قیمت انواع PSP در فروشگاه های مختلف ( قیمت روز psp )

سلام.خسته نباشید
شاید اینجا جش نباشه اما یک سوال در مورد قیم psp دسته دوم
تقریبا یک psp2000 که 7 ماه کار کرده و یک پیکسل نیم سوز داره و کمی کثیفه رو عید نوروز چقدر می خرن؟
ممنون

سلام.
psp go چنده؟ :biggrin1:
كپي خور ميشه يا نه؟ :biggrin1:

psp-go-hands-on-04.JPG

psp_go_original.jpg

featurepsp4000mock.jpg

سلام دوستان

راستش قصد کردم یه PSP بگیریم!! ولی هیچی از PSP نمیدونم!! یکی از دوستان لطف کنه!! به سوالات مبتدیانه من جواب بده!! :biggrin1:
الان چه مدلهایی وجود داره و قیمت چنده!! و چه تفاوتی باهم دارن؟!!(به جز شکل ظاهری!!:biggrin1:)
این کپی خور بودن یا نبودن چیه و چه فرقی باهم دارن!! یعنی اگه کپی نباشه باید بازیهای اصلی با قیمت بالا بگیریم؟!

ممنون

model 3004 kar karde ro chand bekharam khobe?
آکش حدود 170 تومنه ، حالا بستگی به تمیزی دستگاه داره;)

سلام دوستان

راستش قصد کردم یه PSP بگیریم!! ولی هیچی از PSP نمیدونم!! یکی از دوستان لطف کنه!! به سوالات مبتدیانه من جواب بده!! :biggrin1:
الان چه مدلهایی وجود داره و قیمت چنده!! و چه تفاوتی باهم دارن؟!!(به جز شکل ظاهری!!:biggrin1:)
این کپی خور بودن یا نبودن چیه و چه فرقی باهم دارن!! یعنی اگه کپی نباشه باید بازیهای اصلی با قیمت بالا بگیریم؟!

ممنون
psp 1000 آکش پیدا نمیشه ، کپیخور دایمه
psp 2000 آکش اگه پیدا شه حدود 240 تومنه ، کپیخور دایمه ، کیفیت lcd از قبلی یه ذره بالاتره
psp 2000 v3 قیمتشو نمیدونم ولی کپیخور موقته
psp 3000 آکش حدود 170 تونمه ، کپیخور موقته ، کیفیت lcd از دو مدل قبلی بهتره
اگه دستگاه کپیخور موقت باشه هر وقت کامل خاموشش کنی کپیخورش میپره باید دوباره کپیخور کنی که البته کار سختی نیست
psp go که هنوز کپیخور نشده و umd هم نداره ، باید بازیهارو از psn بخری
کپیخور باشه ، میتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی ، ولی اگه کپی خور نباشه باید واسش umd بخری;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or