قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقا یکی هم جواب منو بده تورو خدا من یه ایکس باکس آرکید جاسپر Lt 3 دارم هارد 60 3 تا دسته با 2 تا Play & Charge Cable کابل کامپوننت کنترل xbox که برای فیلمو - وصل کردن به کامپیوتر هست ( اصل از روی J برداشته شده ) حدودا 120 بازی که همه به LT 3 میخورن ( قدیمی و جدید مثل max pane 3 , fifa13 , cof bo 2 ....) چند بدم خوبه ؟

آقا یکی هم جواب منو بده تورو خدا من یه ایکس باکس آرکید جاسپر Lt 3 دارم هارد 60 3 تا دسته با 2 تا Play & Charge Cable کابل کامپوننت کنترل xbox که برای فیلمو - وصل کردن به کامپیوتر هست ( اصل از روی J برداشته شده ) حدودا 120 بازی که همه به LT 3 میخورن ( قدیمی و جدید مثل max pane 3 , fifa13 , cof bo 2 ....) چند بدم خوبه ؟

با این وسایل تا650 ارزش داره شایدم بیشتر اما کسی با ابین قیمت ازت نمیگیره 2تا از دستهاشو به همراه کل وسایل جانبی جدا بفروش بیشتر سود میکنی چون اگه بخوای همراه دستگاه بفروشی زیاد سود نمیکنی:x

اگه میشه
قیمت تمام مدل های ایکس باکس رو بذارید
بعد یه سوال دیگه الان واسه خرید مناسبه یا صبر کنم تا قیمت پایین بیاد ؟
این قیمت های اهواز بود
اگه میشه قیمت تهران و جاهای دیگه رو بدید لطفا

این قیمت های اهواز بود
اگه میشه قیمت تهران و جاهای دیگه رو بدید لطفا
برادر قیمت ها خیلی متغیره ! شما قیمتت بروزه !؟ تو تهران هرچی هم باشه از اونجا گرونتره ... با این حساب شما از نظری تو پارادایس هستین !

خدا بیامرزه ایکس باکس 500 هزار تومنی رو!
یعنی از 5 شنبه که 1250 بود! یدفعه شد 500 تومن!......... برادر من این قیمتی که شما دادی بانه هم الان این قیمت بهت نمیدن! اونوقت تو اهواز 500 تومن!.........
...........
خواهشا قیمت های بروز بزارین دوستان ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or