قیمت انواع PSP در فروشگاه های مختلف ( قیمت روز psp )

سلام دوستان

خریدار یه پی اس پی هستم استوک اما خیلی تمیز و سالم

حتما کپی دائم باشه

اگه ذارید یه عکس از پشت و روش برام به همراه مشخصاتتون ای میل کنید به آدرس:

mreza1364@gmail.com

فقط ای میل کنید و پیام خصوصی ندید
مرسی:cool:

سلام
psp god of war pack چند می ارزه ؟ الان یکی از مغازه ها ( برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم ) داره و 440 میده که چون مموری هم نداره داخل پک سر جمع 500 تومان در میاد !!! می ارزه به نطرتون یا همون 3000 خوبه ؟ یا اصلن دست نگه دارم شاید 3000 یا go کپی خور بشن ؟ لطفا جواب بدین

اگه صبر ایوب داری واستا ولی 3000 هم الان بد نیست فقط مراقبت می خواد که کوپی خورش نپره تازه 3 روز دیگه فریمور جدیدش میاد gen-c دیگه میشه سرور .
و این قیمتی که میگی خیلی خیلی بالاست . من بودم 3000 می خریدم چه بسا که همین الان دارم :biggrin1:

سلام
psp god of war pack چند می ارزه ؟ الان یکی از مغازه ها ( برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم ) داره و 440 میده که چون مموری هم نداره داخل پک سر جمع 500 تومان در میاد !!! می ارزه به نطرتون یا همون 3000 خوبه ؟ یا اصلن دست نگه دارم شاید 3000 یا go کپی خور بشن ؟ لطفا جواب بدین

دوست عزیز

من یه تجربه تلخی از خرید جنس دست دوم دارم برات میگم .شاید در تصمیم گیری برای خرید نو یا دست دو موثر باشه.
منم مثل شما یه psp ظاهرا خیلی تمیز خریدم .از همین پکهای ratchet and clank بود.با یه مموری 4 مگ و ........واقعا ظاهرش تمیز بود.اوائلش خوب کار میکرد و هنوز یکماه نگذشته بود که
کلیدهای جهت دار و یا همون arrow keys شروع کردن به بازی درآوردن .بهترین چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که سریع ردش کنم. من 190 خریده بودمش.نهایتا 170 فروختمش و بجاش یه 3000 خریدم.هنوز بعد از 6 ماه و استفاده مدام آخ هم نگفته و خوب کار میکنه.
با همت گروه GEN و dark alex با cfw هائی که میدن براحتی تمام بازیهای جدید رو بالا میاره و
هیچ مشگلی نداره.
بنظرم بورو یه نوشو بخر و با خیال راحت استفاده کن.

اگه خریدی در زمینه کپی خور شدنش و حتی چگونگی استفاده از cheat , code در بازیها میتونی رو کمک من حساب کنی.

در خدمتم و موفق باشی

سلام

اصلا این اشتباهو نکن ، اگه آک هم باشه این قیمت اصلا نمیارزه........:eek:

اتفاقا دستگاه آکه یعنی میگن حالا هست یا نیست خدا عالمه ولی خودمم دودلم از طرفی کپی دائمه و پکش هم با حاله از طرف دیگه هم قیمتش واقعا :eek: این پکو من از 8 ماه پیش دیده بودم تو مغازه اینا و اون موقع 300 و خورده ای میگفت حالا که وضعه psp اینجوری شده میده این قیمت ( عجب دنیایی شده :-" ) حالا هم که نطر شما و بقیه تاپیکا رو خوندم نظرم بیشتر رو 3000 هست فقط سوالم اینه که 3000 ای که میخوام بخرم باید سری ساخت خاصی باشه ؟ و اینکه به نظرتون از کجا بگیرم بهتره ؟ توپخونه یا پایتخت ؟ من برام 10 تومن بالا پایینش مهم نیست بیشتر می خوام جنسی که میگیرم صحیح سالم باشه کجا رو پیشنهاد میکنید ؟ ممنون

به نظر من psp 2000 کپی دایم معمولی بگیر...........
چون کپی دایم دیگه راحتی...............
فتحی قیمتاش خوبه ، جنساشم خوبه(توپخونه-پاساژ لباف- طبقه پایین)

سلام بچه ها.من میخوام PSP بگیرم ولی هیچی(هیچی به معنای واقعی کلمه) از PSP نمیدونم.اینکه اسلیم بهتره یا فت یا 3000؟ از کرک کردنش هیچی نمیدونم.نمیدونم چطوری کرک میشه چطوری باید آپدیتش کنم.از این فرم ویرهاش و این GEN نمیدونم چی چیو اینا هم هیچی حالیم نمیشه.یه جوانمردی پیدا میشه منو ساپورت اطلاعاتی کنه یا تاپیکی تو همین سایت بهم معرفی کنه؟ بعد یه چیزی! الان قیمت های مدل های مختلفش چنده و کدوم بهتره؟یه وقت بهمون نندازن:biggrin1:
نخندینا!خب PSP نداشتم مسلما هیچی هم ازش نمیدونم دیگه:biggrin1:

psp 1000 آکش پیدا نمیشه ، کپیخور دایمه
psp 2000 آکش اگه پیدا شه حدود 240 تومنه ، کپیخور دایمه ، کیفیت lcd از قبلی یه ذره بالاتره
psp 2000 v3 قیمتشو نمیدونم ولی کپیخور موقته
psp 3000 آکش حدود 170 تونمه ، کپیخور موقته ، کیفیت lcd از دو مدل قبلی بهتره
اگه دستگاه کپیخور موقت باشه هر وقت کامل خاموشش کنی کپیخورش میپره باید دوباره کپیخور کنی که البته کار سختی نیست
psp go که هنوز کپیخور نشده و umd هم نداره ، باید بازیهارو از psn بخری
کپیخور باشه ، میتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی ، ولی اگه کپی خور نباشه باید واسش umd بخری

سلام ببخشید اینجا می پرسم..

یک psp fat دارم کپی خور شده آخرین firmware هم روش هست...یه رم 4 گیگ (شکسته اما کار می کنه)...lcd protector ...قاب psp ....بند و کیف (value pack ) هستش..البته هدفونش رو پیدا نکردم (البته هدفونش که مفت نمی ارزه) به الاوه 7 , 8 تا dvd از بازی های psp
(فکر کنم نزدیکه 3 ساله که دارمش ... البته خیلی خوب ازش نگهداری کردم)

می خوام xbox بخرم گفتم اینو بفروشم ( هر چند که خیلی دوسش دارم :(( )

می خوام به دوستم بفروشم چند بهش بدم که نه من ضرر کنم نه اون؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or