Eh$s$aN
کاربر سایت
جدی 320 مگه نمیگن شده 305 تومن من گفتم الان دیگه 290 هم پیدا میشه کمتر از این قیمت شما هیچ جا پیدا نکردید
اون دیگه بسته به فروشنده داره و همچنین جیب خریدار ( چون اگر چونه بزنی تا 290 هم میاد )
جدی 320 مگه نمیگن شده 305 تومن من گفتم الان دیگه 290 هم پیدا میشه کمتر از این قیمت شما هیچ جا پیدا نکردید
سلام
من شنبه میخام برم یه 360 واسه فامیلمون بخرم
منو به عنوان کارشناس میخاد ببره . یه جارو بگین که منصف باشه بازیسنتر هم بشناسه ،برم ازش بخرم
قیمتشم در حدود 305 تا 340 هست دیگه ؟
البته چند تارو میشناسم مثل همین فروشگاه سونی. ولی ادرسشو ندارم
سلام
من شنبه میخام برم یه 360 واسه فامیلمون بخرم
منو به عنوان کارشناس میخاد ببره . یه جارو بگین که منصف باشه بازیسنتر هم بشناسه ،برم ازش بخرم
قیمتشم در حدود 305 تا 340 هست دیگه ؟
البته چند تارو میشناسم مثل همین فروشگاه سونی. ولی ادرسشو ندارم
فروشنده ها که 9همشون یکی هستن این قیمت های 300 تومن ماله تهران هست نه شهرستان! چون هزینه پست می خوره می زارن روشجدی 320 مگه نمیگن شده 305 تومن من گفتم الان دیگه 290 هم پیدا میشه کمتر از این قیمت شما هیچ جا پیدا نکردید
سلام بچه ها
به نظرتون آرکید دسته دوم تر و تمیز به تاریخ ساخت 2010 با یه دست اضافه چقدر می ارزه؟
آقا هول ننداز تو دل بچه ها دلار هنوز گرون نشده ضمنا من از یه فروشنده آشنا پرسیدم که تا 30-40 هزار تومن دیگه افت داره مطمئن باش ارزون تر نشه گرون نمیشهبا توجه به رشد قیمت دلار باز امکان افزایش قیمت شایــــــــــد ( خدا اون روزو نیاره ) باشیـــــــــم
یه توصیه به کسایی که خرید دارن اصلا تو فکر اینکه این مغازه مطمئنه یا نیست نباشید پایین ترین قیمت رو دیدید بخرید اسلیم همشون مادر برداشون یکی هست دستگاه رو که می زاره جلوت تو داشبوردش که بری مشخصه که کسی بازی کرده باش یا نه واسه کپی خور بودنشم گرز 3 رو بگو برات اجرا کنه...همینطور تو نور یک نگاهی بش بندازی اگه خاک اینا روش فنش نباشه مشخصه که دستگاه نو هست..سریال نامپرشم چک کنید دیگه هیچ کاری نداره اینارو که چک کردی با خیال راحت بخرید