قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

من یک سری جاها امروز زنگ زدم و اینجوری قیمت گرفتم

فروشگاه پیکسل
370 تومان core ntsj driver samsung

فروشگاه ارشیا کیش
420 تومان core ntsj driver hitachi :eek:
530 تومان primum driver hitachi ntsj

فروشکاه یگانه
360 تومان core ntsj driver samsung

فروشگاه شادی شعبه 2
350 یا 360 دقیقا یادم نیست core ntsj driver samsung

فعلا دست نگه دا به خدا تو مي توني يك ما صبر كني
450 تومن شايدم كمتر از اين حرفا گيرت بياد
تازه تاريخشم جديد تره و
الان دستگاه كمياب شده و قيمتش بالاس
ولي من توپخونه 480 هم گير اوردم ولي بازم صبر كردم

من بهتون قول میدم تا اخر مرداد همه قیمت ها مثل 2 3 ماه پیش میشه الان هم فصل کنسول و همه دارن یک کنسول میخرن که بازار کم شده

من بهتون قول میدم تا اخر مرداد همه قیمت ها مثل 2 3 ماه پیش میشه الان هم فصل کنسول و همه دارن یک کنسول میخرن که بازار کم شده
یه ماه پیش با فرض اینکه بازم مثل گذشته ها بازی بهم میچسبه یه دونه خریدم! اما نچسبید. الانم میخام بفروشمش . کسی خریدار هست؟ 20 ساعتم باهاش بازس نکردم! 12 تا بازی یه دسته اضافیه آک. مدلشم primum j

12 تا بازی داری بعد 20 ساعت هم بازی نکردی:eek:
حالا اگه صبر کنیم قیمت حتما مثل سابق میشه یا ممکنه بالاتر بره؟
این سری 65 نانومتری قرار بیاد یا نه فقط حرفه؟

آخرین ویرایش:
12 تا بازی داری بعد 20 ساعت هم بازی نکردی:eek:
حالا اگه صبر کنیم قیمت حتما مثل سابق میشه یا ممکنه بالاتر بره؟
این سری 65 نانومتری قرار بیاد یا نه فقط حرفه؟
تازه 10 ساعتشم فقط gears of war بازی کردم که به خودم تلقین کردم حال میده و تا آخر رفتم!!!. بعد از اون هر بازی رو نیم ساعت بازی میکردم و حوسلم سر میرفت و میرفتم سراغ pc و آهنگ دانلود میکردم!!! نمیدونم چرا دیگه نمیچسبه؟ همش 21 سال دارم ها! 20 30 تومن هم واسم فرقی نمیکنه فقط میخوام خلاص شم! هر کس xbox 360 میخواد براش یه فرصت.راستی دسته بی سیم و 12 بازی خود دستگاه همشو یه جا میفروشم

تازه 10 ساعتشم فقط gears of war بازی کردم که به خودم تلقین کردم حال میده و تا آخر رفتم!!!. بعد از اون هر بازی رو نیم ساعت بازی میکردم و حوسلم سر میرفت و میرفتم سراغ pc و آهنگ دانلود میکردم!!! نمیدونم چرا دیگه نمیچسبه؟ همش 21 سال دارم ها! 20 30 تومن هم واسم فرقی نمیکنه فقط میخوام خلاص شم! هر کس xbox 360 میخواد براش یه فرصت.راستی دسته بی سیم و 12 بازی خود دستگاه همشو یه جا میفروشم
من خریدارم پیغام خصوصی هم دادم
jj_20_2007@yahoo.com
ان شو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or