قیمت احتمالی PSP2

Hosein M

کاربر سایت
psp26.jpg

با سلام...
جناب Shuhei Yoshida رئیس SCE WWS در گفتگویی بیان کرد که انها از قیمت گذاری PSP2 موسوم به NGP با توجه به تکرار این موضوع(قیمت گذاری مناسب بر روی محصولات این شرکت) در کنفرانس E3 2006به قیمت 599$ اجتناب خواهند کرد.
او این موضوع رو به سایت Game Informer. گفت و ضمنا اضافه کرد که قیمت گذاری یکی از مهم ترین فاکتور ها برای سونی از موقعی که این پروژه(ساخت PSP2) از سال 2008 شروع شده بوده هست.
او چنین میگوید:
قیمت گذاری از اغاز این پروژه یکی از دغدغه های ذهنی ما بوده امیدواریم که با عرضه این دستگاه این قیمت مناسب را بپسندند.
این سخنان از سخنان قبلی SCEE که بیان میکرد این دستگاه قیمتی مناسب دارد پیروی میکند.
منبع

آخرین ویرایش:
اخه خبر منبع داره یه طورایی داره درست میگه با توجه به سخت افزاری که داره .فقط یه cpu armچهار هسته ایش که درمیاد بین 200تا300دلار حالا چیزای دیگش جای خود الان قیمت پر قدرترین گوشی دنیا چنده تو بازار که تازه نصف اینم قدرت نداره؟
سایتها بعضی وقتا برای بازی یا وسیله ای که قیمت و تاریخ عرضه ـش مشخص نیست از این کارا میکنن. مثلآ تاریخ عرضه بازی رو آخرین روز دسامبر میذارن یا قیمت وسیله رو این طوری !
گوشی های موبایل هم قضیه ـشون فرق میکنه. اونجا رقابت به شکل دیگه ای هست ولی توی کنسول های دستی کلآ دو تا رقیب هستن و باید با ویژگی های خودشون و قیمت مناسب با هم رقابت داشته باشن. مطمئن باشین بالای 400 دلار بره فروش اولیه ـش اصلآ جالب نمیشه.

سایتها بعضی وقتا برای بازی یا وسیله ای که قیمت و تاریخ عرضه ـش مشخص نیست از این کارا میکنن. مثلآ تاریخ عرضه بازی رو آخرین روز دسامبر میذارن یا قیمت وسیله رو این طوری !
گوشی های موبایل هم قضیه ـشون فرق میکنه. اونجا رقابت به شکل دیگه ای هست ولی توی کنسول های دستی کلآ دو تا رقیب هستن و باید با ویژگی های خودشون و قیمت مناسب با هم رقابت داشته باشن. مطمئن باشین بالای 400 دلار بره فروش اولیه ـش اصلآ جالب نمیشه.

اخه بحث سر اینه که پردازندها وکلا قطعاتی که داخلش استفاده کردن خیلی گرونه اگر بخواد با این قیمتی که شما میگید بفروشه سونی باید یه چیزی هم از تو جیب بزاره این قیمتی هم که اعلام شده من از دید دیگه نگاه میکنم احتمالا داره این موضوعات مطرح میشه تا سونی قیمت رو بین 500تا 700دلار جا بندازه.

اخه بحث سر اینه که پردازندها وکلا قطعاتی که داخلش استفاده کردن خیلی گرونه اگر بخواد با این قیمتی که شما میگید بفروشه سونی باید یه چیزی هم از تو جیب بزاره این قیمتی هم که اعلام شده من از دید دیگه نگاه میکنم احتمالا داره این موضوعات مطرح میشه تا سونی قیمت رو بین 500تا 700دلار جا بندازه.
خب اصولآ 90% کنسولها توی یکی دو سال اول عرضه (شایدم بیشتر !) ضرر میدن. اون شرکت میاد کنسولش رو با ضرر میفروشه ولی از همون ابتدای کار مشتری بیشتری جذب میکنه تا در آینده از فروش نرم افزاریش سود کنه. الآن اگه سونی قیمت NGP رو بالا بذاره , خیلی ها که فقط میخوان یه کنسول دستی در سال 2011 بگیرن و زیاد دنبال سبک بازی و گرافیک و ... نیستن میرن سراغ 3DS ! خیلی از اطرافیان (مثل پدر و مادر و رفیق و همسر و ... :دی) هم که میخوان برای دوست و آشنا کنسول هدیه بگیرن , مطمئنآ کنسول ارزون تر رو انتخاب میکنن !
هرچند همین الآن هم 3DS ماهها از NGP جلوتر هست و احتمالآ فروش عالی ای میکنه (مثل موفقیت های این چند ساله نینتندو) ولی NGP هم میتونه با قیمت مناسب و همین طور بازیهای مناسب و زیاد برای همه سلیقه ها , رقابت رو داغ تر کنه و شاید حتی یه دفعه از 3DS جلو هم بزنه. فعلآ نمیشه چیزی گفت ولی تنها موردی که مشخصه اینه که قیمتش در بدترین حالت ممکن بالای 400,450 دلار نمیره چون سونی دوست نداره همون ابتدای کار مرگ کنسولش رو ببینه ! :دی

به نظر من هر قیمتی بگذارد نباید به محدوده قیمت PS3 نزدیک بشود.چون اگر قیمت نزدیک باشه در واقع سونی بین دو تا از محصولاتش داره رقابت ایجاد می کنه که این به ضرر خودشه.بالاتر از PS3 هم که به نظر من با توجه به قابلیت های کمترش منطقی نیست.

به نظر من هر قیمتی بگذارد نباید به محدوده قیمت PS3 نزدیک بشود.چون اگر قیمت نزدیک باشه در واقع سونی بین دو تا از محصولاتش داره رقابت ایجاد می کنه که این به ضرر خودشه.بالاتر از PS3 هم که به نظر من با توجه به قابلیت های کمترش منطقی نیست.
اونم مشکلی نیس. یه قابلیت جدید مثل 3D، یخچال همراه یا یه دستگاه پشمک سازی به PS3 اضافه میکنن و 200-300 دلار میبرن رو قیمتش. اونوقت مشکل اختلاف قیمت هم حل میشه

اونم مشکلی نیس. یه قابلیت جدید مثل 3D، یخچال همراه یا یه دستگاه پشمک سازی به PS3 اضافه میکنن و 200-300 دلار میبرن رو قیمتش. اونوقت مشکل اختلاف قیمت هم حل میشه
:)):)):)):))
دمت گرم باحال بود
ولی واقعا بیستر از 300تا نمی ارزه به هر حال یه کنسول دستیه .من به شخصه از کنسول دستی انتظار بازی جذاب دارم نه پر گرافیک چون عملا تو صفحه به اون کوچیکی نمیشه اونطور که باید از دیدن گرافیک لذت برد به نظرم سونی ریسک بزرگی کرده .

ایفون 16gb قیمتش 199$ و 32 gb قیمتش 299$ هست.اینکه میبینید که مثلا اخر کار برات 700 $ در میاد قیمت سیمکار AT&T هست که همراهش باید بخری.
اما ایفون ایفون هست و psp هم psp سیستم عامل ایفون خیلی بیشتر از این حرفا میارزه.
اما قبول دارم سخت افزار قوی ای داره و 299 براش کمه ولی بیش از این فکر نکنم کسی باشه واسه یه کنسول دستی بده...:d

عزیز من چرته این قیمت مگه میخوای ماشین بخری؟

من با آمریکا کار ندارم، تو بقیه کشورها اکه بخوای بدون plan بخری خیلی گرون تر در میاد. برای مثال تو دبی 16gb چیزی حدود 900 دلار قیمت داره.

بهترین حالت :

"299$ در زمان لانچ کنسول | تا زمان اومدن S&L هم میاد روی حدودای 199$ ما هم میخریم"

:d
GBA می خوای بخری که با این همه قابلیت 199 دلار بفروشن :دی؟

من فکر می کنم زیر 350 نیاد... مگه اینکه سونی بخواد مثل اوایل PS3 ضرر بکنه...

• Like
Reactions: FrankinG
GBA می خوای بخری که با این همه قابلیت 199 دلار بفرشون :biggrin1:؟

یعنی من هر چی پست میدم تو رد یابی کن بیا مخالفت کنا :d میگم حدودای 199$ ... در بازه زمانی 2 سال احتمالا 50-100$ میاد پایین !

• Like
Reactions: Trunks
ببینم کسی یادش میاد اون موقع که psp عرضه شد قیمتش چند بود و ps2 چند؟ با یه مقایسه مشابه میشه به یه تخمین قیمت دقیق تری رسید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or