قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اخرین به روز رسانی: ۱۳۹۱/۰۵/۰۱

-------------------------------------------------------------------------
XBOX 360 :

اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۷۹۵ تومان

اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG
ا ۶۸۰
تومان

Xbox360 slim 320gbباندال گیرز اف وار تومان

Xbox360 slim 250gbباندال کینکت ۱۰۰۵ تومان

Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۸۹۰ تومان

کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۱۰ تومان

کینکت
(kinect) با اداپتور ۲۳۰ تومان

ببخشید فکر میکنید تو توپخونه قیمت کنسول ایکس باکس360 4گیگ با کینکت ارزان تر باشه یا در بانه؟
اگه میشه راهنماییم کنید.
اختلاف قیمتها در این دو مکان چه قدر هست؟
اصلا میصرفه برم بانه 360 بگیرم یا نه؟

ببخشید فکر میکنید تو توپخونه قیمت کنسول ایکس باکس360 4گیگ با کینکت ارزان تر باشه یا در بانه؟
اگه میشه راهنماییم کنید.
توپخونه ارزون تره

اگه میشه راهنماییم کنید.

از Real Madrid 9 سوال کن بهتر می دونه.

اگه میشه راهنماییم کنید.
دوست عزیز من تازگیا رفته بودم بانه و قیمتا زیاد فرقی نمیکرد نهایت 60 یا 70 تومن خوب اونم اگه بخایین برین پول کرایتون میشه تازه اگه با ماشین خودتون برین که هزینه بنزینتون بیشتر میشه . دوست عزیز به نظر بنده منکه میگم از همین تهران خودمون بگیر و خیالت راحت اگه خدایی نکرده چیزیم شد فروشنده نزدیکتونه و میتونین بهش مراجعه کنین ولی بانه گرفتین با اینکه زیاد نیست اختلاف قیمتا اگه چیزیش شد میخایین چیکار کنین . همون برین پشت شهرداری یا پایتخت کنسول تهیه کنین . باز قیمت مناسب خواستین من یکیو میشناسم خواستین بگین معرفی میکنم موفق باشین . اگه اینجا اسم نگفتم چون تبلیغ محسوب میشد و خلاف قانون سایت و اخطار می گرفتم . موفق باشین .

دوست عزیز من تازگیا رفته بودم بانه و قیمتا زیاد فرقی نمیکرد نهایت 60 یا 70 تومن خوب اونم اگه بخایین برین پول کرایتون میشه تازه اگه با ماشین خودتون برین که هزینه بنزینتون بیشتر میشه . دوست عزیز به نظر بنده منکه میگم از همین تهران خودمون بگیر و خیالت راحت اگه خدایی نکرده چیزیم شد فروشنده نزدیکتونه و میتونین بهش مراجعه کنین ولی بانه گرفتین با اینکه زیاد نیست اختلاف قیمتا اگه چیزیش شد میخایین چیکار کنین . همون برین پشت شهرداری یا پایتخت کنسول تهیه کنین . باز قیمت مناسب خواستین من یکیو میشناسم خواستین بگین معرفی میکنم موفق باشین . اگه اینجا اسم نگفتم چون تبلیغ محسوب میشد و خلاف قانون سایت و اخطار می گرفتم . موفق باشین .
میشه این شخص و اطلاعاتش رو معرفی کنید و بگید قیمت چه قدر میده.

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

لطفاً پیغام بدید

سلام داداش به من هم بده آدرسو تلفنش رو ممنون

سلام
ببخشید اگر جوای سوالم اینجا نیست
شب بخیر
5 شنبه دارم از عسلویه میرم شیراز که یه Xbox 360 به همراه کینکت بخرم چند تا راهنمایی می خواستم
1) لطفا آدرس چند تا فروشگاه معتبر در شیراز که هم جنس خوب و هم قیمت مناسب داشته باشن به من بدین (لطفا آدرس دقیق باشه )
2) منظور از XBOX 360 باندل کینکت و Xbox 360 باندل گیرز اف وار چی هست و چه فرقی دارن ؟
3) من می خوام XBox 360 250GB بخرم آیا فرقی بیم مادر بردها یا نوع کپی خور شدن یا درایو ها می کنه یا اینکه نه فقط XBOX 360 250GB کپی خور باشه همین خوبه؟
4) کینکت به همراه کنسول هست یا باید جداگانه بخرمش؟
5) چون هدفم اینه که با کینکت بیشتر بازی کنم بهترین مدلش چیه و چطور متوجه بشم که همین مدلی هست که می خوام ؟
پیشاپیش از توجه شما متشکرم........................
لطفا چند تا بازی قشنگ و هیجانی برای کینکت هم معرفی کنید

با سلام خدمت دوستان
امروز رفتم پشت شهرداری برای یک از دوستان xbox بگیریم که قیمت هر مغازه با اون یکی اختلاف های عجیبی داشت.50 تا 100 تومان همشون هم می گفتن xbox ما lite on است.
اما بالاخره یک جا خریدیم تو پاساژ لباف 740 تومان 250 گیگ را با درایو لایتون .با گیم پد اضافه 60 تومان.

سلام
ببخشید اگر جوای سوالم اینجا نیست
شب بخیر
5 شنبه دارم از عسلویه میرم شیراز که یه Xbox 360 به همراه کینکت بخرم چند تا راهنمایی می خواستم
1) لطفا آدرس چند تا فروشگاه معتبر در شیراز که هم جنس خوب و هم قیمت مناسب داشته باشن به من بدین (لطفا آدرس دقیق باشه )
2) منظور از XBOX 360 باندل کینکت و Xbox 360 باندل گیرز اف وار چی هست و چه فرقی دارن ؟
3) من می خوام XBox 360 250GB بخرم آیا فرقی بیم مادر بردها یا نوع کپی خور شدن یا درایو ها می کنه یا اینکه نه فقط XBOX 360 250GB کپی خور باشه همین خوبه؟
4) کینکت به همراه کنسول هست یا باید جداگانه بخرمش؟
5) چون هدفم اینه که با کینکت بیشتر بازی کنم بهترین مدلش چیه و چطور متوجه بشم که همین مدلی هست که می خوام ؟
پیشاپیش از توجه شما متشکرم........................
لطفا چند تا بازی قشنگ و هیجانی برای کینکت هم معرفی کنید
سلام
باندل كينكت توش كينكت هست و 2 نوع 4و 250 گيگا بايت هست. باندل گيرز آف وار هم كه بدنش طرح بازي داره و هاردش 320 گيگ هست و 2 تا دسته داره و بازي اصل گيرز روش هست
شما مي خواي بخري الان 2 نوع هستن يكي با Jtag كپي خور شده كه درايوش hitachi هست و اون يكي liteon كه با فرم وير كپي خور شده
همين مدلي را بخر كه با فرم وير كپي خور شده باندل كينكتم باشه
توصيه: قيمت بالاست نخري بهتره

ببخشید این سوالو اینجا میکنم با عرض معضرت از همه
بچه دارن یک xbox از دبی برام میارن
ایا همه درایورهای xbox slim کپی خور شده؟ یادم hitachi 0500 نمیشد
ایا هیتاچی هم کپی خور شده؟
ترسی نداشته باشم که چه درایوری درمیاد برام ؟

ببخشید این سوالو اینجا میکنم با عرض معضرت از همه
بچه دارن یک xbox از دبی برام میارن
ایا همه درایورهای xbox slim کپی خور شده؟ یادم hitachi 0500 نمیشد
ایا هیتاچی هم کپی خور شده؟
ترسی نداشته باشم که چه درایوری درمیاد برام ؟

خیر همه کپی خور نمی شن
hitachi 0500 نمی شه شاید به کمک جیتگ بشه کاریش کرد که برای افلاین استفاده کردن جواب میده
1175 لایتون هم هست که فعلا کپی خور نشده !
سوال ترس هم بستگی به خودتون داره ! با توجه به توضیحات بالا

اخرین به روز رسانی: ۱۳۹۱/۰۵۵

-------------------------------------------------------------------------
XBOX 360 :

اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۷۹۵ تومان

اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG
ا ۶۸۰
تومان

Xbox360 slim 320gbباندال گیرز اف وار تومان

Xbox360 slim 250gbباندال کینکت ۱۰۰۰ تومان

Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۸۸۰ تومان

کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۱۰ تومان