قیمتو نمی دونم ولی رم 4 گیگ هم نخر چون پول حروم کردنه به هیچ دردی نمی خوره مثل اینه که بری یه xbox بخری ولی براش دسته نگیری حتی 8 گیگ هم بدرد نمی خوره .کلا اصلا برا خود vita هم عجله نکن من که خریدم با این قیمت بازی ها تا حالا هیچ استفاده ای ازش نکردم یه ذره صبر کن شاید هم دلار ارزون تر شد هم اینکه قیمت جهانی ش کم بشهکنسول فقط وای فای با رم 4 گیگ چند هست الان؟؟
درسته که ممکنه با ارزون شدن دلار یه کمی از سرش بیفته ولی مطمئن باشید حالا حالاها پایین نمیاد...قیمتو نمی دونم ولی رم 4 گیگ هم نخر چون پول حروم کردنه به هیچ دردی نمی خوره مثل اینه که بری یه xbox بخری ولی براش دسته نگیری حتی 8 گیگ هم بدرد نمی خوره .کلا اصلا برا خود vita هم عجله نکن من که خریدم با این قیمت بازی ها تا حالا هیچ استفاده ای ازش نکردم یه ذره صبر کن شاید هم دلار ارزون تر شد هم اینکه قیمت جهانی ش کم بشه
بنظر من نفروش یه HD TV ارزش تجربه ی بازی های جدید رو ویتا رو نداره!الان به نظرتون موقع خوبی برای فروش هست ویتا م رو بفروشم ؟ چند میخرن حدودا مغازه ها با رم 32 گیگ ؟ ( پایین ترین قیمت ممکن که میخرن حداقلش ) شک دارم بفروشمش یا نه آخه میخوام یه مانیتور یا تلویزیون hd واسه ps3 ایم بخرم .
بنظر من نفروش یه HD TV ارزش تجربه ی بازی های جدید رو ویتا رو نداره!
به غیر از کیلزون چیز دیگه ای هم براش میاد؟باحال باشه لطفا
Sent from my ST18i using Tapatalk 2