marvel_malayer
کاربر سایت
دوستمون راس میگن، دم ملایر گرم که کینکتو میدن 260تومن.قصد تحقیر شخصی رو ندارم اما بهتره بدونن دوستان که ملایر کجاس؟کجای نقشه ایرانه؟از ویکیپدیا آوردم مشخصات ملایرو:
[FONT="]"[FONT="]مَلایـر [/FONT][FONT="]شهری[/FONT][FONT="] است در غرب [/FONT][FONT="]ایران[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]این شهر مرکز [/FONT][FONT="]شهرستان ملایر[/FONT][FONT="]در جنوب شرقی [/FONT][FONT="]استان همدان[/FONT][FONT="] گزارش شده است که دومین شهر بزرگ استان پس از [/FONT][FONT="]همدان، و بزرگترین از لحاظ مساحت و تعداد روستاها و تبعات است[/FONT][FONT="]. جمعیت آن در سال ۱۳۸۵ برابر با ۱۵۳۷۴۸ نفر.[/FONT][/FONT]
البته شاید چون همدان یا همون هگمتانه پایتخت حکومت مادها بوده واسه همین کینکت زودتر به این شهر بسیار بسیار پرجمعیت و استراتژیک کشورمون اومده.شایدم استیو بالمر(رئیس کنونی مایکروسافت) مخصوصا کینکتو فرستاده به این شهر شهیر که از رقیبشون موو پلی استیشن عقب نمونن.به هر حال جایی مثل مازندران من ندیدم کینکت بفروشه فروشگاه یا شخصی.اینهم مطلبی ست اندر لطایف روزگار.

شما خودت تاحالا از اینجا خرید کردی!؟255 تومن/ فروشگاه مطمئنی هست
http://www.xboxworld.ir
البته تا امتحانات تموم نشده بگیری بهتره نظر شخصی منه
خوب داداش شما اگه خیلی نیاز داری و قیمت پایین میخوای همین سونی هست !شما خودت تاحالا از اینجا خرید کردی!؟
دیگه آدم باید مطمعن باشی یکی که تهران نیست مثل من دیدی پول ریخت و کنسول رو براش نفرستادن خیلی نامردیه! :d
دوسته عزیز خیالت راحت باشهشما خودت تاحالا از اینجا خرید کردی!؟
دیگه آدم باید مطمعن باشی یکی که تهران نیست مثل من دیدی پول ریخت و کنسول رو براش نفرستادن خیلی نامردیه! :d

من که تهران نیستم، مشهدم، دردم هم همینهخوب داداش شما اگه خیلی نیاز داری و قیمت پایین میخوای همین سونی هست !
برو بگیر بره !! این قیمت هم من یکی فکر نمیکنم از این پایین تر بیاد !! خیلی بیاد یه 20 تومن دیگه اش میاد پایین !

خب پول بریز به حساب تا برات بفرستن . فروشگاه سونی هم فروشگاه معتبریه . خب من هم تو کازرون زندگی میکنم و پول ریختم حساب برام فرستادن البته من از 360shop.ir خریدم.من که تهران نیستم، مشهدم، دردم هم همینه![]()
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
به دلیل بزرگواری هیچگونه توهینی نمی کنم
به نظر من شما مازندرانی نیستی (می دونم اهل کجایی)
دوست عزیز الان سال 1389 هست نه سال 1300 ببین کینکت اومده الان دارند تمام ایران میفروشن از خواب بیدار شو نمی دونم شاید به x آباد شما نرسیده
اونوقت شما که اینجا نیستی چطور داری از ملایر صحبت می کنی اخه پهلوون مگه ملایر با تهران چقدر فاصله داره مگه زمان قدیمه که بخوان با خر گاری وسیله جا به جا کنن به مغازه دار سفارش میدی 6 ساعت بعد از تهران برات میارن
خداوکیلی منظورت رو از این صحبتها نفهمیدم( به نظرم فقط معلومات زیادت رو رسوندی)
شما خودت تاحالا از اینجا خرید کردی!؟
دیگه آدم باید مطمعن باشی یکی که تهران نیست مثل من دیدی پول ریخت و کنسول رو براش نفرستادن خیلی نامردیه
توپخونه-بین پاساژ افراشته و لباف- فروشگاه سونیمطمئنه 100 درصد من خودمم هم شهرستانی هستم پول ریختم حساب برام فرستاد
ادرس فروشگاه سونی رو یکی به من بده؟
ادرس فروشگاه سونی رو یکی به من بده؟