قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اخه دسته اضافی و اداپتور به چه درد اینا میخوره؟ اینا که اول اخر ارزون ترین جنسشون فروش میره. جنس چینی هم براشون فوق العاده سودش بیشتره .
فکر دسته برداشتن و اینا نباشید. اون برای قدیم ندیما بود:دی

اخه دسته اضافی و اداپتور به چه درد اینا میخوره؟ اینا که اول اخر ارزون ترین جنسشون فروش میره. جنس چینی هم براشون فوق العاده سودش بیشتره . فکر دسته برداشتن و اینا نباشید. اون برای قدیم ندیما بود:دی
تایید می شه...نگران این چیزا نباشید ارزون ترین رو بخرید هیچ کدوم مشکلی ندارن .همشون دسته هاشون و اداپتوراشون حتی روشن هم نشده فقط خود کنسول واسه کپی خور شدن سوراخ شده :دی

بازار که ایکس باکس چینی داره باید امریکا باشه اصلش؟

نرم افزار و سخت افزار های اصلی رو خو آمریکا میزنه ( البته ایدش از آمریکا بود و چین با همون دستور العمل میزنه ) .

ولی چون توی چین هزینه کارگر و اینا خیلی خیلی ارزون تموم میشه اینها میفرستن اونجا و چین فقط کنسولو سرهم میکنه .

سلام دوستان من تا چند ساعت دیگه میخام یه اسلیم 250 بخرم میخاستم ببینم محیط داشبورد در اولین اجرا چه شکلیه که بفهمم باهاش بازی نکردن تو رو خدا سریع جواب بدید و یه سوال دیگه dvd key دستگاهو حتما باید بگیرم اصلا میدن ؟

امروز اسلیم 250 گیگ با گارانتی اهواز خریدم 450 تومن با گارانتی تهران هم 420 موجود بود . کنسول 250 گیگ اسلیم بدون گارانتی هم 380 تومن به شرط قطعات اصل فروخته میشه در بازار اهواز

امروز اسلیم 250 گیگ با گارانتی اهواز خریدم 450 تومن با گارانتی تهران هم 420 موجود بود . کنسول 250 گیگ اسلیم بدون گارانتی هم 380 تومن به شرط قطعات اصل فروخته میشه در بازار اهواز

امروز اسلیم 250 گیگ با گارانتی اصل شرکت لادیز 450تومن
اسلیم 4 گیگ با گارانتی اصل شرکت لادیز 340تومن

ببخشینا ولی :
تو پاچتون کردن :دی

این گارانتی دیگه چه صیغه ای ؟؟

جواب : صیغه ای برای پول چاپیدن از مردم :دی

ببخشینا ولی :
تو پاچتون کردن :دی

این گارانتی دیگه چه صیغه ای ؟؟

جواب : صیغه ای برای پول چاپیدن از مردم :دی

من قیمت ها رو الام کردم خودم نخریدم .ولی اینکه می گن گرانتی داره با اونی که نداره هیچ فرقی نداره؟اخه خیلی فاصله قیمت داشتن اونی که گرانتی نداشت 50یا 60تومن فرق قیمت داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or