atnn.tk
کاربر سایت
آخه شما تا حالا از من دروغ شنیدید؟!!!!!!!!!!!!!)xراست میگه کجاست ؟؟ شماره تلفن ؟؟

آخه شما تا حالا از من دروغ شنیدید؟!!!!!!!!!!!!!)xراست میگه کجاست ؟؟ شماره تلفن ؟؟

مگه میخوای دفترچه راهنماشو بخونی ؟:d اصلاً بر فرض هم که میخوای بخونی میارزه 10 تومن گرونتر ؟ دیگه چه بیخودی های دیگه ای داره مگه؟خب من هم از http://www.xboxworld.ir/ خریدم ریجن پال رو 260 تومن (مبارکم باشه)
انشا الله فردا دستم میرسه
ریجن J هم میداد 250 که چون همه چیش ژاپنیه نخرین بهتره، از دفترچه راهنماش گرفته تا کاور بازیش (اما بازیش زبان انگلیسی داره و ریجن فری هست) اما در کل بیخوده ریجن J ...![]()
ولله من که خوشم نمیادمگه میخوای دفترچه راهنماشو بخونی ؟:d اصلاً بر فرض هم که میخوای بخونی میارزه 10 تومن گرونتر ؟ دیگه چه بیخودی های دیگه ای داره مگه؟

وا... هیچ چیز مهمی نداره،شما جعبه kinect +بازیش رو میندازی کنار،بقیه بازیها هم که همه چیش انگلیسیه-ولله من که خوشم نمیاد
ولی خودت قضاوت کن همه چیش ژاپنی باشه یک کلمه هم نفهمی...
بـــــــــــــــــلهوا... هیچ چیز مهمی نداره،شما جعبه kinect +بازیش رو میندازی کنار،بقیه بازیها هم که همه چیش انگلیسیه-
خواهشا پول زور میدید،اینجا توجیح نکنید
وا... هیچ چیز مهمی نداره،شما جعبه kinect +بازیش رو میندازی کنار،بقیه بازیها هم که همه چیش انگلیسیه-
خواهشا پول زور میدید،اینجا توجیح نکنید
راست میگه کجاست ؟؟ شماره تلفن ؟؟

من رفتم کینکت بخرم گفت یه مدت صبر کن قیمتش پایین تر میاد ممکنه تا 220 بیاد پایین
البته بازم قابل قبوله چون دبی هم یه چیزی حدود 30 تومن گرون تر از قیمت جهانیه.آخرش تو کشوری مثل ایران همیشه یک مقداری مثلاً 60 تومن گرون تر از بازار جهانی خواهد بود...