قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

الان دیگه نزدیکه مهره
هر کی میتونه یه قیمت روز از این فروشگاه هی معتبر بگیره.
دمتون گرم.;)
قيمته كنسول هنوز نيومده پايين
نكست جن الان اليت ريجنه پال ميده 550 اركيد ميده 445
پيكسل اليت ريجنه J ميده 600 اركيد هم ميده 420 پال
كنج هم اصلا قيمت ها رو ندونين بهتره
بايد اواسطه پاييز يا زمستان يا بهترين وقت وقته امتحاناته اخره سال كه ديگه قيمته كنسول به اخرين درجه افته خودش ميرسه بخرين كه تا اونموقع به احتماله زياد لايت ان هم كپيخور شده :shrewd:

من نمیدونم این بالا پایین رفته قیمت چیه؟
یه قیمت ثابت بمونه منصفانه هم بشه.نه سیخ بسوزه نه کباب.
هنوز بعد از 3 سال این دستگاه قیمت معلوم نداره...!!!!

من نمیدونم این بالا پایین رفته قیمت چیه؟
یه قیمت ثابت بمونه منصفانه هم بشه.نه سیخ بسوزه نه کباب.
هنوز بعد از 3 سال این دستگاه قیمت معلوم نداره...!!!!
مطمئن باش هيچوقت قيمته معلوم نداره اينجا ايرانه قيمته جهاني زياد معني نداره بخاطره گمركه كالا و انصافه فروشنده كه ديگه تو ايران معنايه خاصي نداره اليت كه الان580 -600 تومنه نزديكه امتحان هايه اخره ساله پارسال تا 400 اومد پايين پس هيچوقت دنباله قيمته ثابت كنسول تو ايران نگرد

بالاخره نوسانات قیمت کنسول نباید تا این حد باشه
همونطور که اقا مهراد خودتون فرمودید اختلاف قیم تا 200 هزار تومن خیلی زیاده در ایام مختلف...

بالاخره نوسانات قیمت کنسول نباید تا این حد باشه
همونطور که اقا مهراد خودتون فرمودید اختلاف قیم تا 200 هزار تومن خیلی زیاده در ایام مختلف...
كلا ايران اينجوريه قيمت پايه نداره مثلا الان اركيد تو دبي ريجن پال 180 يا 200 تومنه ولي الان تو ايران اركيد پايينه 400 پيدا نميكني كاريش نميشه بكني ايرانه ديگه يا بايد با اين قيمتا بسازي يا بايد بري از دبي يا جايي كه قيمتا جهانيه كنسول بخري

بابا این نکست جن و.. همه نامردن خدایی!
از همین آقا پیام یا آقا مجید یا آقا رضا بگیرید خداییش...
این مغازه ها هم از این ها می گیرن...
مثلا نکست جن آرکد رو می ده 445 آقا مجید می ده پرمیوم رو 400!!!!!!!!!

بابا این نکست جن و.. همه نامردن خدایی!
از همین آقا پیام یا آقا مجید یا آقا رضا بگیرید خداییش...
این مغازه ها هم از این ها می گیرن...
مثلا نکست جن آرکد رو می ده 445 آقا مجید می ده پرمیوم رو 400!!!!!!!!!
نميشه بگي نامردن چون كه كنسولاشون رو خودشون نميارن كسايه ديگه براشون ميارن مثلا كسي كه كنسول براي نكست جن مياره و ميفروشه 100درصد يه سودي روش ميكشه و به نكست جن ميفروشه نكست جن هم بخاطره اين كه سود كنه بازم قيمت رو ميكشه بالا و ميشه قيمتي كه الان تو بازاره(اينارو خوده فروشنده نكست جن به من گفته)ولي فروشنده هايي مثله اقا پيام چون مستقيم خودشون كنسول وارد ميكنن فقط سوده اولي رو رويه قيمته كنسول ميكشن بخاطره همين هم اقا مجيد-پيام-رضا-... عرضون تر ميفروشن

سلام . شایدمن این موضوع رو نباید اینجا بگم
ولی خواهش میکنم از دوستان که اینقدرریج ن پال رو خراب نکنند
این ریجیون یک زمانی بد بود اون هم دراول کار 360
ولی الان نمی تونیم بگیم از ریجیون های دیگه بدتر . شما لیست بازیهای نکست جن رو ببینید الان در تمامی بازیهای جدید ریجیون پال ارائه شده و حتی از ntscj هم بهتره

و این می خوام به دوستی بگم که در پستهای قبل نوشتن که قیمت 360 به 300 تومن میرسه .
که همچین چیزی محال عزیز .پائین ترین قیمت ارائه شده برای 360 در بازار از این به بعد زیر 430 هزارتومان نیست و اینهم به خاطرنزدیک شدن به سال تحصیلی هستش وبعدازچند ماه دوباره می یاد بالا
آرکید امسال عید به 550 هزار تومان رسید(max game ) و در عید آینده هم همین طور هست .
کنسولهای 360 و ps3 در ایران هنوز فراگیرنشده و تا زمانی که مثل کنسولی مانند ps2 فراگیر بشه قیمتش
پایین نمی یاد
چون درحال حاضربه خاطرقدرت خرید پایین مردم pc ایستگاه عمومی ( فراگیر گیم ) درایران است

كلا ايران اينجوريه قيمت پايه نداره مثلا الان اركيد تو دبي ريجن پال 180 يا 200 تومنه ولي الان تو ايران اركيد پايينه 400 پيدا نميكني كاريش نميشه بكني ايرانه ديگه يا بايد با اين قيمتا بسازي يا بايد بري از دبي يا جايي كه قيمتا جهانيه كنسول بخري

دوست عزیز شما مطمئنی آرکید رو تو دبی میشه با این قیمت که گفتی گیر آورد؟
منم یه چیزایی راجع به 190 دلار شنیده بودم ولی اگر 100% مطمئن هستی بگو

سلام . شایدمن این موضوع رو نباید اینجا بگم
ولی خواهش میکنم از دوستان که اینقدرریج ن پال رو خراب نکنند
این ریجیون یک زمانی بد بود اون هم دراول کار 360
ولی الان نمی تونیم بگیم از ریجیون های دیگه بدتر . شما لیست بازیهای نکست جن رو ببینید الان در تمامی بازیهای جدید ریجیون پال ارائه شده و حتی از ntscj هم بهتره
اولا رجيون نه ريجن دوما كي ريجنه پال رو خراب كرده كه شما شاكي ميشي:confused:
و این می خوام به دوستی بگم که در پستهای قبل نوشتن که قیمت 360 به 300 تومن میرسه .
که همچین چیزی محال عزیز .پائین ترین قیمت ارائه شده برای 360 در بازار از این به بعد زیر 430 هزارتومان نیست و اینهم به خاطرنزدیک شدن به سال تحصیلی هستش وبعدازچند ماه دوباره می یاد بالا
آرکید امسال عید به 550 هزار تومان رسید(max game ) و در عید آینده هم همین طور هست .
کنسولهای 360 و ps3 در ایران هنوز فراگیرنشده و تا زمانی که مثل کنسولی مانند ps2 فراگیر بشه قیمتش
پایین نمی یاد
چون درحال حاضربه خاطرقدرت خرید پایین مردم pc ایستگاه عمومی ( فراگیر گیم ) درایران است
من اركيد ريجنه پال رو گفتم به 300 هم ميرسه چون هم ديدم هم يكي از دوستام تو توپخونه كنسول ميفروشه اون به من گفته هم قيمته جهاني اركيد پال پايين تر از 300 هستش
اركيد تو پاييز به 430 ميرسه:biggrin1:الان اركيد پيكسل ميده 420
اركيد يا پرميوم من پرميوم رو خبر دارم كه عيد به 530 رسيد نه 550
يعني چي فراگير بشه :confused:
اينو درست ميگي
دوست عزیز شما مطمئنی آرکید رو تو دبی میشه با این قیمت که گفتی گیر آورد؟
منم یه چیزایی راجع به 190 دلار شنیده بودم ولی اگر 100% مطمئن هستی بگو
يكي از فاميلايه ما يكي دو هفته پيش شايد بيشتر دبي بود كه قيمته اركيد ريجنه پال اين بود البته يكي از دوستاش با تخفيف با اين قيمت بهش ميداد مثله اينكه قيمت اصلي حدوده220 باشه احتمالا هنوز همين قيمته مگه ميخواي بري دوبي:confused:

آخرین ویرایش:
قیمت سایت جهانی مختص به امارات 220 (دقیق) هزار تومان هست!(آرکد رو می گم!)
آقا چرا تو توپ خونه انقدر HALO زیاده؟؟؟؟ هر جا می ری پر شده از HALO!
مگه تولیدش محدود نبود؟

سلام
کسی نمیدونه چرا پستهای ما پاک شده؟
طبق قانون شماره 13 , بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری و غیر تجاری مربوط به سايت، وبلاگ شخصی، فروشگاه يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or