قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقا من با یکی(اسمش رو نبر) الان تماس گرفتم گفت پرمیوم های 60 گیگ که میاد مادربورد حتمی جسپر هست و درایور هم احتمال داره لایتون نباشد! و قیمت هم دوروبره 500 هست!
(امید وارم این پست تبلیغات برای کسی نباشه)

قیمت سایت جهانی مختص به امارات 220 (دقیق) هزار تومان هست!(آرکد رو می گم!)
آقا چرا تو توپ خونه انقدر HALO زیاده؟؟؟؟ هر جا می ری پر شده از HALO!
مگه تولیدش محدود نبود؟
مطمئني:eek:چند؟اخه من هر دفعه پرسيدم گفت holo نداريم اركيد داريم:confused: اره توليدش محدوده
آقا من با یکی(اسمش رو نبر) الان تماس گرفتم گفت پرمیوم های 60 گیگ که میاد مادربورد حتمی جسپر هست و درایور هم احتمال داره لایتون نباشد! و قیمت هم دوروبره 500 هست!
(امید وارم این پست تبلیغات برای کسی نباشه)
غيره ممكنه جاسپر اومده باشه ميگن pre 60gb بردش يخورده از فالكون ها بهتره تازه اين هم در حده حرفه ولي جاسپر نيست
فكر كنم pre 60gb همش لايت ان باشه:confused:

آقا من هيچي نميدونم ميخوام 360 بخرم :biggrin1:
يكي به من بگه يه چيز قابل قبول به دوتا دسته چقدر برام ميوفته ؟!!
نه خيلي چرت باشه نه خيلي گرون متعادل چقدر ميشه با نزديك به 550 ميتونم چيزي بخرم؟!يا نه؟

آخرین ویرایش:
آقا من هيچي نميدونم ميخوام 360 بخرم :biggrin1:
يكي به من بگه يه چيز قابل قبول به دوتا دسته چقدر برام ميوفته ؟!!
نه خيلي چرت باشه نه خيلي گرون متعادل چقدر ميشه با نزديك به 550 ميتونم چيزي بخرم؟!به دسته اضافي؟ يا نه؟

دوست عزيز من هر جوري خوندم متوجه نشدم فكر كنم ميگي با 550 تومن چه مدلي ميتوني
بخري با دسته
اگه ميخواي ايكس باكس بخري arcade نخر اين يه نصيحت برو الايت بخر حالشو :cheesygriببر قيمت هايي كه من تو ذهنمه قديمي هستند ولي با550 ميتوني الايت بخري چون شنيدم ارزون
شدند فقط دقت كن با مادر بورد فالكون بخري :cool:

آقا شايد بد توضيح دادم
من 550 پول دارم ميتونم باهاش يه ايكس باكس بخرم كه شكم درد نداشته باشه ؟ البته قيمت يه دسته هم بياد روش مگه پكش با يه دسته نيست؟
اگه آره چي بخرم ؟ ممنون از كمك

آقا شايد بد توضيح دادم
من 550 پول دارم ميتونم باهاش يه ايكس باكس بخرم كه شكم درد نداشته باشه ؟ البته قيمت يه دسته هم بياد روش مگه پكش با يه دسته نيست؟
مدل الایت بخر عالیه.
1 دسته فابریک روش هست.;)

اولا رجيون نه ريجن دوما كي ريجنه پال رو خراب كرده كه شما شاكي ميشي:confused:

من اركيد ريجنه پال رو گفتم به 300 هم ميرسه چون هم ديدم هم يكي از دوستام تو توپخونه كنسول ميفروشه اون به من گفته هم قيمته جهاني اركيد پال پايين تر از 300 هستش
اركيد تو پاييز به 430 ميرسه:biggrin1:الان اركيد پيكسل ميده 420
اركيد يا پرميوم من پرميوم رو خبر دارم كه عيد به 530 رسيد نه 550
يعني چي فراگير بشه :confused:
اينو درست ميگي

يكي از فاميلايه ما يكي دو هفته پيش شايد بيشتر دبي بود كه قيمته اركيد ريجنه پال اين بود البته يكي از دوستاش با تخفيف با اين قيمت بهش ميداد مثله اينكه قيمت اصلي حدوده220 باشه احتمالا هنوز همين قيمته مگه ميخواي بري دوبي:confused:
دوست عزیزناراحت نشه.من منظور بدی نداشتم .
در ضمن در رابطه با فراگیر شدن
شما فکر کنم این رو می دونی که قدرت خرید اکثریت مردم پایین هست ودرحال حاضر خیلی ها هستندکه علاقه به بازی با کنسولهایی مثل 360 و ps3 رودارن ولی نمی تونن اینوسایل روتهیه کنند و طرف به جای اینکه 500 تومان بده 360 بخر 80 هزار تومان میده کارت گرافیک کامپیوترش رو تعویض می کنه و بعد بازی مثل call of duty رو انجام می ده که 100 / کیفیت کنسولی مثل 360 رونداره منظور من اینهست
این وسایل در حال حاضر قدرت خریدبالایی می خواد و زیاد به این شایعات گوش نکن من یک مهندس مکانیک هستم و از گمرگ ایران خیلی چیزها می دونم چون خیلی قطعات صنعتی با دوستانم واردکردم واز آنجایی که به گیم خیلی علاقه دارم وارداین سایت شدم تا چیزیازشمادوستان یادبگیرم

آقا شايد بد توضيح دادم

عزيز من كه تو پست بالا گفتم با اين پول ميتوني بهترين مدل كه الايت باشه بخري دسته هم
بخري اگه:love::cool: تو تهران ساكني جمهوري جاي خوبي است هر چند يه ذره دوره:)
فقط دقت كن كه مادرش فالكن باشه
موفق باشي اميدوارم از اين كنسول نهايت لذت را ببري

آخرین ویرایش:
عزيز من كه تو پست بالا گفتم با اين پول ميتوني بهترين مدل كه الايت باشه بخري دسته هم
بخري اگه:love::cool: تو تهران ساكني جمهوري جاي خوبي است هر چند يه ذره دوره:)
فقط دقت كن كه مادرش فالكن باشه
موفق باشي اميدوارم از اين كنسول نهايت لذت را ببري

سلام مرسي عزيز مادر بردش از كجا بايد تشخيص داد ؟!:laughing:

برادری که می خوای با 550 XBOX بخری وایستا یکم!
الان می تونی یک الیت با دوتا دسته بگیری 550 ولی یکم واستا!

سلام
تا كي واستم ؟1 چرا؟:p

سلام
چونکه الان تابستونه وقیمت بالا وسط پاییز یا تو زمستون(قبل ازعید)بگیری ارزونتر برات درمیاد;)
برای تشخیص مادربورد بیابرو اینجا
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929
ضمنا 360 الیت توصیه میکنم با مادربورد فالکون ;)

سلام
آقا واستا تو مهر بگیر!
مادربوردم از تاریخ تولید دستگاه معلوم می شه! اگر برای 2008 باشه حتمی فالکون هست.
تو فروشگاه مجای به تایپیک آقا (مجید و رضا و پیام و بهزاد) یک سری بزن.

آقا واستا تو مهر بگیر!
مادربوردم از تاریخ تولید دستگاه معلوم می شه! اگر برای 2008 باشه حتمی فالکون هست.
تو فروشگاه مجای به تایپیک آقا (مجید و رضا و پیام و بهزاد) یک سری بزن.
راستی من پرمیوم 60 گیگ (تا جند روز دیگه میاد تو بازار) پیشنهاد می دم چون مادربورداش کمی بردشون بهتر شده!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or