قیمت احتمالی PSP2

Hosein M

کاربر سایت
psp26.jpg

با سلام...
جناب Shuhei Yoshida رئیس SCE WWS در گفتگویی بیان کرد که انها از قیمت گذاری PSP2 موسوم به NGP با توجه به تکرار این موضوع(قیمت گذاری مناسب بر روی محصولات این شرکت) در کنفرانس E3 2006به قیمت 599$ اجتناب خواهند کرد.
او این موضوع رو به سایت Game Informer. گفت و ضمنا اضافه کرد که قیمت گذاری یکی از مهم ترین فاکتور ها برای سونی از موقعی که این پروژه(ساخت PSP2) از سال 2008 شروع شده بوده هست.
او چنین میگوید:
قیمت گذاری از اغاز این پروژه یکی از دغدغه های ذهنی ما بوده امیدواریم که با عرضه این دستگاه این قیمت مناسب را بپسندند.
این سخنان از سخنان قبلی SCEE که بیان میکرد این دستگاه قیمتی مناسب دارد پیروی میکند.
منبع

آخرین ویرایش:
به نظر من هيچ ربطي نداره !
چطوري ميخواي با قيمت كنسول قبلي اينو تخمين بزني؟

رياضيات محض هست ؟ ;)

اتفاقاً خیلی هم ربط داره و بهش میگن تناسب. واسه اینکه شرایط الان درست شبیه شرایط اون موقعست و به این خاطر که شرایط کاملا رقابتیه قیمتا نمیتونه اختلاف زیادی داشته باشه تازه من نگفتم با قیمت کنسول قبلی میخوام قیمت این رو تخمین بزنم. منظور من مقایسه اختلاف قیمت اون دو تا کنسول تو زمان خودشون و تعمیم دادنش به اختلاف قیمت این دو تا کنسول تو این زمانه چون دو تا رویداد کاملا مشابهه

آخرین ویرایش:
قیمتش که به نظر من 349.99$ میشه. ببینید کی گفتم:دی

الحق که میخواستم همینو بگم.....
ولی شما مطمئن باشین که تو ایران بعد از پایین اومدن قیمت تا یه حدی(مثلا یه سال) 500 هزار تومن هم بیشتر میفروشن. اوایل که بیاد شاید یه ملیون تومن!!!!

دیگه بعضیا خیلی جو میدن.499 و 599 و...این عددهارو از کجا میارین!
یذره منطقی فکر کنین میفهمین که محاله سونی همچین خریتی بکنه!الله بختکی که نیست هر چی دوست داشت روش قیمت بزاره.مشتری مداری هست رقابتی هست مثلا....
با توجه به این که حداقل در 2 مدل عرضه میشه فکر میکنم بین 299 تا 399 قیمت گذاری بشه.حالا بسته به مشخصات هر کنسول

آخرین ویرایش:
خب از قرار معلوم قیمت اصلی در اومد و شایعه ها تموم شد
قیمتش به گفته اقای جسی دیونیچ به GamesIndustry.biz بین 300 تا 350 دلار:x
به علت کمبود پست نتونستم تو بخش اخبار بزنم تاپیکشو
منبع

از کی میشه پیش خرید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب از قرار معلوم قیمت اصلی در اومد و شایعه ها تموم شد
قیمتش به گفته اقای جسی دیونیچ به GamesIndustry.biz بین 300 تا 350 دلار
به علت کمبود پست نتونستم تو بخش اخبار بزنم تاپیکشو
چی تموم شد و رفت؟! الکی از خودتون فتوای صادر می کنید
این آقا هم یه کارشناسه که پیش بینی خودش رو مطرح کرده و هیچ چیزی از طرف سونی تایید نشده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or