کاملا با حرفت موافقمبدترین قیمتی که میتونه روز اول باشه 600 تومن هست که به مرور زمان کاهش پیدا میکنه من پیشنهاد میکنم که در روزهای اولیه که ویتا میاد از خریدش منصرف بشید تا یه قیمت پایه پیدا کنه مثل 3d ds خیلی قیمتش افت میکنه .
چند تا اکانت می سازی؟من که چه کپی بشه چه نشه میخرم حالا اگه کپی شد که چه بهتر همون یه آنچارتد با resistanceمی ارزه به خریدنش
اره پس تا اون موقع باید یه دوره فشرده زبان جاپنی هم بری رفیق مگه اینکه 4 ماهه دیگه صبر کنی...
اره راست می گی عنوان تاپیک یه چیزه و بحثی که تو تاپیک می شه یه چیزه دیگست ولی این به من مربوط نمی شه ...... دوستان به جای اینکه بشینید و تریپ پیشگویی بریزید و هی قیمت حدس بزنید و چه می دونم نسراداموس بازی در بیارید بریدبابا به خدا مسابقه تاپیک زنی نیست که شما زدی قیمت ویتا در فروشگاه های مختلف،موضوع تاپیک یه چیز دیگست عنوان تاپیک یه چیز دیگه.
کم کم دارم به این قضیه شک می کنم که دارم فارسی حرف می زنم ..... اخه دوسته من این همه نوشتم که موضوع صحبت مرتبط با تاپیک باشه بعد شما میای می گی قیمتش چنده و کی عرضه می شه .... بابا جان این جا فعلا در مورد راه های پیش خرید بحث می شه قیمت بمونه واسه بعد عرضه ....#خوب قیمتی ازش تو ایران منتشر نکردن ؟کلا چنده؟؟؟؟؟؟تاریخ عرضش کیه؟؟؟؟؟
تو ایران که فکر کنم بحث پیش خرید بی معنی باشه چون تا جایی که میدونم مرجع رسمی ای واسه پیش خرید نیستکم کم دارم به این قضیه شک می کنم که دارم فارسی حرف می زنم ..... اخه دوسته من این همه نوشتم که موضوع صحبت مرتبط با تاپیک باشه بعد شما میای می گی قیمتش چنده و کی عرضه می شه .... بابا جان این جا فعلا در مورد راه های پیش خرید بحث می شه قیمت بمونه واسه بعد عرضه ....#
اخ اخ راست می گی اصلا حواسم به دی سی نبود ممنون ببینم کسی می دونه چرا سایت رسمی دی سی فقط یه تک پیجه .... میگه هر چی می خوای یا بیا تو فیس بوک یا زنگ بزن اما نداشته باشه کارشون:-bدي سي 100% پيش فروش ميكنه البته مثل تلويزيون 3d سوني كه قيمتش 499$ هست و ايشون800 تومن ناقابل دادن:d
اونايي كه اين پولهارو هم دارن خداوكيلي نخرن چون اگه بخرن اينا دفعه هاي بعدي هم همين قيمتهاي فضايي رو ميدن اما اگه كسي نخره قيمت رو متعادل ميدن
اره منم مشکل تک صفحه ای بودن سایتش رو دارم حالا بنظرت خرید از دی سی خوبه چون من تا حالا هیچی ازش نگرفتماخ اخ راست می گی اصلا حواسم به دی سی نبود ممنون ببینم کسی می دونه چرا سایت رسمی دی سی فقط یه تک پیجه .... میگه هر چی می خوای یا بیا تو فیس بوک یا زنگ بزن اما نداشته باشه کارشون:-b
اینا نسخه اروپا رو آوردن که حدوده 410 پونده. اگر پوند رو 1700 حساب کنید، میشه 697000 تومن که تازه این بدون هزینه پست و ایناست. اصلاً قیمتاشون بالا نیست.دي سي 100% پيش فروش ميكنه البته مثل تلويزيون 3d سوني كه قيمتش 499$ هست و ايشون800 تومن ناقابل دادن:d
اونايي كه اين پولهارو هم دارن خداوكيلي نخرن چون اگه بخرن اينا دفعه هاي بعدي هم همين قيمتهاي فضايي رو ميدن اما اگه كسي نخره قيمت رو متعادل ميدن