیم کارتی روش جواب میده البته با سرعت های ایران خیلیهم فرق نمیکنه
ویتای من که روش یک رم 8 گیگ داشت.ولی دقیق نمیدونم همه مدل ها رم داره یانه

ویتای لاک ویتایی هست که روش فقط سیمکارت همون شرکتی که قرار داد داره جواب میده.مثلا ویتا های ریجن 1 فقط سیم کارت های at&t جواب میده ولی ویتای آنلاک هر سیم کارتی روش جواب میده البته با سرعت های ایران خیلیهم فرق نمیکنه
ویتای من که روش یک رم 8 گیگ داشت.ولی دقیق نمیدونم همه مدل ها رم داره یانه
مرسی رفیق از راهنماییت. با این حساب همون لاک رو بخریم بهتره آخه اصلا به درد ما که تو ایرانیم نمیخوره با این سرعت پایین نت .بازم قیمتش بد نیست من تا 1.300.000 هم شنیده بودم دیگه داشتم نا امید می شدم برای خرید ویتا :(

البته دوستان توجه داشته باشین که رایتل هم هست والبته شاید برای رقابت سرعت بالا تر هم بره

قیمت هم همون طور که فکر میکردم داره میاد پایین البته من فکر میکردم پایین امدنش ار بعد عید شروع شه که خوش بختانه از الان شروع شده

من که بعد عید میگیرم فقط یه چیزی کسی میدونه امکانش هست که یه هکی چیزی برای ویتا های لاک بیاد که که اونا هم آنلاک شن یا نه

یعنی این قضیه لاک و آنلاک نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or