مطمئنيچند؟اخه من هر دفعه پرسيدم گفت holo نداريم اركيد داريم:confused: اره توليدش محدودهقیمت سایت جهانی مختص به امارات 220 (دقیق) هزار تومان هست!(آرکد رو می گم!)
آقا چرا تو توپ خونه انقدر HALO زیاده؟؟؟؟ هر جا می ری پر شده از HALO!
مگه تولیدش محدود نبود؟
غيره ممكنه جاسپر اومده باشه ميگن pre 60gb بردش يخورده از فالكون ها بهتره تازه اين هم در حده حرفه ولي جاسپر نيستآقا من با یکی(اسمش رو نبر) الان تماس گرفتم گفت پرمیوم های 60 گیگ که میاد مادربورد حتمی جسپر هست و درایور هم احتمال داره لایتون نباشد! و قیمت هم دوروبره 500 هست!
(امید وارم این پست تبلیغات برای کسی نباشه)
آقا من هيچي نميدونم ميخوام 360 بخرم :biggrin1:
يكي به من بگه يه چيز قابل قبول به دوتا دسته چقدر برام ميوفته ؟!!
نه خيلي چرت باشه نه خيلي گرون متعادل چقدر ميشه با نزديك به 550 ميتونم چيزي بخرم؟!به دسته اضافي؟ يا نه؟
مدل الایت بخر عالیه.آقا شايد بد توضيح دادم
من 550 پول دارم ميتونم باهاش يه ايكس باكس بخرم كه شكم درد نداشته باشه ؟ البته قيمت يه دسته هم بياد روش مگه پكش با يه دسته نيست؟
اگه آره چي بخرم ؟ ممنون از كمك
دوست عزیزناراحت نشه.من منظور بدی نداشتم .اولا رجيون نه ريجن دوما كي ريجنه پال رو خراب كرده كه شما شاكي ميشي:confused:
من اركيد ريجنه پال رو گفتم به 300 هم ميرسه چون هم ديدم هم يكي از دوستام تو توپخونه كنسول ميفروشه اون به من گفته هم قيمته جهاني اركيد پال پايين تر از 300 هستش
اركيد تو پاييز به 430 ميرسه:biggrin1:الان اركيد پيكسل ميده 420
اركيد يا پرميوم من پرميوم رو خبر دارم كه عيد به 530 رسيد نه 550
يعني چي فراگير بشه :confused:
اينو درست ميگي
يكي از فاميلايه ما يكي دو هفته پيش شايد بيشتر دبي بود كه قيمته اركيد ريجنه پال اين بود البته يكي از دوستاش با تخفيف با اين قيمت بهش ميداد مثله اينكه قيمت اصلي حدوده220 باشه احتمالا هنوز همين قيمته مگه ميخواي بري دوبي:confused:
آقا شايد بد توضيح دادم
من 550 پول دارم ميتونم باهاش يه ايكس باكس بخرم كه شكم درد نداشته باشه ؟ البته قيمت يه دسته هم بياد روش مگه پكش با يه دسته نيست؟
اگه آره چي بخرم ؟ ممنون از كمك
منظورت از كجا از hufel؟اگه منظورت hufel باشه كه هنوز قيمت تعيين نكرده اگر جايه ديگس بگو كه ما هم بدونيمبرادری که می خوای با 550 XBOX بخری وایستا یکم!
الان می تونی یک الیت با دوتا دسته بگیری 550 ولی یکم واستا!
عزيز من كه تو پست بالا گفتم با اين پول ميتوني بهترين مدل كه الايت باشه بخري دسته هم
بخري اگه تو تهران ساكني جمهوري جاي خوبي است هر چند يه ذره دوره
فقط دقت كن كه مادرش فالكن باشه
موفق باشي اميدوارم از اين كنسول نهايت لذت را ببري
برادری که می خوای با 550 XBOX بخری وایستا یکم!
الان می تونی یک الیت با دوتا دسته بگیری 550 ولی یکم واستا!
چونکه الان تابستونه وقیمت بالا وسط پاییز یا تو زمستون(قبل ازعید)بگیری ارزونتر برات درمیادسلام مرسي عزيز مادر بردش از كجا بايد تشخيص داد ؟!:laughing:
سلام
تا كي واستم ؟1 چرا؟
آقا واستا تو مهر بگیر!سلام مرسي عزيز مادر بردش از كجا بايد تشخيص داد ؟!:laughing:
سلام
تا كي واستم ؟1 چرا؟
راستی من پرمیوم 60 گیگ (تا جند روز دیگه میاد تو بازار) پیشنهاد می دم چون مادربورداش کمی بردشون بهتر شده!آقا واستا تو مهر بگیر!
مادربوردم از تاریخ تولید دستگاه معلوم می شه! اگر برای 2008 باشه حتمی فالکون هست.
تو فروشگاه مجای به تایپیک آقا (مجید و رضا و پیام و بهزاد) یک سری بزن.