djarash
کاربر سایت
آقا یکی جوابه مارو هم بده دیگه.فقط ما آدم نبودیم؟)x)x)xدوستان xbox 4 GB slim کار کرده الان چنده؟
آقا یکی جوابه مارو هم بده دیگه.فقط ما آدم نبودیم؟)x)x)xدوستان xbox 4 GB slim کار کرده الان چنده؟
آقا یکی جوابه مارو هم بده دیگه.فقط ما آدم نبودیم؟)x)x)x
سلام
فردا دارم میرم کینکت بگیرم یه قیمت با آداپتور و بدون آداپتور از لباف بم میدین سرم کلا نزارن مرسی
مرسی میشه یکم بیشتر توضیح بدیکینکت 230 هست ( بی آداپتور نگیر احتماله قلابی بودنش زیاده )
کینکت به صورت اورجینال باهاش آداپتور داره اگر تو جعبه نداشته یعنی فروشنده برش داشته که جدا بفروشتشمرسی میشه یکم بیشتر توضیح بدی
مرسی میشه یکم بیشتر توضیح بدی
تا حدودی حرفش درسته ولی کامل نهسلام من یک دونه از همین کینکت ها که بدون اداپتور هست خریدم البته خود فروشنده یک دونه اداپتور برام گزاشت خودش هم گفت که اینها مال باندل بوده چون خود باندل فروش رفته این مونده 230 هم خریدم کاملا هم پلم بود بازی هم روش داشت البته یک دونه بود که آداپتور دار بود دست دو هم بود میگفت 190 بازی هم نداشت گفتم آدم مگه خره بره جنس دست دو بگیره والا من این یکی را که دیدم بهش هم گفتم تعمیری نیست گفت نیست ولی اگر شک داری نخر منم گفتم وقتی اینجور میگه دیگه حله حالا هم باهاش بازی کردم مشکلی نداشته در ضمن خودش گفت که مگه چندتا از اینا خراب شده که همش بازسازی شده باشه خود فروشنده گفت دستگاه تا زمانی که ساختش متوقف نشه رفرش نمیشه مثل ps3 فت ها که وقتی ساختش متوقف شد نوع رفرش وارد شد
چه خبر از قیمتا؟؟؟:d
من امروز بازار بودم 620 میدادن . پشت شهرداری .