قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آخرین به روز رسانی به تاریخ 20/8/1391

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]250 گیگ
[/TD]
[TD]باندل کینکت[/TD]
[TD]کپی شده
[/TD]
[TD]1.260.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]4 گیگ
[/TD]
[TD]باندل کینکت
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD]1.160.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]250 گیگ [/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD] 1.060.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]4 گیگ[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD]960.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین به روز رسانی به تاریخ 22/8/1391

[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]250 گیگ
[/TD]
[TD]باندل کینکت[/TD]
[TD]کپی شده
[/TD]
[TD]1.270.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]4 گیگ
[/TD]
[TD]باندل کینکت
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD]1.150.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]250 گیگ [/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD] 1.000.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ایکس باکس 360 اسلیم
[/TD]
[TD]4 گیگ[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]کپی شده[/TD]
[TD]920.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]کینکت[/TD]
[TD]بدون آداپتور[/TD]
[TD]بازی اورجینال (Kinect Adventures)
[/TD]
[TD]280.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]کینکت
[/TD]
[TD]با آداپتور
[/TD]
[TD]بازی اورجینال (Kinect Adventures)
[/TD]
[TD]300.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان کسی تا به حال 360 باندل halo 4 دیده تو بازاز؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟
قشنگترین کنسولی هست که تا به حال دیدم
.
.
من ایران ندیدم تو بازار راستیتش ولی خیلی گرونتره مطمئنا نسبت به اونایی که نقش و نگار ندارن!
.
تو آمازون بریتانیا، قیمتش رو زده : 339£ پوند که پوندی 5 تومن هم حساب کنیم و نخوایم خورده اش رو حساب کنیم،میشه یه چیزی حدود یک میلیون و هفتصد! تازه تو ایران هم یه چیزی میکشن روش و مطمئنا یک میلیون و هشتصد و یا یک میلیون و نهصد پامون در میاد.......
.
مثلا پلی استیشن سوپر اسلیم 500 گیگ که جدیدترین نوع پلی استیشن هست رو تو امازون قیمتش میشه یه چیزی حدود یک میلیون و سیصد!!!!! ولی تو ایران قیمتش یک میلیون و نهصد هست!!!!!!!!......
تازه هالو هم معلوم نیست که ایا هنوز کپی خور میشه یا نه!

.
.
من ایران ندیدم تو بازار راستیتش ولی خیلی گرونتره مطمئنا نسبت به اونایی که نقش و نگار ندارن!
.
تو آمازون بریتانیا، قیمتش رو زده : 339£ پوند که پوندی 5 تومن هم حساب کنیم و نخوایم خورده اش رو حساب کنیم،میشه یه چیزی حدود یک میلیون و هفتصد! تازه تو ایران هم یه چیزی میکشن روش و مطمئنا یک میلیون و هشتصد و یا یک میلیون و نهصد پامون در میاد.......
.
مثلا پلی استیشن سوپر اسلیم 500 گیگ که جدیدترین نوع پلی استیشن هست رو تو امازون قیمتش میشه یه چیزی حدود یک میلیون و سیصد!!!!! ولی تو ایران قیمتش یک میلیون و نهصد هست!!!!!!!!......
تازه هالو هم معلوم نیست که ایا هنوز کپی خور میشه یا نه!
تو amazon که زده 349 دلار که قیمت روز دلار 2900 اگه حساب کنیم میشه تقریبا یک میلیونو صد
قیمتش همون اندازه پک gears ولی خیلی خوشکله.اگه یک سری کنسول باندل بگیری دیگه طرف کنسولای معمولی نمیری

تو amazon که زده 349 دلار که قیمت روز دلار 2900 اگه حساب کنیم میشه تقریبا یک میلیونو صد
قیمتش همون اندازه پک gears ولی خیلی خوشکله.اگه یک سری کنسول باندل بگیری دیگه طرف کنسولای معمولی نمیری
.
amazon.com رو الان دیدم قیمتش رو و همینه که به قول شما حساب کنیم میشه همین دور و بر یک میلیون و صد یا دویست .....ولی تو amazon.co.uk زده 339 پوند که که پوندی چهار هزار و نهصد میشه یه چیزی حدود یک و چهارصد پونصد........... من از قیمت دقیق ارز اطلاع نداشتم ولی درست میگین الان نگاه کردم اومده پایین قیمت ارزها که امیدواریم رو کنسول ها هم اثر بخش باشه و قیمت ها بیاد پایین................
ولی آره قیافش خیلی خوشکله........

بچه ها يه كينكت خيلي تر و تميز دارم با نو فرقي نداره، باهاش بازي نميكنم از اون اول هم يذره باش بازي كردم . ميخوام بفروشمش به نظرتون برم توپخونه بفروشم؟
با توجه به اينكه شده 300 . من خودم 210-220 ميخوام بفروشم. ميخرن؟

دوستان قیمت دلار امروز شد 2700 داره میاد پایین به سرعت خدا کنه کم کم رو قیمت کنسول اثر بذاره

sorry بابت Spam
زمانی که دلار می ره بالا سریع کنسول گرون میشه اما زمانیکه میاد پایین یک ماه بعدش تاثیر می زاره.یک رابطه ریاضی پیچیده این وسط است که به عقل ماها نمی رسه متاسفانه.یعنی چی می توانه باشه؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or