قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

بابا به خدا مسابقه تاپیک زنی نیست که شما زدی قیمت ویتا در فروشگاه های مختلف،موضوع تاپیک یه چیز دیگست عنوان تاپیک یه چیز دیگه.

در بدترین و افتضاح ترین حالت اگه هر دلار رو 1500تومان فرض کنیم قیمت مدل wifi &3g میشه 450هزار تومن به اضافه هزینه های جانبی مانند حملو نقل و... میشه 500-550 بسته به انصاف فروشنده البته اینا تو بدترین حالته ولی اگه بعضیا جوگیر بشن و بخوان زود بخرن شاید قیمت از اینا هم بالاتر بره من خودم 400تومان کنار گذاشتم واسه مدل wifi

آقای بدترین حالت کلا این کنسول رو چند فرض کردین؟ ویتا قیمت عادیش (با توجه به اینکه باید از اروپا یا دبی وارد ایران شه) حدود 470 wifiـه شه! چجوری شما با دلار 1500 تومن این قیمت رو درآوردی؟

wifi&3gکه 300$هست با فرض دلار 1500تومن معادلش به تومن میشه 450هزار تومان حالا اگه هزینه حمل و نقل بیشتر از 50-60تومن برای هر یک عدد کنسول آب بخوره اونوقت قیمت بیشتر از اینا میشه که بعید میدونم اینطور باشه در ضمن خیلی بعیده که دلار اونموقع به 1500 برسه البته قیمتها هرچقدر هم که گرون باشه با صبر کردن درست میشه و مغازه ها مجبور میشن قیمت ها رو متعادل کنند

بدترین قیمتی که میتونه روز اول باشه 600 تومن هست که به مرور زمان کاهش پیدا میکنه من پیشنهاد میکنم که در روزهای اولیه که ویتا میاد از خریدش منصرف بشید تا یه قیمت پایه پیدا کنه مثل 3d ds خیلی قیمتش افت میکنه .

• Like
Reactions: Mojtabadj88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or