R4GE
کاربر سایت
اسلیم 250 گیگ چـنده در حال حاضر ؟
اریجینال میخوام ... یعنی امکان کپی خور شدن داشته باشه درایوش اما دستگاه رو کپی خور نکرده باشن .
410 تومن حقیقت...
اسلیم 250 گیگ چـنده در حال حاضر ؟
اریجینال میخوام ... یعنی امکان کپی خور شدن داشته باشه درایوش اما دستگاه رو کپی خور نکرده باشن .
سلام دوستان.بچه ها میشه نام یه فروشگاه با ادرس دقیقشو که مطمین هست و درایو کنسول و... رو دستکاری نمیکنن بگین به من پ.خ کنید چون منم میخوام بخرم حداقل ادم از یک جای مطمین بخره
مبارکه.من 4 گیگ دیروز خریدم 325 از شیراز
آقا یکی بگه این MXIC چیه ؟
تو یه جمله و خلاصه بگم تو این مملکت خراب شده هیچ وقت نمیتونی یه کالایی رو با اطمینان خاطر بخری اینقدر که مملکت بیصاحب و دزد بازاره ، حالا دیگه این توپخونه ایها که دیگه آخر دزد و حرومزاده هستند ( البته بنا نسبت یه تعداد انگشت شمار) و برای فروش اجناسشون هر چی دری وری و شعرو وره میبافند و اکثر خریداران ساده هم صد درصد سرشون کلاه میره ، امیدوارم روزی برسه که بشه تو این مملکت خراب شده اجناس* رو با قیمتی یکسان و مشخص در هر شهر و مکانی خریداری کرد . موفق باشید*امروز رفتیم برای یکی از دوستام از توپ خونه xbox بگیریم. خیلی خلاصه بگم که موهامون سفید شد!#
اسلیم 4G از 305 تا 365 قیمت دادن! توی هر مغازه هم یه داستان جدید میشنیدیم و هر کی بهمون یه چیزی یاد میداد...:-b
تا اینکه آخر از یه مغازه توی پاساژ خریدیم 330 تومن...
مگه چه فرقی دارن که انقدر مهم هست !؟یه مدل از چیپست های استفاده شده در درایو دستگاه هستش
که یه مقدار هک کردنش ساده تره
البته در مقایسه با اون یکی چیپست که Winbond هستش
همین دوست عزیز
تو یه جمله و خلاصه بگم تو این مملکت خراب شده هیچ وقت نمیتونی یه کالایی رو با اطمینان خاطر بخری اینقدر که مملکت بیصاحب و دزد بازاره ، حالا دیگه این توپخونه ایها که دیگه آخر دزد و حرومزاده هستند ( البته بنا نسبت یه تعداد انگشت شمار) و برای فروش اجناسشون هر چی دری وری و شعرو وره میبافند و اکثر خریداران ساده هم صد درصد سرشون کلاه میره ، امیدوارم روزی برسه که بشه تو این مملکت خراب شده اجناس* رو با قیمتی یکسان و مشخص در هر شهر و مکانی خریداری کرد . موفق باشید*
سلام دوستان
یه 360 از مدل 250 گیگ که پک کینکت داره برام از 2بی رسیده ... اما من سفارش باندل Geow3 یا MW3 داده بودم. میخواستم نظر شما دوستان اهل فن رو بدونم.
اولا الان قیمت اینجا چجوریه برای این پک؟؟؟ قیمت باندل ها ( کپی خور نشده) چجوریه؟؟؟ من که زیاد با کینکت حال نمیکنم به نظرتون ارزش داره که هزینه کنم برای گرفتن باندل ها؟؟؟
اگه اکبنده و بازش نکردی من خریدارم....سلام دوستان
یه 360 از مدل 250 گیگ که پک کینکت داره برام از 2بی رسیده ... اما من سفارش باندل Geow3 یا MW3 داده بودم. میخواستم نظر شما دوستان اهل فن رو بدونم.
اولا الان قیمت اینجا چجوریه برای این پک؟؟؟ قیمت باندل ها ( کپی خور نشده) چجوریه؟؟؟ من که زیاد با کینکت حال نمیکنم به نظرتون ارزش داره که هزینه کنم برای گرفتن باندل ها؟؟؟