قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام. من امروز تو اصفهان یه گشتی زدم قیمت j اسیا پرمیوم را میگفت 480 تومان من هم غفلت نکردم و سریع ازش خریدم. البته گیر داده بود که حتما باید فن بخری قیمتش را هم گفت 49 تومان بدون پایه و 55 تومان با پایه بنظر شما مناسب میگفت؟ قیمت کابل برای وصل کردن به کامپیوتر چند است؟:confused: میشه بگید فرق کابل معمولی و تقلبی از نظر ظاهر چیه؟ در ضمن کنسول کار نکرده چه ویژگیهایی دارد؟ آخه قراره پس فردا تحویل بگیرم.

اخرش کار خودتو کردی ؟!!
از پاسکال خریدی :eek::-":cool:
ما اینهمه بهت گفتیم اصلا از اصفهان نخر حالا قشنگ رفتی دست گذاشتی رو ****** فروشگاه :sick:/:)
عجب بابا !!!!!

nextgen الان چند روز من رو سر دوونده اما اخرش هم نیاورده همش میگه فردا
pixel گرون میگفت west هم نتونست برام بیاره من هم تا سامشونگ رو یافتم 29/11/2006
اونهم 490 خریدمش

nextgen الان چند روز من رو سر دوونده اما اخرش هم نیاورده همش میگه فردا
pixel گرون میگفت west هم نتونست برام بیاره من هم تا سامشونگ رو یافتم 29/11/2006
اونهم 490 خریدمش
خب نیست !
چی کار باید بکنه؟
همه جا ندارن بدبختی کمبود پریمیوم اومده...

سلام. بالاخره کنسول را بهم تحویل داد. اعصابم حسابی خورد شده :mad::mad:آخه بلد نیستم با دسته کار کنم و بازی وگاس را هم گرفتم که فوق العاده سخت است.از خرید پشیمون شدم:((:((:(( میخواستم کمکم کنید با کدوم بازی شروع کنم که دستم سریعتر عادت کنه؟ میدونم اینجا جاش نیست ولی حداقل بگید بطور دقیق چطوری آهنگ بریزم؟ یه سوال دیگه اگه خیلی بازی کنم سرعت عمل مثل کامپیوتر میشه یا نه؟ ممنون میشم اگه به سوالات دقیق جواب بدید:cheesygri:cheesygri اگه هم جاش اینجا نیست برام پیغام بفرستید.

سلام. بالاخره کنسول را بهم تحویل داد. اعصابم حسابی خورد شده :mad::mad:آخه بلد نیستم با دسته کار کنم و بازی وگاس را هم گرفتم که فوق العاده سخت است.از خرید پشیمون شدم:((:((:(( میخواستم کمکم کنید با کدوم بازی شروع کنم که دستم سریعتر عادت کنه؟ میدونم اینجا جاش نیست ولی حداقل بگید بطور دقیق چطوری آهنگ بریزم؟ یه سوال دیگه اگه خیلی بازی کنم سرعت عمل مثل کامپیوتر میشه یا نه؟ ممنون میشم اگه به سوالات دقیق جواب بدید:cheesygri:cheesygri اگه هم جاش اینجا نیست برام پیغام بفرستید.

شما ترجیحا بازی Gituar Hero II رو بگیر

------------------------------------------------------------------------------------------------
من هم روز اول با دسته خیلی حال نمی کردم.و تو کنترل بازی مشکل داشتم .بعد از یکی دو هفته بازی کردن دستت راه می افته .من call of duty و need for speed رو پیشنهاد می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or