آقا تو رو خدا بیخیال آرکید بشین دیگه الان مثل روز روشنه الان وقت خرید نیست
اسلیم 9504 که هک شده وایسید ببینید تو بازار میاد یا نه
اگر هم نیومد یه اسلیم با درایو 0225 بگیرید بالاخره تا 1 ماهه دیگه اونم هک میشه
آخه زور نداره آرکید که زمان تولید 149$ دلار قیمت جهانی داشت 440 هزار تومان پولشو بدیم تازه با وجود اسلیم
با 265 هزار یه اسلیم با درایو 0225 بگیرید 1 ماه حداکثر صبر کنید اگر هم 9504 پیدا کردید که بهتر
آخه آدم عاقل میره 175 تومن بیشتر بده واسه مدل قدیمی که 1 ماه زودتر بازی کنه
من چند وقتی در جریان قیمت های xbox360 نبودم. وقتی قیمت چهارصد هزار تومنی رو دیدم تعجب کردم.
اسلیم کپی شده اگه گیر بیاد قیمتش چنده؟
اسلیم کپی نشده و بازی ارجینال فیفا 11 قیمتش چنده؟
و اینکه از کجا معلوم تا یک ماهه دیگه کپی خور بشه؟(منظورم اینه که هکرا این قول رو دادن یا فقط یه حدسه؟)
تمام اون مدلها بعد از تعویض درایو به قیمت بالائی فروش رفتن نه دستدوم و نه خامش در بازار نیست.من هر جا سوال کردم 9504 گفتن نداریم اکثر جاها هم 360 به طور کل تموم کردن خودشونم دنبال اسلیم هستن که یه چیزی بفروشن
تمام اون مدلها بعد از تعویض درایو به قیمت بالائی فروش رفتن نه دستدوم و نه خامش در بازار نیست.
همین الانم 0225 کم پیدا میشه.
اینش رو دیگه نمیدونم (مشکل من نیست). یارو میگفت درایو اینهای که تعویض شده همه بازیها رو میاره (AP2.5) و درایو اصلیش هم اون یارو تعمیر کاره برداشته مال خودش!.تعویض درایویا که نمی تونن بازی های جدید رو اجرا کنن الان چی کار می کنن؟ چون اگه کل این درایو هم عوض کرده باشن از کجا گیرش بیارن؟
آقا الان الایت دست دوم جایی میخرن ؟ چند . تقریبا نو هست . با یک اسلیم 4 گیگ هک شده و کینکت عوض میکنن ؟اینش رو دیگه نمیدونم (مشکل من نیست). یارو میگفت درایو اینهای که تعویض شده همه بازیها رو میاره (AP2.5) و درایو اصلیش هم اون یارو تعمیر کاره برداشته مال خودش!.
آقا الان الایت دست دوم جایی میخرن ؟ چند . تقریبا نو هست . با یک اسلیم 4 گیگ هک شده و کینکت عوض میکنن ؟
فعلا قیمت مشخصی نداره! واکثرا اقدام به فروش نکردن!الان اسلیم هک شده چنده؟